Ako to chápať?
Re: Ako to chápať?
Vytrhávaš veci z kontextu, z témy, kde navyše už bol pár po rozchode
. Ty syn politika. Ale šak nevadí Audio, raz aj ty emočne dospeješ a pochopíš, že nie každý problém sa rieši ukončením vzťahu, odchodom, ignoráciou a podobne.
Pár mesiacov s tebou už nie je šťastný a neodsťahoval sa, nerozišiel sa, tzn. že je pre neho zatiaľ asi výhodnejšie ostať s tebou. Tzn, že skôr asi po tej stránke bývania a možno aj po tej finančnej situácii, keďže predpokladám, že nájomné a ostatné výdavky znášate spolu. Keďže hovoríš, že brigádu bude mať aj v júni a ešte skúšky, tak by bolo asi nepraktické keby sa odsťahoval domov alebo niekam inam..ťažko povedať, ale keď muž nejaví iniciatívu o nápravu vzťahu, nejaví záujem, tak neviem no..treba si to vydiskutovať, predsa len ste už spolu dlhšiu dobu, poznáte jeden druhého..
Bože ako môžeš porovnávať hrkálky so vzťahom... to je predsa irelevantné! To potom strašne fandím tým hrkálkovým párom, ktoré spolu zotrvávajú v manželstve aj 40 a viac rokov.audiotrack napísal:Možno ani sám nevie prečo s ňou už nie je šťastný. Teba prečo už netešia hrkálky keď ako bábätko si sa na nich smial a hral s nimi celý deň?
V tomto prípade musím súhlasiť s tým "synom politika", a. k. a. bindom. Keby sa každá takáto kríza riešila rozchodom / rozvodom, tak na svete niet ani jedného páru / manželstva. Proste vzťah bez toho nemôže existovať. Aj tu existuje niekoľko možných riešení. Od čoho sú potom dajme tomu tie partnerské poradne? Viem, smejete sa, ale aj tie dokážu problém ak nie eliminovať, tak aspoň nájsť zdroj.
Každopádne v tvojom prípade by som to urobil tak ako to tu už odznelo. Sadnúť si s ním a v pokoji sa porozprávať a ujasniť si to, nech vieš na čom si. Samozrejme, ak sa pred tebou po tých 2 rokov čo ste spolu nedokáže citovo otvoriť, tak tu je kameň úrazu... Asi veľmi nepochodíš.
Ešte mi teraz napadlo či v tom nebude náhodou aj problém v posteli. Viem, môže to vyznieť trocha nemorálne, ale... Predsa je mladý a potrebuje si užívať a naberať skúsenosti od rôznych dievčat. A keď to praktikuje 2 roky vkuse s jednou, tak aj to ho trošku môže nudiť. Sorry, ale aj to môže byť jedna z vecí, ktoré si tu všetci iba domýšľame.
Bo*a Unfeil, tak ako hej može byt aj problem so sexom ale nemusel by jej frajer ísť hned riešiť iné. A autorka témy napísala ze sa frajer s inými babami nestretáva, kedze su casto spolu. Aj ten sex sa dá poriešiť zmenou poloh, zmenou prostredia pri sexovaní. ( v aute,v prirode,na stole atd..). Ja stále tvrdím ze kazdý problém treba riešiť komunikáciou,komunikáciou,komunikáciou...ziadne podrazy!
Ty to tvrdiť síce môžeš, ale nie každý sa toho drží...
Ten problém v posteli som spomenul len preto, lebo aj to je jeden z dôvodov prečo niektoré vzťahy stroskotajú.
Všetky možné zdroje problému čo tu odzneli sú samozrejme iba naše dohady, ktoré nemožno ani potvrdiť, ani vyvrátiť.
Ten problém v posteli som spomenul len preto, lebo aj to je jeden z dôvodov prečo niektoré vzťahy stroskotajú.
Všetky možné zdroje problému čo tu odzneli sú samozrejme iba naše dohady, ktoré nemožno ani potvrdiť, ani vyvrátiť.
Chalan nema kde byvat, tak to este takto teraz natahuje a len caka kym sa odstahuje a ukonci to. Inak to nevidim a je zbytocne podla mna rozoberat ako im to klape v spalni, problem bude niekde inde kedze obaja nie su stastni.
wewka
1. preco sa jeho nespytas ako to mas chapat?
2. pocit stastia pride a odide - tak to chodi, tak sa ho opytaj, ci pre neho mozes spravit nieco aby mohol by znova s tebou stastny ?
3. ty si s nim stastna ?
1. preco sa jeho nespytas ako to mas chapat?
2. pocit stastia pride a odide - tak to chodi, tak sa ho opytaj, ci pre neho mozes spravit nieco aby mohol by znova s tebou stastny ?
3. ty si s nim stastna ?
Ďakujem vám všetkým za reakcie.
