Mojej priatelky Mama

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
alexFZ
Light Expert
Light Expert

Re: Mojej priatelky Mama

Príspevok od používateľa alexFZ »

uNfEiL napísal:alexFZ radšej si písať ani nemal lebo všetko sú to :censored1:. To kde je napísané že každé dievča sa na VŠ k*rví? Poznám XY dievčat a ani jedna nie je ten typ. Nechápem ako si to môžeš dovoliť tvrdiť o dievčati, o ktorej vieš veľké H. Pozeráš veľa teenegerských filmov.

A prečo by nemal písať aká je vyspelá a rozumná? Napíšem to znova... Nevieš o nej NIČ, tak ju nesúď! Napríklad ja som pred 2 rokmi som chodil s dievčaťom, ktoré malo síce 16 rokov, ale rozumovo, správaním a inteligenciou bola na úrovní aj 20 ročných dievčat. Čo je to snáď nemožné?
uNfEiL napísal:Ten sarkazmus si nechaj, dobre? Ja som mal v tom čase 19, ale to je jedno, neriešime tu mňa.
napisem ti to este raz a pre istotu velkym pismom, 16 rocna SLIEPOCKA !!NEMOZE!! byt na urovni 20 rocnych! To len ty si si nahovaral, ze bola inteligencne a rozumovo na urovni 20rocnych dievcat aby si si nejako osprvedlnil to, ze ty ako 19rocny dospelak si chodil s este 16rocnym dievcatkom. A keby aj nahodou bola na urovni 20rocnych, tak predsa nechodi s 19rocnym curacikom ale si najde niekoho kto ma minimalne 20, nie?
uNfEiL
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa uNfEiL »

A ty Pán vševediaci, všade bol všetko videl, máš koľko rokov že píšeš tak s istotou?

16 ročná sliepočka? Vážne? Daj si facku, aj ja ti to napíšem pre istotu veľkým písmom. RADŠEJ SI TU PÍSAŤ ANI NEMAL. Najprv tvrdíš ako sa všetky vysokoškoláčky k*rvia jak najväčšie defky a potom ďalšie bludy... To, že ty si poznal také dievčatá neznamená že sú všetky také!
Tak ako písala letri... Záleží to od človeka, netreba o tom hovoriť tak globálne a hádzať všetkých do jedného vreca.

Je všeobecne známa vec, že ženy dospievajú skôr ako muži, preto aj vo väčšine(?) prípadov je muž starší vo vzťahu (zase netvrdím, že to je pravidlo).
Aké 16 ročné dievčatko? A prečo by nemohla byť rozumovo na úrovni cca 18-20 ročných, keď sa dlhodobo pohybovala (teda okrem školy) v prítomnosti starších priateľov s ktorými trávila voľný čas? Keď som ju porovnal so svojou tiež 16 ročnou sestrou, tak to bolo ako keby som porovnával cca 18-20 ročnú dospelú a rozumovo vyspelú (aj čo sa názorov týka) ženu a 14 ročné decko. Takže nie je 16 ročné dievča ako 16 ročné dievča!

A nechytaj ma za slovíčka, radšej som tam dal veľkým "cca". To že mohla byť na úrovni cca 20, neznamená že si bude hľadať presne 20 ročného... ach jaj /facepalm.

A čuráčikom si môžeš nazývať akurát tak toho svojho tam dole.

Radšej mi povedz, kde je napísané, resp. z čoho vychádzaš keď tvrdíš, že akonáhle príde dievča na VŠ tak sa začne k*rviť?
A kde je napísané, že napríklad 16 ročný človek nemôže rozmýšľať, resp. nemôže byť vyspelý ako napríklad cca 18-20 ročný?

