Cesta spat k ex

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
sharky-no
King
King
Používateľov profilový obrázok

Cesta spat k ex

Príspevok od používateľa sharky-no »

Nejdem zatial rozpisovat svoj pribeh, no od januara som single, po tom co sa so mnou rozisla priatelka, v podstate kvoli erasmu.

Rozchadzala sa so mnou kvoli tomu, ze uz nie je so mnou stastna, hoci ma lubi. Ano, napisala ze ma lubi ale aj tak isla prec. Bolo to den po tom, co sa tam dokazala na party s nejakym chlapcom bozkavat.

Odtedy presla dlha doba, a vzdy sa nejakym sposobom po dlhsej dobe (mesiac) kontaktujeme na jeden den, povieme si ako sa mame, lebo kazdemu este na tom druhom zalezi a mame sa radi.. ale nic viac. Potom si povieme, ze to nie je dobre ze si piseme, ze ja chcem nieco ine ako ona, a tak to potom zas zabalime na nejaku dobu. Ja by som asi chcel, aby sa to vratilo spat, no ona je uz presvedcena, ze uz sa ku mne nikdy nevrati. Uz sme si dali aj zbohom, ale aj tak... bud sa ozvem ja alebo ona.

Ma tam uz priatela, ale aj tak potrebuje si so mnou obcas napisat. Za mesiac pride domov, a vrati sa do reality. Od neho bude 3000km, a spolu budu minimalne. Studuje uz 2. stupen na VS, ale chce to zmenit na externe a vypadnut zo slovenska pracovat von. A robit si skolu popri tom. Tipujem ze su to spolocne plany s jej priatelom, byt niekde vonku spolu a pracovat. Ked jej toto vyjde, tak mi je jasne, ze je koniec. Ale stale akosi ma drzi daco pri nej, ze ona sa spamata a vrati sa.

No a chcel by som teda od vas vediet, ze co si o tom myslite. Mal uz niekto rozbity vztah kvoli erasmu? Pre oboch (pre nu a mna) to bol prvy vztah, a je mozne ze sa potrebovala vyblaznit alebo co.. Zistit ze co ponukaju ini chalani.. Samozrejme, ze ked sa jej podari ta praca zahranici s nim, tak nemam narok.
Na druhej strane, ona ku mne asi necitila co ja k nej, kedze je uz zadana.. ale nestava vztahoch prave to, ze potrebuje vyskusat nieco ine a ked zisti, ze to nie je ono, ze sa vrati? neviem no.. uz som sa z toho dostaval, ale stale som ju mal v hlave.. a vzdy ked napise sa to vsetko obnovi.
Ja 24, ona 23.. pozname sa 4 roky, vztah sme mali 2 roky, byvali sme od seba 70km. cize sme neboli kazdy den spolu. ona studovala ZA ja BA, a 2x do mesiaca sme si davali spolocne vikendy, cez leto sme boli castejsie spolu. na tom erasme, ma konecne niekoho, s kym je kazdy den.. ale aj to pominie za chvilu...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Cesta spat k ex

Príspevok od používateľa audiotrack »

kvôli tebe nebola ochotná ostať a odišla, no kvôli nemu je ochotná opustiť rodinu a kamarátov a ísť do neznáma. Myslíš že sa potrebuje s ním iba vyblázniť? Lebo mne to pripadá že jeho ľúbi viac ako ľúbila teba. Možno nie je on ten, na základe koho má zistiť že ty si bol ten pravý. Možno si bol práve ty ten, na základe ktorého zistila že on jej ponúka viac. Ako dlho ste vlastne boli spolu?

Osobne si myslím, že nech tam bolo za tým čokoľvek, a nech sú predpoklady akékoľvek, do vzťahu s ex sa netreba vracať. Tá jazva tam bude vždy. Vždy to jeden alebo druhý pri hádke vytiahne že to bola chyba sa vracať, vždy si jeden alebo druhý bude uvedomovať že aj po rozchode sa dá vrátiť a nebudete si jeden druhého natoľko vážiť a podobne.
sharky-no
King
King

Ja 24, ona 23.. pozname sa 4 roky, vztah sme mali 2 roky, byvali sme od seba 70km. cize sme neboli kazdy den spolu. ona studovala ZA ja BA, a 2x do mesiaca sme si davali spolocne vikendy, cez leto sme boli castejsie spolu. na tom erasme, ma konecne niekoho, s kym je kazdy den.. ale aj to pominie za chvilu...
tak jej sa slovensko akosi na teraz "zhnusilo", zistila ze skoly vonku su na inej urovni, mentalita ludi tiez, platy ani nehovorim..
Na erasmus isla preto, aby si zdokonalila jazyk.. a teraz ked vidi ze vonku je iny zivot... tak ju laka mat zivot na inej urovni, nez je ten nas na slovensku.

ale na druhej strane je to rodinny typ, ma rada vsetkych svojich blizkych.. a uz teraz fnuka ze je jej tam dlho (je tam 2. semester, a smutne na tom je, ze keby tam je len 1 semester, tak je vsetko v poriadku).. tak mozno sa rozhodne inak..
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

to si tam asi dopísal keď som už písal odpoveď, lebo som tvoj príspevok prečítal celý a nevidel som to tam..

