Ja si myslím, že musíš ty zmužnieť po psychickej stránke, nabrať sebadôveru, sebaistotu, sebavedomie..jedna z možností je aj tá posilka. Za pol roka nemusia prísť nejak extra výsledky, ale tvoje telo určite zaznamená tú zmenu, resp. ten pohyb pri cvičení a určite sa niečo zmení a výsledok sa dostaví..alebo to bojové umenie..myslím si, že určite keď sa naučíš nejaké techniky, odzrkadlí sa to aj na tvojom správaní, pretože sa aspoň nebudeš báť, že by si dostal od druhých..pamätaj, že vyhrávajú tí silnejší.
Smejú sa mi kvoli môjmu výzoru
Re: Smejú sa mi kvoli môjmu výzoru
To sú nápady riešiť takýto problém liečbami a doktormi 
Ja si myslím, že musíš ty zmužnieť po psychickej stránke, nabrať sebadôveru, sebaistotu, sebavedomie..jedna z možností je aj tá posilka. Za pol roka nemusia prísť nejak extra výsledky, ale tvoje telo určite zaznamená tú zmenu, resp. ten pohyb pri cvičení a určite sa niečo zmení a výsledok sa dostaví..alebo to bojové umenie..myslím si, že určite keď sa naučíš nejaké techniky, odzrkadlí sa to aj na tvojom správaní, pretože sa aspoň nebudeš báť, že by si dostal od druhých..pamätaj, že vyhrávajú tí silnejší.
mimo od hlavnej pointy, ale
Sprostý doktor mal možno aj pravdu, môže mať problém s nejakým riadiacim hormónom (strela do prázdna lutropín - produkcia testosterónu).
Mozog si hormóny nevytvorí, ale priamo riadi hypofýzu, ktorá ich už vytvorí. A čo sa týka toho že "v mozgu", tak doktor asi nechcel pacienta zaťažovať existenciou hypofýzy, alebo ho zaťažil, pacient to nezvládol a sem prišiel už len s tým že "v mozgu".
Počkaj s tými sprostými doktormi, také veci ako oxytocín (skrz-naskrz "sexuálny" hormón, špecifický pre ženy), prolaktín (ďalší "sexuálny" hormón, prostata), gonádotropíny (vplyv na funkciu gonád) sú regulované čím?vendo napísal: ak mas sprostych doktorov (co asi mas ked ti zadre taku ko*ot akoze sexualny hormon z mozgu) tak ich vymen a chod k lepsim
Sprostý doktor mal možno aj pravdu, môže mať problém s nejakým riadiacim hormónom (strela do prázdna lutropín - produkcia testosterónu).
Mozog si hormóny nevytvorí, ale priamo riadi hypofýzu, ktorá ich už vytvorí. A čo sa týka toho že "v mozgu", tak doktor asi nechcel pacienta zaťažovať existenciou hypofýzy, alebo ho zaťažil, pacient to nezvládol a sem prišiel už len s tým že "v mozgu".
Tuto to máte vy slováci cela vaša balkanska mentalita, ste iba tupé ovce odsudzujete takých čo su iní aj keď za to nemôžu a ešte radíte aby sa ti iní zmenili. Pritom by sa malo zmeniť okolie a prijať ludí takých akí sú aj s ich nedostatkami aj tí čo odsudzujú maju nedostatky,.a potom sa mnohy čudujete prečo mladí zo slovenska odchádzaju
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Podobny problem som mal aj ja v minulosti .... ze som mal nizsiu produkciu hormonov a hrozilo ze budem dostavat injekcie .....