To Forsaken:
2. to som sa ho spýtala, v podstate povedal, že to nie je moja chyba, ale jeho
3. áno, som s ním šťastná
To Forsaken:
2. to som sa ho spýtala, v podstate povedal, že to nie je moja chyba, ale jeho
3. áno, som s ním šťastná
Ak píšeš, že má kde bývať a stále tam ostáva... tak buď vzťah nechce ukončiť a niečo ho trápi... Tak by si sa mohla spýtať prvú forsakenovú otázku (aj keď si mu na ňu neodpovedala). Poprípade ak si sa ho už nato pýtala a povedal, že to je jeho chyba etc. a napriek toho neodišiel, tak podľa mňa jednoducho chce aby si bola ty tá, čo si zbalí caky paky a pôjde preč. Iné dôvody nevidím prečo by tam ostával s niekým koho nemá rád, ak môže byť niekde inde... Možno sa mýlim, ale tak jemu do hlavy nikto nevidí, ak chceš, tak mi daj na neho kontakt a sa ho spýtam, ak nato nemáš.... 
To, že nie je šťastný vo vzťahu s ňou neznamená, že ju nemá rád. Keď sa dvaja rozídu, tak to nie je dôvod prestať mať rád toho druhého.
Ja by som v tom nejakú vyššiu logiku nehľadal. Ide podľa mňa čisto len o praktickú stránku. Necháva tomu voľný priebeh. Veci mu vyhovujú tak, ako sú. Na teba je zvyknutý, nemusí nič meniť, nemusí sa nikam sťahovať. Možno sám nevie, ako to dopadne, čo vlastne k tebe cíti a tak si necháva dvere otvorené.
Ja by som v tom nejakú vyššiu logiku nehľadal. Ide podľa mňa čisto len o praktickú stránku. Necháva tomu voľný priebeh. Veci mu vyhovujú tak, ako sú. Na teba je zvyknutý, nemusí nič meniť, nemusí sa nikam sťahovať. Možno sám nevie, ako to dopadne, čo vlastne k tebe cíti a tak si necháva dvere otvorené.
Ak spolu spavate tak si myslim ze je to prirodzena potreba chlapa. Myslim ze vela vztahov v ktorych to uz neklape existencne pokracuju aspon kvazi milenecky. Alebo sa mu nieco rysuje ale chce zadne vratka.A teraz, to, čomu nechápem. Je so mnou nešťastný (sám to povedal), ale chce so mnou bývať
naďalej.
K tomu sa už tiež vyjadrila, viď.
wewka napísal:To mi tiež napadlo, ale posledné dva týždne medzi nami nič nebolo.
aha to som nejak missol
sorac
No ak by to niekoho zaujímalo, po vašich reakciách som sa dlho pripravovala na rozhovor a na všetky možné varianty jeho priebehu. Minulý týždeň som vytiahla túto tému a ostala som prekvapená. Dostala som odpoveď, ktorá ma vyviedla z miery- chce so mnou ostať vo vzťahu, ale cez prázdniny mám počítať s tým, že bude pracovať a na mňa nebude mať čas (priateľ vtedy nevedel, že plánujem ostať v Čechách, ale aj tak ... ). Po dlhom rozhovore a jeho pokuse zbaliť sa a odísť sme sa dohodli, že si dáme v lete trochu oddych- nebudeme bývať spolu a budeme sa vídať menej.
garantujem ti, ze sa rozidete, lebo on zjavne nevie co chce... povedat zene ze s nou niesom stastny, to si rovno mozem zbalit kufre, pretoze ak sa s nou nerozidem ja, tak ma posle do pecka ona... zeny si obvykle taketo momenty velmi dobre zapamataju. Ked chce riesit problemy tymto sposobom, ze si date oddych, tak ako ich chce riesit, keby ste napr. zili v jednej domacnosti a mali spolu deti, to si tiez bude davat oddych a kaslat na teba? Ty si sa zaujimala o jeho pocity, o to preco nie je stastny a on na teba zjavne z vysoka kasle a este si aj nasere do ust, ze sa chce odstahovat a nakoniec ze chce s tebou ostat, ale ze nech sa pripravi, ze nebude mat na teba cas... ser na neho, vonku beha isto kopec takych, ktori si ta budu vazit nielen vtedy, ked potrebuju zatrtkat a nielen vtedy, ked sa budu citit lepsie ako ty...
-
Michaela - angel 1
Novice
Ahojte potrebovala by som poradit som vo vaznej situacii a nevies co mam robit mam vztah z 24 rocnym chlapom a mame dve male deti vsetko bolo v poriadku kym sme nemali druhe dieta partner sa velmi zmenil vobec sa mi nevenuje nezaujimam ho najhorsie na tom je ze ani s detmi mi nepomaha na vsetko som sama stale stale robi to co mu povedia jeho rodicia a moj nazor ho nezaujima v poslednom case sa velmi hadame a dalej uz takto nevladzem poradte mi prosim co mam robit dakujem
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
porozprávať sa s ním
Wewka moj nazor je ze proste ho vas vztah prestal bavit a je uz len mala sanca ze s tym nieco urobis.. Ani rozoberat a hladat dovod uz nepomoze, ba v tomto stadiu mozno aj uskodi.. Ostava s tebou preto lebo je to pre neho najpohodlnejsie riesenie, nic viac za tym nehladaj