iný život, vyššie mzdy, lepšie vzdelanie.. to je síce pekné, ale každé plus má aj mínus. Byť tam sama bez rodiny, bez známeho prostredia, a stále rozmýšlať a komunikovať v cudzom jazyku tiež nie je sranda. Každý kto to zažil, istotne vie o čom hovorím. Takže to je len polka argumentu prečo chce ísť preč. Druhá polovica je stále ten chalan.
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa uNfEiL »

sharky-no napísal:uz som sa z toho dostaval, ale stale som ju mal v hlave.. a vzdy ked napise sa to vsetko obnovi.
Tak s ňou jedoducho preruš veškeré kontakty a vybavené. Tu pomôže iba čas, počas ktorého by si s ňou nemal nijako komunikovať. Dávať si sebe samému nejaké nádeje že sa vráti je absurdné v tomto prípade, keďže ti sama povedala že tam chce ísť na dlhšie. Zabudni na ňu čím skôr, najlepšie tak že si nájdeš rovnako ako ona, aj ty niekoho iného! Mi nepovedz že v BA nie je dostatok iných dievčat.
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

Každý chvílku ťahá pílku, tak sa s tým zmier.
sharky-no
King
King

mame na seba milion moznosti ako sa kontaktovat.. a kto chce tu cestu si najde.. nevymazes z hlavy telefonne cislo, ani email.. vsetky tie bezne styky sme vsak prerusili, pomazali, zablokovali... ale tak hovorim.. vzdy sa nieco najde, cez co sa to da. tento krat sa ozvala ona..

ale hej, jedine sa s tym zmierit, a najst inu.. horsie bolo ze som bol dlho v takom stave, ze ine ma nezaujimali.. ale nastastie som uz toho vonku.. len clovek zistuje, ze kopu tych zenskych je istym sposobom "slahnutych" a najst niekoho kto ti vyhovuje je dost problem.. asi som narocny (a nevravim o vzhlade), a spaty este moc s minulostou.
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ktozesomja »

Vykašli sa na ňu. Ako tu písal niekto vyššie, keď je ochotná kvôli tomu novému priateľovi všetko nechať na Slovensku tak ....

Ja mám jednu kamošku, ktorá na erasme spoznala svojho priateľa. Ona Slovenska, on bohvie odkiaľ, ale blízko to nie je, vyzerá dosť exoticky a funguje im to už 2 roky. Obaja odišli zo svojich rodných krajín a žijú vo Francúzsku, domov chodia len občas. Takže keď sa chce dá sa to a môže to vyjsť aj tej tvojej s jej novým priateľom.
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

sharky-no napísal:mame na seba milion moznosti ako sa kontaktovat.. tento krat sa ozvala ona..
No tak jej normálne slušne povedz, že nech si to nevysvetlí zle, ale už si nepraješ aby ti písala / volala / posielala holuby alebo bársčo... Že sa ti vtedy len vracajú spomienky a ty potrebuješ zabudnúť.
sharky-no napísal:len clovek zistuje, ze kopu tych zenskych je istym sposobom "slahnutych" a najst niekoho kto ti vyhovuje je dost problem.. asi som narocny (a nevravim o vzhlade), a spaty este moc s minulostou.
Nie si náročný... Hold taká je dnes doba.
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Dobre rozumiem Tvojej situácií, Ty šialene zaľúbený oná š*ká z druhým, bol som na tom rovnako ako Ty a to bola CHYBA!!! Obrovská chyba !!! Zamestnaj si hlavu, napriklad ja sa zdokonalujem v programovaní, CAD systemoch, kupil som si knižky čítam, študujem každý deň angličtinu, začal som zbierať old school VHS :D Jednoducho človek si musí zamestnať hlavu a uvidíš po čase budeš sa na to dívať iným smerom, a keď bude pravá doba spoznáš babu, ktorá Ti bude pasovať a Ty budeš jej /samozrejme spoznávať baby a ľudí treba stále/.. Na Tvojom mieste by som minulosť nechal minulosťou a bodka, začal od znova
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Keď ju stále lúbiš, tak je to ťažké, ale každé iné rozhodnutie ako nechať to plávať a skúsiť sa posunúť v živote ďalej, by bolo len mrhanie časom. Vyplň si hlavne voľný čas, zamestnaj sa v každej možnej chvíli, kedy myslíš na ňu a keď je to potrebné, obmedz s ňou úplne kontakt. Ste dvaja dospelí ľudia, vysvetli jej, že potrebuješ pár týždňov/mesiacov na to, aby si si prečistil hlavu. Osobne nevidím ako východisko pokúšať sa o to, aby to ešte klapalo, ako povedali už aj predomnou, pre súčasného frajera je ochotná spraviť viac, ako bola ochotná spraviť pre teba, to by malo byť pre teba jasným impulzom, aby si sa pohol ďalej. Držím palce.
sharky-no
King
King

tak vlece sa to od januara, nie je to uz take cerstve ale stale ju mam v hlave ked mi ju daco pripomenie, a tych veci je mrte co si dokazem s nou spojit :lol:
snad uz pochopila, ze sa mi nemoze ozyvat, aj ked je hociako zvedava ako sa mam, ako sa ma moja rodina..
ale bude tam pravdy na tom dost, ze asi mna nelubila natolko ako toho co ma teraz. sama mi napisala, ze s nim je to ine a tazko sa to da porovnavat s tym co sme mali my.