Mne osobne pomohlo trenovat bojove sporty ... jednak mi to poriesilo z velkej miery moju alergiu ... ale aj som sa velmi vysvihol ... zmohutnel (po svalovej stranke ...) a raz ked tiez jeden spoluziak zabrdal a chcel ma ponizit dostal tve -tri rany ... skacal sa na zem z vyrazenym dychom a odvtedy som mal klud .... Poradil by som ti ignorovat ich ale sam viem ze je urcita tolerancia pokial sa to da ignorovat az kym ti to nezacne liezt na mozog (v tvojom pripade chytat amok ) .... treba si najst sposob ako tuto frustraciu ventilovat ... niekomu staci dvyhat cinky alebo kulturistika ... Ja som to osobne nasiel v Muay thai treningoch .... nech sa deje cokolvek nech som frustrovany dojdem na trening .... dame rozcvicku nasadime chranice a ideme do ringu .... uroven hormonov a adrenalinu aspon u mna s kazdym rozdanym alebo schytanym uderom tak naratie ze ta frustracia zo mna vyprcha .... na konci treningu ked to opadne som uboleny a unaveny ale dusevne ... som ako znovuzrodeny .. kludny ... v pohode ... a stastny ze som nieco dobre pre seba urobil ... a v tych chvilach sa vsetky tie poznamky a sproste nazory inych zdaju tak nicotne ....
Nech je ten sposob akykolvek treba si to najst ako ventilovat tuto frustraciu .... lebo ti z nej raz prepne a to neni dobre
Mne osobne pomohlo trenovat bojove sporty ... jednak mi to poriesilo z velkej miery moju alergiu ... ale aj som sa velmi vysvihol ... zmohutnel (po svalovej stranke ...) a raz ked tiez jeden spoluziak zabrdal a chcel ma ponizit dostal tve -tri rany ... skacal sa na zem z vyrazenym dychom a odvtedy som mal klud .... Poradil by som ti ignorovat ich ale sam viem ze je urcita tolerancia pokial sa to da ignorovat az kym ti to nezacne liezt na mozog (v tvojom pripade chytat amok ) .... treba si najst sposob ako tuto frustraciu ventilovat ... niekomu staci dvyhat cinky alebo kulturistika ... Ja som to osobne nasiel v Muay thai treningoch .... nech sa deje cokolvek nech som frustrovany dojdem na trening .... dame rozcvicku nasadime chranice a ideme do ringu .... uroven hormonov a adrenalinu aspon u mna s kazdym rozdanym alebo schytanym uderom tak naratie ze ta frustracia zo mna vyprcha .... na konci treningu ked to opadne som uboleny a unaveny ale dusevne ... som ako znovuzrodeny .. kludny ... v pohode ... a stastny ze som nieco dobre pre seba urobil ... a v tych chvilach sa vsetky tie poznamky a sproste nazory inych zdaju tak nicotne ....
Nech je ten sposob akykolvek treba si to najst ako ventilovat tuto frustraciu .... lebo ti z nej raz prepne a to neni dobre
Napísal že sa chce zmeniť tak prečo by sme mu radili aby sa nemenil? Nie je spokojný s tým že je "iný".Famine napísal:Tuto to máte vy slováci cela vaša balkanska mentalita, ste iba tupé ovce odsudzujete takých čo su iní aj keď za to nemôžu a ešte radíte aby sa ti iní zmenili. Pritom by sa malo zmeniť okolie a prijať ludí takých akí sú aj s ich nedostatkami aj tí čo odsudzujú maju nedostatky,.a potom sa mnohy čudujete prečo mladí zo slovenska odchádzaju
K téme : tvoj problém mi príde že ho treba riešiť s doktormi. Napadá ma príklad futbalista Leo Messi, taktiež mal nejaké problémy že vyzeral ako malé decko, proste nerástol a tak... Poriadni doktori sa ho ujali a výsledok sa prejavil. Len cvičiť nestačí.