Čo sa autora témy týka. Nehovorím, že 18 ročná môže byť vyspelá na vek 27, ale podľa toho čo píše autor, môže byť kľudne niekde inde ako jej rovesníčky.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Ešte predtým než tu začne slovný fight medzi Alexom a Unfeilom, by som rád niečo doplnil.
No že ženy sú proste založené na emočno-racionálnom uvažovaní a muži naopak.
Je to bohužial tak a je to velmi individuálne, ktorá v akom veku dozreje.
Tiež poznám 16 ku čo je vyspelá rozumovo ale zase ona si čo to prežila.
A ked si porovnam takú 30 ročnú playmate Janu Minaríkovú s jej prezentovaním, tak práve ona má rozum na 16.
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Blastbit to si nemal... Ochvíľu začne alexFZ tvrdiť, že to ↓
alexFZ napísal:!!NEMOZE!! byt
alexFZ
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa alexFZ »

uNfEiL napísal:Blastbit to si nemal... Ochvíľu začne alexFZ tvrdiť, že to ↓
no nezacnem, Jana Minarikova ma naozaj rozum na 16, alebo dokonca si dovolim tvrdit, ze na 8 pretoze to je neskutocna <>

edit: ale skor si myslim, ze by sme tu vsetci uvitali keby nam sem nieco nove napise autor temy
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

V tom s tebou súhlasím, chcelo by to update, pretože to trošku zašlo do OT.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

mna by osobne zaujimalo ako vy ludia rozlysujete to ze niekto ma spravanie na tolko a tolko... pre mna su vsetci a vsetky este detmi ked ziju pod strechou vlastnych rodicov... cize to ze sa niekto kamarati so starsimi detmi neznamena ze dospeje...

unfeil, ked som mal 20 ci kolko chodil som aj ja par mesiacov s niekym mladsim, hovoril som si ze ona je vyspela na svoj vek a podobne sracky... dva roky nato som sa s nou stetol, som si trepal hlavu o stenu ze s akym deckom som to bol... vies clovek ked je zalubeny niekedy vidi tazko pravdu...

jednoducho to co hovori alexfz ma nejaky vyznam...
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Nedá sa jednoznačne zistiť na koľko má človek správanie, ale určite sa dá povedať či sa na svoj vek aj primerane chová.

Aha takže keď ešte 40 ročný človek žije s rodičmi, tak pre teba je dieťa... Ok, seems legit.

K mojej ex sa už nemienim vracať, ale stále si stojím za svojim (a tiež už ubehli 2 roky od rozchodu).
Retne
Darca
Darca

uNfEiL napísal:Nedá sa jednoznačne zistiť na koľko má človek správanie, ale určite sa dá povedať či sa na svoj vek aj primerane chová.

Aha takže keď ešte 40 ročný človek žije s rodičmi, tak pre teba je dieťa... Ok, seems legit.

K mojej ex sa už nemienim vracať, ale stále si stojím za svojim (a tiež už ubehli 2 roky od rozchodu).
Nehovorim, plno ludi sa z roznych dovodov musi vrati na nejaky cas domov, stratili pracu, vseko sa moze stat… ale ak niekto zije doma s rodicmi do svojich 40 rokov, to mi ako spravanie na dospeleho nepride…
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Vidis, a pritom na vidieku je to uplne bezne. Aj ked casto sa tam potom natiska otazka ci zije dieta s rodicmi alebo rodicia s dietatom.

Samozrejme problemy to prinasa. ale ma to aj vyhody.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

to tak predsa nemozes generalizovat, to je velmi individualne. ak ten clovek neni zrovna dedinsky povalac, ktoreho zivot je vysedavat v miestnej krcme v kamaratmi, pripadne jeho panelakovy ekvivalent, tak na tom nevidim nic zle.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

18 rocna a 27 rocny? Hmmm....napis sem tak o 2 roky, ze ako to dopadlo :)
Tipnem si - na vyske si najde niekoho ineho :)
Vacsina bab co som poznal sa pocas vysky rozisla s frajerom, s ktorym boli od strednej. Dovody? Hlavne ten, ze si este chceli uzivat. Mal som dokonca kamosku, kde bol ten vek takmer rovnaky ako u vas, rozisli sa ked mala ona 20, on 28. On domased, ona party baba. Game over po roku na vyske.
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Vseobecne nesuhlasim s pojmom ze ked baba pojde na vysku tak sa jej budu zapalovat lýtka .
To by som dal na take baby ktore doma sedeli pod nic poriadne neurobili a zrazu sa im otvoril svet bez kontroli ... plny volnosti ... take baby sa vedia utrhnut ... videl som zazil som ...

Taktiez preco mam vieru v to je ze vidim ze nema potrebu vymetat bary .... Radsej je so mnou alebo chceme ist niekam von na prechadzku do parku zabehat si nejaku sportovu aktivitu robit nez vymetat bary .

