BattleField 3
Re: BattleField 3
Ja som to zacal hrat tiez for fun a este ani raz mi to nepadlo... Asi sa to tu uz spominalo, ale ake nastavenia VIDEO odporucate, teda najlepsia hratelnost a viditelnost superov. Ktore nastavenia dat napr. na low atd., viete mi poradit? diky vopred
Já to mám takto a som spokojný. Rovnaké nastavenia mám aj v BF4ke.
Možno ešte vypnúť Motion Blur.
Možno ešte vypnúť Motion Blur.
- Prílohy
-
- Bez názvu.png (8.32 KiB) 3093 zobrazení
Da sa tam niekde nastavit aby som videl ake mam fps?
Pravdepodobne toto
stlač tlačítko pod esc a napíš tam render.drawfps 1
stlač tlačítko pod esc a napíš tam render.drawfps 1
Neviem uz fakt cim to moze byt, ale dam nastavenia aj podla teba alebo aj nizsie a aj tak mam od 50 do 60 fps, sem tam na 80 skoci ked pozrem do neba... Potom dam hru optimalizovat cez G Experience a samozrejme mi hodi vsetko na ultra a hra bezi tak isto od 50 do 60 fps, miestami sa mi zda , ze este lepsie ako ked to dam na medium ci low.. WTF?!
Nastavenie hry je nadradene nad nastavenie grafickej kartey cez ovladac nvidia? Viete mi poradit ako spravne "naladit" BF3 na aspon 100 fps...
Btw mam 16GB ram , 2x geforce GT 750 a i7 4700 MQ
Nastavenie hry je nadradene nad nastavenie grafickej kartey cez ovladac nvidia? Viete mi poradit ako spravne "naladit" BF3 na aspon 100 fps...
Btw mam 16GB ram , 2x geforce GT 750 a i7 4700 MQ
To tak súrne potrebuješ 100fps? Kamoš je rád že mu to ide na 20 
Meken a co cakas? Ved na takej zostave ti to na ultra urcite nepojde (na tom FPS ako chces)
Nauc sa čítať slayer.... Píšem ze mam podobné fps na ultra ako na low.
Ehm, neviem kto nevie citat, kedze si zle napisal moj nick
Kazdopadne, hento co mas nie je herna zostavicka.
Tá tvoja odpoveď je absolútne odveci, nabuduce sa radšej nevyjadruj keď nemas čo napísať / poradiť 
Radím ti prečítať si toto: http://diaryofdennis.com/2013/11/04/why ... lefield-4/
Týka sa to síce BF 4, ale podľa mňa to isté platí aj pre BF 3.
Týka sa to síce BF 4, ale podľa mňa to isté platí aj pre BF 3.
Ak by si sa pýtal, prečo nastaviť limit práve na 61, dole v komentároch to aj vysvetľuje.Some would now ask why they should limit the frame rate in Battlefield 4 as they think the more the better. But that is wrong. If you have a high-end rig which can run Battlefield 4 most of the time above 60 FPS, then everything is just fine. Many people consider 60 FPS as absolutely fluent. Most of us people have a 60Hz screen and that means it is not possible that our eyes will notice the difference between 60 frames per second or above. That means there is no reason to let your system run above.
-
Kok
Light Professional
tiez hravam stvorku a mam max fps nastavene na 61.. neviem preco, je to este z cias cska
Btw tym , ze prejdem kampan alebo ju budem hrat, mozem tam ziskat aj dake veci do multiplayeru?
Myslím že nie. V kampani sa ti ukladajú nové zbrane len do kampane, nie do MP. Celú som zatiaľ ešte neprešiel, takže to ti neviem povedať.
ak sa chcem pripojit na nejaky server.. tak klasicky sa mi to chvilku nacitava a ked uz sa mi spusti hra tak po par sekundach nacitavania sa mi vypne ako keby som ju ani nikdy nezapol ziadny error jednoducho sa vypne.. raz to ide uplne normalne a niekedy sa jednoducho nemozem pripojit vobec.. mal niekto podobny problem a vedel by mi poradit ? dakujem
ak sa chcem pripojit na nejaky server.. tak klasicky sa mi to chvilku nacitava a ked uz sa mi spusti hra tak po par sekundach nacitavania sa mi vypne ako keby som ju ani nikdy nezapol ziadny error jednoducho sa vypne.. raz to ide uplne normalne a niekedy sa jednoducho nemozem pripojit vobec.. mal niekto podobny problem a vedel by mi poradit ? dakujem
Aj mne sa to stalo par krat, proste bud sa napojis na "quick play" rychlu hru a tam ta hodi aj na serveri, kde mas velky ping a proste ti hru hned vypne, ale daky problem s netom, vtedy tiez asi padne. Aspon ja si myslim, ked som hraval na wifi, tak mi to padalo a tak isto na quick play...
Teraz si vyberem server ja sam podla najmanesieho pingu a nepada mi hra vobec.
Teraz si vyberem server ja sam podla najmanesieho pingu a nepada mi hra vobec.
oblubil som si jeden server na ktorom hravam stale.. ping normalny okolo 50 (taky mam vsade) z netom urcite nemam problem .. nikdy mi pri ziadnych hrach nepadol takmer ani raz
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
este pri BC2 som mal taketo haluze, potom som zmenil router z inych dovodov a s novim routerom odisli aj padania BC2 ale tak tam bolo menu tam ta to vyrazilo proste do menu. Dalsia vec ze po zmene routera som videl serveri ktore som predtym nevidel.
-
Kok
Light Professional
to padanie a to ze si videl ine servery moze byt sposobene ze na tom routri si mal urcite porty potrebne pre bf networking zatvorene, takze ta to kickovalo