Súťaže - Vaše výhry

O športe...
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Súťaže - Vaše výhry

Príspevok od používateľa japaja »

Zdravim, po uspešnom víkende na EU pohare v Szegede - HU som vyhral dve zlate medaile viď foto a tak si vravim čo tak založiť temu kde by ľudia ukazali svoje fotky s medailami a napisali v čom vyhrali,koľko ich bolo,ake umiestnenie a kedy :)

EU Pohar Szeged rychlostne korčulovanie na 500m a 1000m - 2x zlato
Prílohy
ragecomic.png
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Súťaže - Vaše výhry

Príspevok od používateľa mirak2 »

medaili mam haldu, ale cenim si fakt len malo z nich...
- zlato z minulorocnej vysokoskolskej florbalovej ligy a bronz z tohtorocnej, tesi ma to preto, lebo sa konecne spojili univerzity v Kosiciach (bola snaha aj o Presov, ziadna odozva) za cielom spolocnej ligy a zvysila sa tym uroven a lebo som sa v pohode mohol rovnat s extraligovymi hracmi, co trenuju Xkrat do tyzdna, na rozdiel odo mna, co za tyzden hram 2 hodiny partioveho for fun florbalu... predtym som na svojej univerzite vyhral ligu niekolkokrat (v podstate odkedy som hrali tak iba raz nie, aj to bolo striebro), ale take vitazstva v lige, kde su 2 kvalitne timy, to clovek ani nemoze brat vazne
- suverenne vitazstvo v 2. kosickej hokejbalovej lige, ale tiez to sme nemali velmi supera...
- minule leto som bol na hokejbalovom turnaji, kde sme mali v time chlapcov okolo 12-14 rokov, v brane 14 rocny, nebol na turnaji vekovy limit, takze tam hrali aj muzi a dotiahli sme to do finale, kde sme prehrali, tam sme uz nemali narok. hrajuci trener to nazval "o takychto vykonoch sa tocia filmy" :lol:
- 2. miesto v 2. slovenskej florbalovej lige, skupina vychod, tam sme vyhrali zakladnu cast a prehrali vo finale, obrovske sklamanie
- 3. miesto na slusne obsadenom medzinarodnom hokejbalovom turnaji v Martine minule leto, na to s akou zostavou sme tam boli, vekovy priemer 22 rokov, pricom vacsina hrala max. kosicke hokejbalove ligy, vyssie skoncili uz len extraligovy Martin a Vrutky
hram sice nizke ligy a male turnaje, ale prave v nich je vacsi entuziazmus a davaju do toho ludia srdiecko, nemusim chodit na MS, ME alebo majstrovstva galaxie a tam zbierat medaily, aby som si mohol povedat, ze som king. rad robim, to co robim a to mi staci.
Napísať odpoveď