Se s tim smiř. Jackb to napísal perfektne, či chceš alebo nie, prijmi to, že máš slabú stránku, prijmi to, že vzhľad nikdy nebude to, čím ohúriš. Znie to možno tvrdo, no taký je život, niekto sa narodí ochrnutý, niekto retardovaný, je to sk*rvenosť, no taký žiaľ Bohu život je kámo
. Každý jeden z nás, má v sebe nedostatky, každý, bez výnimky. Dôležité je uvedomiť si to a neprikladať tomu veľkú hodnotu v živote. Pozri, ak nechceš byť model, aký význam má vzhľad v tvojom živote? Až tak veľký nie... Rovnako je tomu v škole, aký význam má vzhľad pre tvoje študijné výsledky? Aký význam má vzhľad pri hľadaní frajerky? 10%? 20% nech to pes je*e
.
Čo ti tým chcem povedať? Že to podstatné v živote je tvoja osobnosť, to, kto si. Nie je to ani vzhľad, nie sú to ani prachy ani iné bláboly, ktoré nám tlačia do hlavy. Uvedom si, že je jednoduchšie kúpiť si vec, ktorá ťa urobí zaujímavým, ako pracovať na sebe a sám byť zaujímavým! Takže buď hlavne fér človek, pomôž druhým a maj svoju hrdosť, nenechaj si srať na hlavu. Ver mi, že ľudia to ocenia, každý chce mať okolo seba silného človeka, ktorý im bude vzorom a to byť môžeš, hoci kedy, navyše by si ešte demonštroval fakt, že to ako vyzeráš, vec, ktorú nedokážeš ovplyvniť si dokázal prijať, povzniesť sa nad ňu a nenechal si si tým znechutiť život. Chce to silu, nehovorím, že nie, chce to obrovskú silu, no stojí to za to
.
Ešte k tomu, že dostávaš poznámky na adresu toho, že si nebodaj teplý. Moja rada, pridaj zopár nadávok do slovníka, občas buď hrubý na chlapov, proste ukáž, že máš gule! Že sa nebojíš, urob občas nejakú špinavú robotu, čoho sa každý iný bojí a viac nebudeš také drísty počuť.
Čo ti tým chcem povedať? Že to podstatné v živote je tvoja osobnosť, to, kto si. Nie je to ani vzhľad, nie sú to ani prachy ani iné bláboly, ktoré nám tlačia do hlavy. Uvedom si, že je jednoduchšie kúpiť si vec, ktorá ťa urobí zaujímavým, ako pracovať na sebe a sám byť zaujímavým! Takže buď hlavne fér človek, pomôž druhým a maj svoju hrdosť, nenechaj si srať na hlavu. Ver mi, že ľudia to ocenia, každý chce mať okolo seba silného človeka, ktorý im bude vzorom a to byť môžeš, hoci kedy, navyše by si ešte demonštroval fakt, že to ako vyzeráš, vec, ktorú nedokážeš ovplyvniť si dokázal prijať, povzniesť sa nad ňu a nenechal si si tým znechutiť život. Chce to silu, nehovorím, že nie, chce to obrovskú silu, no stojí to za to
Ešte k tomu, že dostávaš poznámky na adresu toho, že si nebodaj teplý. Moja rada, pridaj zopár nadávok do slovníka, občas buď hrubý na chlapov, proste ukáž, že máš gule! Že sa nebojíš, urob občas nejakú špinavú robotu, čoho sa každý iný bojí a viac nebudeš také drísty počuť.
Urob to jednoducho. Povedz im toto : Vyhrážajte sa mi , zbite ma, ale potom ak príde polícia tak idete do prdele a máte po škole. Zdochnete pod mostom. A ja sa vám nakoniec bude smiať. Ako sa do hory volá tak sa z nej ozíva. Nenchaj sa šikanovať. Potom neprestanú. Musíš začať lebo to nakoniec skončí zle.
Vydel si film zkažená mládež ? Tam to je presne opísané
Vydel si film zkažená mládež ? Tam to je presne opísané
Autor témy-
Nie si jediný s tvojim prípadom, kedže poznám chalana čo merá 165 cm a vyzerá v tvári na 15 a to má 22 r.
