Smejú sa mi kvoli môjmu výzoru

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
MiniMark
Amateur
Amateur

Smejú sa mi kvoli môjmu výzoru

Príspevok od používateľa MiniMark »

Serus,
toto je moja prvá téma a chcel by som od vás radu.
Stalo sa už niekomu z vás že sa mu vysmievali za to že keď má 17 a vyzerá výškou aj v tvári na 14?
Prosím vás poradte mi čo s tým lebo toto sa deje už od 5. triedy na základnej škole a to už som druhák na strednéj. A už asi raz chytím amok lebo sa mi už aj začínajú vyhrážať bitkou a v poslednej dobe sa mi smejú aj za to že som gay a to som neni gay len som ešte v živote nemal vzťah. Ako to mám riešiť???

PS. u doktora som bol kvoli mojej výške a hovoril že mám niečo v mozgu a mozok neprodukuje sexuálne hormóny.
vendo
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Smejú sa mi kvoli môjmu výzoru

Príspevok od používateľa vendo »

mozog sexualne hormony neprodukuje
tie sa vyrabaju vo vajciskach, teda ten - testosteron
ak mas nizke hladiny pravdepodobne by si mal dostavat do zadku striekacky, cim skor tym lepsie
a ak mas hladiny normalne, bohuzial...., aspon v 40tke nebudes vyzerat ako 60 rocny
MiniMark
Amateur
Amateur

[quote="vendo"]mozog sexualne hormony neprodukuje
tie sa vyrabaju vo vajciskach, teda ten - testosteron
ak mas nizke hladiny pravdepodobne by si mal dostavat do zadku striekacky, cim skor tym lepsie
a ak mas hladiny normalne, bohuzial...., aspon v 40tke nebudes vyzerat ako 60 rocny[/quo

Ale keď sa mi aj doktorka smiala že hneď zo školy môžem ísť na predčasný dôchodok tak už som pomaly chytal amok. Ale ja potrebujem vedieť ako sa zbaviť toho že sa na mne všetci smejú. Lebo už raz musím ten amok chytiť a to už bude nié ...
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

Prihlas sa na muay thai alebo nejake ine bojove umenie, zacni chodit do posilky a pomaly si buduj rešpekt. Ked sa ti niekto bude smiať, proste mu daj na držku. 8)
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

ok trosku serioznejsie, pretoze ocividne tvoj mozog nieco naozaj nerobi (nepremysla)

ak mas hormonalny problem, daj si ho diagnostikovat a liec si ho
ak mas sprostych doktorov (co asi mas ked ti zadre taku ko*ot akoze sexualny hormon z mozgu) tak ich vymen a chod k lepsim
MiniMark
Amateur
Amateur

DarkNation napísal:Prihlas sa na muay thai alebo nejake ine bojove umenie, zacni chodit do posilky a pomaly si buduj rešpekt. Ked sa ti niekto bude smiať, proste mu daj na držku. 8)
zbytočné... práve že preto sme išli z rodičmi k tej doktorke lebo keď som chodil pol roka do posilky a žiadne výsledky (aj tréner sa čudoval)
letri
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa letri »

Fúha, nikdy som nezažila nič podobné, takže neviem, či ti budem môcť správne poradiť..
Nevšímať si to? Keď budú vidieť, že to s tebou nič nerobí, tak ti dajú pokoj? Alebo si nejakým spôsobom vybudovať autoritu? Správať sa sebavedomo?
Dá sa to nejak zmeniť?
No neviem, ťažko povedať, keďže som sa do tejto situácii nikdy nedostala. Ale pár dievčat si cení, keď chlapec vyzerá mladšie, považujú ho za "zlatého".
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

