Návrh interiéru

Informácie o software, ankety...
Innocence
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Návrh interiéru

Príspevok od používateľa Innocence »

Čaute, vie mi niekto poradiť jednoduchý (primitívny) software na návrh interiéru? Nič zložité typu Max, skôr niečo na štýl Sims, akurát trošku profesionálnejšie, viac textúr a objektov, možností a pod.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: Návrh interiéru

Príspevok od používateľa Digital »

"Sweet Home 3D"
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Návrh interiéru

Príspevok od používateľa audiotrack »

nedávno som dostal v práci task, že mám navrhnúť interier posilovne, tak som tiež hladal nejaký program v ktorom sa dokážem naučiť robiť do 2 dní. Sweet home bol medzi tými čo som stiahol a testoval, ale nezdal sa mi najlepší. Už neviem čo mi tam vadilo, ale testoval som ich asi 10 voľne dostupných. V jednom som nevedel pridávať textúry, v druhom som nevedel robiť export do videa, v treťom som sa nevedel vôbec ani rozbehnúť a nakresliť jednu poondiatu stenu... a víťazne mi vyšiel pCon.planner v ktorom sa robí jednoducho, a má bohatú knižnicu objektov. Nevýhodou je že občas padne, hlavne pri veľkých projektoch (rádovo desiatky mega) tak treba často ukladať a robiť zálohy počas práce.

pridávam aj ukážky čo som v tom programe dokázal spraviť za 2 dni (jeden deň jeden,d ruhý den druhý. takže učenie zabralo pár hodín na užívateľskej úrovni)

takže z môjho prieskumu free programov čo sú jednoduché a zároveň poskytujú množstvo funkcii jednoznačne pCon.planner. Modely som sťahoval z tadeto: http://www.freebie3d.com/en/ je ich tam na mraky, a skoro všetko free
Prílohy
preview.jpg
preview2.jpg
preview3.jpg
preview2.jpg
preview3.jpg
Napísať odpoveď