urcite nejak do toho rypat nebudem, dokazal som ju nekontaktovat dokopy mozno 3mesiace.. a teraz naposledy som ani nemal nutkanie jej napisat ako sa ma.. tak to dokazem zas. i ked, cez leto ked bude doma, to bude tazke aj pre mna, ale hlavne pre nu, a myslim si ze este bude vymyslat ako sa so mnou skamaratit. Je mi len zvlastne, ze ma stale vyhladava, a chce sa porozpravat. Rozumeli sme si takmer vo vsetkom, a asi jej to chyba, ze sa nema s kym otvorene porozpravat. To je asi jedina vec co jej ten priatel neposkytuje, inak nevidim dovod preco by ma vyhladavala.
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Zrejme ste sa rozišli v dobrom, ale človek ak má trocha IQ a EQ, by jednoducho nemal otravovat ex-friend, vravim kasli na nu..ma frajera moze sa s nim porozpravat alebo s kamaratom a ak nema nech si najde, je to jej vec nie Tvoja, a inak mne to pride ze ci si tym ona nezdvihuje ego... vidi ty do*ebany a ona s druhym, ci sedenie na dvoch stolickach? Neuvazovat kaslat na to, ked napise neodpisovat a bodka, s niekym sa za dobre neda vychadzat
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

No tak samozrejme že ťa po tom všetkom čo ste spolu prežili ešte má rada, veď ťa po rozchode len tak neznenávidela, preto sa o teba ešte zaujíma, ale určite je to len vrámci kamarátstva. Hlavne si nenamýšľaj, že z toho môže byť niečo viac. Mňa tiež otravuje moja ex a stále mi vypisuje.
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Ak to nepôjde po dobrom, tak to pôjde po zlom. Jednoducho sa s ňou porozprávaj, že ty sa nevieš posunúť vpred, keď ju máš furt plnú hlavu.
Keď aj napriek tomu bude stále otravovať, tak ju pošli dakam, ona sa najskôr urazí a dá ti pokoj.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

V prvom poste sa pytas, ci mal niekto rozbity vztah kvoli erasmu.
Ja sice nie tak uplne, ale mam z toho "nasledky".
Pred odchodom som si myslel, ze som pod roku nasiel cestu k jednej babe. Ale kedze mam nedobre skusenosti so vztahom na dialku, povedal som jej, ze nemozem ist do vztahu ale ani nic nove hladat neidem. Cely polrok vypisovala, ako jej chybam a ako sa tesi ked pridem.
Myslel som si, ze pridem a zacneme vztah. Preto som neriesil sancu, ktoru som pocas erasmu mal. Aj ked ku nej som citil viac ako ku babe doma.
Vratil som sa, ona najskor odmietala stretka a potom oznamila, ze ma priatela...
Takze mi ostala hlava na buchanie o stenu...
Takze erasmom som sice neprisiel o vztah, ale pripravil som sa o jeden a premarnil cas cakanim...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Autor témy-
Ona ťa nelúbi, lúbi iného, preto je s ním, lebo si myslí že pri ňom bude mať dokonalý vztah.
S ňou to už nemá zmysel niečo riešiť, tak ju zmaž z kontaktov a hladaj inú ženu.
L.O.L.
Expert
Expert

Príspevok od používateľa L.O.L. »

Je to jednoduche: Jeho ma na sex a same vzrusujuce veci, ale chce sa obcas s niekym aj dobre porozpravat a na to vyuziva teba. Vysledok? Ona je so vsetkym spokojna, nic jej nechyba a ty sa len trapis a uvazujes o navrate k nej.. Radim ti zamestnat si hlavu niecim/niekym inym a s nou nebyt v kontakte inak z toho zosalies
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

teoria konarikov, ....

:| pokial sa pevne nedrzi druheho konara, prveho sa nepusti. ako taka opička. . . . :roll:
sharky-no
King
King

mensi update :lol:

ked sme boli spolu, casto som jej pomahal so skolou, viedol ju ako robit projekty, niektore aj sam vypracoval.. a hadajte co? :) napisala mi ze ci by som jej s niecim nepomohol :lol: vtipna je velice.. ze az 3 dni rozmyslala ze ci mi vobec napise alebo nie (..to ze ja od januara nad nou rozmyslam kazdy den to nevadi..) .. tak som ju poslal kade lahsie, neviem co cakala.. ano mam ju rad, ale uz nebudem robit zo seba dobrosrdecneho chlapca, ktory ju chyti ked si udre kolienka.. nech jej pomoze dilinko co ho ma tam, ked je taky super..

a same prepac ze ti pisem, prepac toto, prepac hento... :smt096

to len tak aby rec nestala.
Napísať odpoveď