Prava skuska nastane toto leto ked bude byvat u mna dva mesiace obidvaja si to uvedomuje ze to je taky test spolunazivania a potom uvidime ... Obaja sa na to tesime ... a verime ze sa nepozabijame :lol:
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Ja zasa nevidím nič zlé na tom, keď išla moja frajerka sa zabaviť do baru... Ja som tiež išiel mnohokrát bez nej...
Retne
Darca
Darca

Enduro3333 napísal:Vseobecne nesuhlasim s pojmom ze ked baba pojde na vysku tak sa jej budu zapalovat lýtka .
To by som dal na take baby ktore doma sedeli pod nic poriadne neurobili a zrazu sa im otvoril svet bez kontroli ... plny volnosti ... take baby sa vedia utrhnut ... videl som zazil som ...
Ako hovoris ale tu sa nejedna o mestske dievca, tak ked nahodou pride do mesta, vsetko moze byt inak...

A mozno sa jedna o dievca co chce byt len so starsimi, byvala spoluziacka cely gympel len so starymi bola, celu vysku detto a aj teraz ma dedka... Zeny su vselijake...
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Vie mi niekto vysvetliť, že aký je rozdiel v chovaní 16 ročnej a 20ročnej? Keď sa tu oháňate že 16ročná sa chová ako 20ročná a podobne.
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

To sa nedá povedať tak vo všeobecnosti. To by si v prvom rade musel daného človeka poznať. Až potom by si to pochopil... Ale podstatou je oblasť racionálneho zmýšľania a správania sa.

//už som vysvetľoval, že to bol len príklad že ako 20 ročná...
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

vonjose napísal:Vie mi niekto vysvetliť, že aký je rozdiel v chovaní 16 ročnej a 20ročnej? Keď sa tu oháňate že 16ročná sa chová ako 20ročná a podobne.
Dôležitejšie priority - už skrátka jej svet nepozostáva len z kamarátov a strednej školy, má oveľa širšie ambície v živote, nakoľko s vekom sa ti otvárajú aj nové možnosti
Zodpovednosť - väčšinou čím je človek starší tým je ochotnejší prijať na seba viac zodpovednosti za svoj život, nakoľko vie, že osobné šťastie je hlavne v jeho rukách
Komunikatívnosť - staršia baba mala oveľa viac možností na stretnutia, nie len priateľské, no aj formálne, to znamená, že by mala vedieť lepšie komunikovať a dohodnúť sa
Sebavedomie - vekom žena veľmi dobre pozná svoje prednosti aj slabé stránky, takže si už nerobí hlavu z každej blbosti a vie zostať viac nad vecou
Vzhľad - 20 ročná žena má iný šatník ako 16 ročná, rovnako má inú reč tela, to všetko vyplýva z jej sebavedomia čo som písal vyššie
Sex - 20 ročná má v posteli oveľa viac skúseností ako mladá 16 ročná žabka

a tak dále a tak dále... skrátka sú to rozdiely obrovské hlavne v tom veku od 15 do 20, vtedy sa osobnosť ako taká mení najviac, niekedy aj o 180°, skrátka z dievčaťa sa stane žena a to je neodškriepiteľné. Samopochopiteľne hovorím o normálnom psychicky zdravom človeku, ktorý nezostane zaseknutý dakde :) .
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

A vie mi teda niekto napísať nejaké charakteristiky 16 ročnej, 20 ročnej a trebars nejakej ešte staršej? Podľa mňa ani jedna z tých vecí nemá nič spoločné s fyzickým vekom danej osoby.

Ja som si teda nevšimol, žeby moje rovesníčky mali s pribúdajúcim vekom nejaké vyššie ambície, sebavedomie, komunikatívnosť, zodpovednosť atp. Niektoré áno, ale u väčšiny je to práve naopak. Z viacerých báb, ktoré v 16tich boli slušné, zodpovedné, s rozumnými prioritami (ukončiť SŠ, dostať sa na VŠ, neskôr ukončiť VŠ, nájsť si prácu a založiť rodinu atd.) vyrástli party girls, ktorých životná priorita je sa v stredu a v piatok poriadne ožrať na študentskej party, neotehotnieť pri tom a zároveň spraviť skúšky aspoň na E.
Napísať odpoveď