Jemu sa síce nikto nesmial, no proste niekto vyzerá mužnejšie a niekto nie, ale nájdeš si aj tak dievča.
Nie si jediný s tvojim prípadom, kedže poznám chalana čo merá 165 cm a vyzerá v tvári na 15 a to má 22 r.
Jemu sa síce nikto nesmial, no proste niekto vyzerá mužnejšie a niekto nie, ale nájdeš si aj tak dievča.
Podla mna je blbost liecit to. Bindo011 to velmi pekne napisal a suhlasim s tym. Musis sa s tym zmierit.
-
Fabo
Hardcore addict
Vy ste kreténi? Chlapec má potvrdený zdravotný problém, a vy mu radíte aby sa na to proste vysral?
Keď dostanete rakovinu, budete rozprávať o tom, že by vás mali ľudia akceptovať chorých, alebo sa budete liečiť každým možným spôsobom?
Keď dostanete rakovinu, budete rozprávať o tom, že by vás mali ľudia akceptovať chorých, alebo sa budete liečiť každým možným spôsobom?
Ako to prosím ťa môžeš porovnávať s rakovinou? Že ťa huba nebolí... Poznám X ľudí čo vyzerajú staršie / mladšie a ešte ani jeden z nich to neriešil lekárskou cestou. Ja sám vyzerám o dosť mladšie, ale už som si na to zvykol, aj keď nemôžem povedať že ma neštve keď mi to niekto do očí povie... Ale aj tak si myslím že to chce len čas. Treba sa na to pozrieť z tej lepšej stránky - v starobe budeš fešák 
-
Hotwire
Addict
Ale je rozdiel vyzerat trocha mladsie vdaka priaznivej genetike, a vyzerat jak decko kvoli nedostatku nejakych hormonov.uNfEiL napísal:Ako to prosím ťa môžeš porovnávať s rakovinou? Že ťa huba nebolí... Poznám X ľudí čo vyzerajú staršie / mladšie a ešte ani jeden z nich to neriešil lekárskou cestou. Ja sám vyzerám o dosť mladšie, ale už som si na to zvykol, aj keď nemôžem povedať že ma neštve keď mi to niekto do očí povie... Ale aj tak si myslím že to chce len čas. Treba sa na to pozrieť z tej lepšej stránky - v starobe budeš fešák
Samozrejme, ak má jeho zdravotný problém byť nejak životu nebezpečný, skrátka, že by mohol mať nejaké vážnejšie dopady na jeho zdravie, tak pravdaže to treba riešiť s lekármi o tom žiadna
. Skôr mám pocit, že chalani chceli naznačiť, že iba lekár ho spokojným zo dňa na deň neurobí, že je to aj o psychike, o tom ako uvažuješ o sebe a svojom živote.
-
Fabo
Hardcore addict
Jedno s druhym jak pise bindo samozrejme suvisi.
Rakovina je na trochu inej urovni samozrejme, ale ignorovat zdravotne problemy len preto ze sa "cez to mozes preniest"...
zrovna hormony su tak krizom krazom poprepajane ze neviem ci by som chcel riskovat ze sa moze casom prejavit nejak neprijemnejsie nez len tym ze vyzera mladsie...
Rakovina je na trochu inej urovni samozrejme, ale ignorovat zdravotne problemy len preto ze sa "cez to mozes preniest"...
zrovna hormony su tak krizom krazom poprepajane ze neviem ci by som chcel riskovat ze sa moze casom prejavit nejak neprijemnejsie nez len tym ze vyzera mladsie...
Tesťák do riti a vec vyriešená - keď nie od doktora tak z tých správnych webov. Do toho fitko a výsledky prídu pomerne rýchlo, dostaneš sa na úroven (resp. predbehneš) tvojich rovesníkov. A ak je problém iba v tomto, tak to prestane. Ale aj tak mi to príde divné - takéto veci sme riešili na I. stupni ZŠ, max. podaktorí duchovne slabší jedinci ešte na II. stupni ZŠ. Ale ako druháci na SŠ?
