opel astra h 1.4 16v 66kw retazovy rozvod
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
opel astra h 1.4 16v 66kw retazovy rozvod
Ahojte ,skusim stastie aj tu ,mam dane auto cca mesiac co som sa rozhodol ze si zadovazim nieco novsie ,pred tym som mal same starsie hrce ,moja otazka znie takto ,auto je spolahlive a som s nim spokojny ,no som znepokojeny tym ze po prejdeni cca 30km ked uz je motor dostatocne zohriaty na moj vkus az prilis rapoce ako diesel ,motor slape bez problemov ,no ten rapot ma trapy ,najde sa tu niekto s rovnakym motorom ? pretoze chcem ist do servisu nech to pozru ale zas nechcem byt za blbca ked pridem len s tym ze auto rapoce ako diesel a vysolim len za prehliadku nejake eurase .dakujem za pripadnu rado ,moj predpoklad je to ze to moze byt zvuk retaze ,motor ma nabehane 215000 je servisovany do januara v autorizovanom servise a je to rocnik 2006 22/12 2006 bolo kupene .
Re: opel astra h 1.4 16v 66kw retazovy rozvod
to je na retaz tak cca akurat, daj to nejakemu fachmanovi do garaze popocuvat so srubovakom alebo niecim 
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no ked som kupoval auto prave s kamaratom co sa venuje autam a pocuval motor so srobovakom pri hlave ,to som pozeral ze co to je pre boha za featurku
povedal uz pri kupe ze jeden z ventilov zjavne ide trocha mimo ,ze nieje spravne nacasovany ,moze byt aj to problem ? pretoze motor nad 1500 ot/min ide v pohode ,celkovo aj kultura chodu motora je fajn ,akurat sa mi zda ze na benzinovy motor to znie fakt ako 1.7cdti co su v astrach ,skratka ako mensi resp novsi diesel ,chcel som len vediet ze ci to je nieco zavazne coho by som sa mal obavat ,vymenu oleja mam doporucenu az pri 224 tisic ,je hnedy a je ho v motore dostatok ,to som pozeral
povedal uz pri kupe ze jeden z ventilov zjavne ide trocha mimo ,ze nieje spravne nacasovany ,moze byt aj to problem ? pretoze motor nad 1500 ot/min ide v pohode ,celkovo aj kultura chodu motora je fajn ,akurat sa mi zda ze na benzinovy motor to znie fakt ako 1.7cdti co su v astrach ,skratka ako mensi resp novsi diesel ,chcel som len vediet ze ci to je nieco zavazne coho by som sa mal obavat ,vymenu oleja mam doporucenu az pri 224 tisic ,je hnedy a je ho v motore dostatok ,to som pozeral
Podľa mňa je to +/- v pohode, moja kára je tiež pomerne hlučná. Ono žiadny motor nie je úplne tichý, záleží napr. aj na odhlučnení kabíny. Potom sa 2 rovnako hlučné motory môžu javiť inak za jazdy.
Mam Astru G s 1,4 16v (z14xe) 180 000km a do kabiny ten motor ledva pocut. Fakt je velmi tichy. Ale z vonku, alebo ked otvorim kapotu, tak ho pocut dost, ale to je normalne. Ak pocujes v kabine ze znie ako dizel, tak s nim nieco pravepodobne bude.