"Let me give you some advice: Never forget what you are. The rest of the world will not. Wear it like armor, and it can never be used to hurt you." Tyrion Lannister

alebo ako pouziva Jaz v Opraskach: Se stim smiř
MiniMark
Amateur
Amateur

jackb napísal:"Let me give you some advice: Never forget what you are. The rest of the world will not. Wear it like armor, and it can never be used to hurt you." Tyrion Lannister

alebo ako pouziva Jaz v Opraskach: Se stim smiř
To som sa snažil dlhé roky a stále som nasratý viac a viac už pomaly aj za čudný pohľad. Ja nechcem aby ma ľudia ľutovali ale brali takého aký som a správali sa ku mne tak isto ako ja k ním. Keď odomna niekto niečo chce nepošlem ho do pi.. so slovami neotravuj ty teplý obor ale snažím sa mu pomôcť. A ja keď chcem niečo od niekoho tak ma pošle do pi.. zo slovami že keď na mna ten krpec ešte raz prehovorí tak mu budem asi musieť meniť plienky.
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

Aj keby je hned pravda to co si napisal, co samozrejme nieje, lebo vybudovat svaly pri spravnej strave a treningu dokaze kazdy, tak tym bojovym umenim nic nepokazis.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ak sa to nedá napraviť liečbou alebo cvičením, situácia sa napraví tým, že dospeješ Ty a aj Tvoje okolie a prestanete riešiť pubertálne veci ako je bitka za iný výzor, ale budete riešiť normálne veci zo života.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Mas len velku smolu ze musis byt s takymi idiotmi. Niesi ani z daleka jediny.
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Určite nie si jediný. Síce mám rovnaký "problém" ako ty, že vyzerám mladšie, ale našťastie sa mi za to nikto nevysmieval. Neviem skús ich ignorovať a možno ti časom dajú pokoj.

Teraz je to možno najhoršie, lebo si v takom blbom veku. Počkaj ešte tých 5 rokov a bude to OK :).
Možno by si mohol brať nejaké hormonálne sra*ky, ale podľa mňa ti stačí len ten čas.
MiniMark
Amateur
Amateur

uNfEiL napísal:Určite nie si jediný. Síce mám rovnaký "problém" ako ty, že vyzerám mladšie, ale našťastie sa mi za to nikto nevysmieval. Neviem skús ich ignorovať a možno ti časom dajú pokoj.

Teraz je to možno najhoršie, lebo si v takom blbom veku. Počkaj ešte tých 5 rokov a bude to OK :).
Možno by si mohol brať nejaké hormonálne sra*ky, ale podľa mňa ti stačí len ten čas.
Dúfam že to ešte niejako prežijem
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Jednoznacne za doktorom, odbornikom na hormony (i.e. endokrinologia).
Prizvukujem este raz, za odbornikom. Nech ti spravi vysetrenie, stavy hormonov, navrhne liecbu.

no a v druhom rade vymenit ludi kolo seba
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

vela ludi si tym na strednej preslo. na zaciatok byva vhodne najst si partiu, ktora ta berie takeho aky si. a ako pisal brm, postupne dospiet a povzniest sa na to.
MiniMark
Amateur
Amateur

Fabo napísal:Jednoznacne za doktorom, odbornikom na hormony (i.e. endokrinologia).
Prizvukujem este raz, za odbornikom. Nech ti spravi vysetrenie, stavy hormonov, navrhne liecbu.

no a v druhom rade vymenit ludi kolo seba
Bol som na endokrinológii
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

A?
Ked si na tom tak ako popisujes, tak mas nieco rozhasene a urcite ti navrhli liecbu. Ci?
MiniMark
Amateur
Amateur

Fabo napísal:A?
Ked si na tom tak ako popisujes, tak mas nieco rozhasene a urcite ti navrhli liecbu. Ci?
Ano ale hovorili že výsledky niesú zaručené.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:wink: staci doktor, ....

ked ti nasadia hormonalnu liecbu liznutu lekarsky strazenymi stereoidmi, tak sa ta bude za rok bat polka skoly ....
Napísať odpoveď