A čo ste kriste pane riešili na 1. stupni ZŠ? Kto má viac chĺpkov na rukách alebo nebodaj väčšiu predkožku? Asi vôbec netušíš o čo ide v tejto téme. V ktorom inom veku by sa to malo riešiť ak nie v tom, kedy chlapec dospieva a potrebuje byť dajme tomu zarastený a celkovo proste vyzerať mužne aby nevyzeral pri svojich rovesníkoch detsky (pre nich čudne). Je podľa mňa hlúpe porovnávať 12 ročného čo vyzerá napr na 9 (čo ani neviem či tam nejaký rozdiel je) a 17 ročného čo vyzerá na 14.hughito napísal:Ale aj tak mi to príde divné - takéto veci sme riešili na I. stupni ZŠ, max. podaktorí duchovne slabší jedinci ešte na II. stupni ZŠ. Ale ako druháci na SŠ?
Šikana bola určite vo vyššej miere na ZŠ ako na SŠ. Nechápem tvojmu myšlienkovému pochodu: aj malé deti vedia byť zlé v tomto smere.
A pre karmistu: chodil som na gymnázium a naozaj si už nespomínam na žiadnu formu šikany na SŠ v mojej triede a okolí.
A pre karmistu: chodil som na gymnázium a naozaj si už nespomínam na žiadnu formu šikany na SŠ v mojej triede a okolí.
sice ot, ale musim reagovat. to bude hlavne tym, ze si bol na gymnaziu. v nasom okrese sa kazdy znami, co bol nizsie ako na priemyselnej skole(s vynimkou kucharov a casnikov) stretol so sikanou. nevravim, ze sikanovali priamo ich, ale bola tam a ovela tvrdsia ako na zs, jeden chalan dokonca skoncil skolu iba vdaka antidepresivam. nehovorim, ze je to pravidlo, ale castokrat uroven skoly ukazuje aj na uroven ludi v nej.
-
vonjose
Expert
Momentálne už väčšina ľudí ide zo ZŠ na gymnázia, šikana je tam už bežná vec.M142 napísal:sice ot, ale musim reagovat. to bude hlavne tym, ze si bol na gymnaziu. v nasom okrese sa kazdy znami, co bol nizsie ako na priemyselnej skole(s vynimkou kucharov a casnikov) stretol so sikanou. nevravim, ze sikanovali priamo ich, ale bola tam a ovela tvrdsia ako na zs, jeden chalan dokonca skoncil skolu iba vdaka antidepresivam. nehovorim, ze je to pravidlo, ale castokrat uroven skoly ukazuje aj na uroven ludi v nej.
Lenže tu sa šikana spomína v úplne inom kontexte, tak nechápem načo sem ťaháš ZŠ.hughito napísal:Šikana bola určite vo vyššej miere na ZŠ ako na SŠ. Nechápem tvojmu myšlienkovému pochodu: aj malé deti vedia byť zlé v tomto smere.
Inak asi sme sa zle pochopili. Z tohto čo si napísal "Ale aj tak mi to príde divné - takéto veci sme riešili na I. stupni ZŠ, max. podaktorí duchovne slabší jedinci ešte na II. stupni ZŠ. Ale ako druháci na SŠ?" som to pochopil tak, že ti príde divné že sa na SŠ rieši ten mlado vyzerajúci vzhľad, čo mi nedávalo zmysel preto som na to reagoval (pretože posledné príspevky sa týkali vzhľadu, nie šikany). Lenže na základe toho že si teraz spomenul šikanu, mi už dáva zmysel na čo si narážal.
Každopádne šikana sa stále odohráva aj na SŠ. Ja osobne som bol svedkom takej "mini-šikany" ako na ZŠ 2. stupňa, tak aj na SŠ (Obchodná akadémia).