Google Android OS

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Google Android OS

Príspevok od používateľa CheZteR »

to mozu byt logy ktore sa vytvaraju v appkach ktore by sa mali odosielat ked potvrdis vyladovanie alebo zdokonalovanie aplikacii, chapeme sa
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

tak mne zase zerie mobilna siet dost,a to obcas pozriem par rp na pokeci.za par hodin baterka K.O. :D ale tiez zavisi od toho, ze mi signal skace a prehadzuje siete na edge,h + a 3G :?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

RP na pokeci :shock: :D si prepni na 2g a mas pokoj :D
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no co ti poviem, treba balit baby aj tam :mrgreen: tak ja sa len modlim, aby som mal 3g siet,lebo na 2g to je bieda otvorit rpcku
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

typek: Si sa zasekol v roku 2005? :lol:
Však to je nepraktické, nelogické, pomalé, náročné na dáta, a je to Pokec... Si píš s ľuďmi cez Skype, Messenger, WhatsUp, a pod, nie?

Už len to, že ti dlho otvára RP-čku je znak toho. IM musí byť bleskové aj na Edge, nemusíš mať 3G.

// "je rok 2014 a len tento rok som tam zriesil 3 baby. hlupe ako polena, jeden sex a dovi. barney stinson style." - a zobudil si sa počas toho sexu, alebo až po ňom? :) :lol:
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

vsak to neriesme ze bali cez RP, je to jeho vec. ale pravdou je, ze pokec taha vela dat a je narocny v porovnani s inymi instatnymi mesendzermi
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Hensym.. lenže pokec je o niečom úplne inom ako Tebou vymenované siete. Na Tvojich sieťach musíš dotyčných mať v konatkoch, byť ich známy, zatiaľ čo na pokeci môžeš začať komunikovať a baliť úplne neznámu osobu, čo na Skype, Messengeri, WhatsUpe a pod. asi veľmi nie je možné.. ;)

Neviem, či ešte existuje nejaká taká služba, kde môžeš náhodne komunikovať s neznámymi ľuďmi.. niekedy sa to dalo cez IRC, ale dnes je už len pokec.. a potom také veci ako Twoo a spol..
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

a používaš mobilný pokec ? ten šlapal dobre aj na 2g.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ano mobilny :)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

akoze na FB mam umiestnenia vypnute, a ako moze GPS zrat bateriu, ked nie je v liste ? ... ved stale so zapnutim GPS sa objavuje v liste ikonka, a rovnako aj pri bluetooth platilo ze pokial nemas prenos bateriu to nezerie, .... WIFI zapnute mam, ale wifi je pripojene k wifi, ale nestahuje nic, cize nemusi vyhladavat ine siete, ked sa automaticky pripaja na preddefinovanu, a mobilne data sa zapinaju pri strate dosahu wifi, .... ci mam niekde medzeru v odbere ?
Lebo ked dam barterku tak ako pisem.

Sluzby google play, google plus, a MEDIA .... :evil:
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

ak mas velke % pri mediach je mozne ze mas chybnu mp3, video a preto ti to skenuje dookola.
brm
Darca
Darca

qwerty-xyz napísal:WIFI zapnute mam, ale wifi je pripojene k wifi, ale nestahuje nic, cize nemusi vyhladavat ine siete, ked sa automaticky pripaja na preddefinovanu, a mobilne data sa zapinaju pri strate dosahu wifi
Pri strate wifi signálu sa zapnú dáta, ale wifi začína vyhľadávať nové wifi siete a tu je zbytočný odber, čiže keď ideš na dlhšiu dobu mimo dosah wifi, je vhodné wifi v mobile vypnúť.
Spixy
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Spixy »

qwerty: vlož si súbor .nomedia do priečinkov, ktoré nechceš aby ti android skenoval
mne to znizilo vytazenie CPU pri starte, kedze ja mam v mobile cez milion veci (fotky, ikonky, atd.)

taktiez mi zapnute GPS (s vypnutou navigaciou) zralo baterku, viď strmý pád baterky http://www.hojko.com/download/file.php? ... andro2.jpg
(ale to mohlo byt sposobene aj bugom kedze som nevedel gps ani vypnut, musel som restartovat)
ExtrA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ExtrA »

Prosím vás ludia potreboval by som poradiť. Celý deň mi chodia smsky z nejakej Nórskej leteckej spoločnosti či čo.. (viď. príloha )a nemám najmenšie tušenie ako je to možné, viete mi poradiť nejakú obstojnú Appku na blokovanie takýcho spamov? Vďaka!
Prílohy
SPAM.png
brm
Darca
Darca

Asi niekto omylom zadal Tvoje telefónne číslo. Inak pozri nastavenia SMS aplikácie, možno budeš mať priamo v ňom voľbu na zablokovanie čísla.. závisí, aký máš mobil.

Ale sú aj aplikácie, skús do google play zadať block sms alebo podobné slová.. :)
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

mne takto chodili ked som bol hocikedy v polsku :D rozne zoznamky a tak :roll: vybral som si ineho operatora(roaming) a nic.mozno maju nieco podobne aj oni :? ale musim povedat, ze mi to zobralo kus baterky ked mi chodili stale spravy
ExtrA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ExtrA »

Bohužial Nexus nemá možnosť priamo blokovať čísla v sms aplikácii, tak som si stiahol blocker z play store snáď to pomôže :-D
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Michaelo105 »

Ľudia, potreboval by som pomôcť. Mám mobil LG G2, v ňom Kit Kat a podarilo sa mi zablokovať mobil. Mal som tam ten znakový kód. Teraz po mne mobil pýta gmail......A tam je problém, viem prihlasovacie meno, ale neviem heslo. Heslo som si dokázal zmeniť cez pc a teraz mám nové, takže cez pc sa na gmail prihlásim, lenže mobil nemá nové heslo, nemá ho mať odkiaľ.

Otázka znie, viem niekde v nastaveniach gmailu zistiť staršie heslá? Alebo sa tá požiadavka dá nejako obísť na mobile, žeby to pýtalo niečo iné......pin kód, alebo čo......
Pnr
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Pnr »

Hmm ved to nove heslo by malo fungovať. Nemáš ho pripojený na net?
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Michaelo105 »

Nie, v čase zablokovania bola wifi vypnutá.
Napísať odpoveď