Darcek, ale nie alkohol
-
KaptMichal
King
Darcek, ale nie alkohol
Chcem sa spytat co by ste navrhovali ako darcek cloveku, ktory nepije alkohol. Je to darcek za jeho ochotu a cas, nie je mi ani prilis blizky aby som vedel co vsetko ma rad. Alkohol je darcek ktorym v podstate nemozno nic pokazit, ale zbytocne niekomu kupovat lepsi alkohol, ked ho ani neochutna...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Darcek, ale nie alkohol
muž alebo žena? Vek?
Najuniverzálnejší dar ako prejav vďaky za ochotu a čas sú peniaze. Ak ho/ju nechceš priamo vyplatiť, tak môžeš vo forme poukazu (na wellness, na nejaké produkty...)
Najuniverzálnejší dar ako prejav vďaky za ochotu a čas sú peniaze. Ak ho/ju nechceš priamo vyplatiť, tak môžeš vo forme poukazu (na wellness, na nejaké produkty...)
-
KaptMichal
King
aha, zabudol som povedat, ze je to muz a cca 25 rokov. Suma povedzme do 30eur.
// audio - peniaze v hotovosti urcite nie, ale tie poukazy su celkom dobry napad.
// audio - peniaze v hotovosti urcite nie, ale tie poukazy su celkom dobry napad.
-
mirak2
Hardcore addict
zneuzijem temu: veducemu diplomovky asi za vdaku za vedenie nedam poukaz do wellness, ci?
skuste nejaky navrh
veduci diplomovky tiez nepije?
ja ani v tej flaske nevidim problem, ved ju kludne moze posunut niekomu inemu ...
ja ani v tej flaske nevidim problem, ved ju kludne moze posunut niekomu inemu ...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ja som veducemu diplomovky dal jeden vytlacok prace, aby mal aj do buducna spomienku. Viac imho netreba. Ale niektori davali aj flase ci cokoladymirak2 napísal:zneuzijem temu: veducemu diplomovky asi za vdaku za vedenie nedam poukaz do wellness, ci?skuste nejaky navrh
-
mirak2
Hardcore addict
veduci diplomovky tiez nepije, je v early 30s a moja diplomovka nie je spomienky hodna, preto sa mu chcem extra podakovat
(myslim, ze darovana vec sa dalej nedaruje)
(myslim, ze darovana vec sa dalej nedaruje)
a tie peniaze preco nie? ak to nie je nezakonne, resp nemoralne, tak mu proste cosi supni do obalky, vazne nic lepsie nenajdes.KaptMichal napísal:// audio - peniaze v hotovosti urcite nie, ale tie poukazy su celkom dobry napad.
-
ledenaster
Medium Professional
Ak nepije tak mu kup mineralku...napriklad: Budis