Google Chrome
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: google chrome
aky mas ucet na pocitaci?si vobec administrator?
ano som administrator, iba jedno konto a to práve to moje
A operačný systém? Neinštaloval si to nejakou náhodou ako administrátor?
win 7 home priemiu 64bit, inštaloval som to všetko tak ako vždy, nerobil som žiadne, zmeny, dal som cez internet explorer stiahnuť inštalačku na google chrome a nainštaloval tak ako aj kedysi dávno predtým, no teraz mi vybehla tá hláška a netuším čo s tým.
Skús úplne odinštalovať chrome (cez ovládací panel!) a znovu nainštalovať najnovšiu verziu z oficiálneho online installera http://www.google.com/intl/sk/chrome/browser/
Ak to nepomôže, našiel som takýto postup, ktorý by mal fungovať, ale určite najprv skús reinstall. Ak nevieš upravovať registre, tak napíš, preložím ti to do ľudskejšej reči
Ak to nepomôže, našiel som takýto postup, ktorý by mal fungovať, ale určite najprv skús reinstall. Ak nevieš upravovať registre, tak napíš, preložím ti to do ľudskejšej reči
Kód: Vybrať všetko
Go to Registry Editor
Go to : HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Google\
Double-click at the UpdateDefault or DefaultUpdate
And change 0 to 1
Exit Registry Editor and Go to your browser!Re: Google Chrome
Nová 64-bitová verzia Chrome je o 25 % rýchlejšia ako 32-bitová
//autoeditácia príspevku (10 Jún 2014, 15:01)
Už dlho ma štve jedna vec. Pri každom videu, ktoré si pustím na ktorejkoľvek stránke na full screen mi vľavo dole vybehne link na to video. A stále keď si to chcem pretočiť, tak musím najprv vypnúť full screen a až tak pretočiť... Neviete ako sa toho zbaviť?
Už dlho ma štve jedna vec. Pri každom videu, ktoré si pustím na ktorejkoľvek stránke na full screen mi vľavo dole vybehne link na to video. A stále keď si to chcem pretočiť, tak musím najprv vypnúť full screen a až tak pretočiť... Neviete ako sa toho zbaviť?
Re: Google Chrome
uNfEiL: to iste mi pri videach robi aj mne...
najnovsi chrome (windows 7)
najnovsi chrome (windows 7)
-
Betarik
Professional
neviete preco ma vzdy odhlasuje z chrome po kazdom vypnuti ? ide mi to celkom na nervy ... vzdy sa musim prihlasit aby som mal zalozky a pod.
-
Sarger
Guru wannabe
Betarik: s tým som sa ešte nestretol.
Vie niekto poradiť?
Mám problém s tým, že po minimalizovaní a následnom maximalizovaní sa mi neotvorí celý, ale ostane mi v ľavom hornom roku asi len 2 cm pásik chromu. Podobne ak ho potom maximalizujem tak je orezaný z pravej strany. Robí mi to zatiaľ na 2 pc čo som si všimol... môže to byť nejakým rozšírením?
Stretol sa s tým niekto?
Vie niekto poradiť?
Mám problém s tým, že po minimalizovaní a následnom maximalizovaní sa mi neotvorí celý, ale ostane mi v ľavom hornom roku asi len 2 cm pásik chromu. Podobne ak ho potom maximalizujem tak je orezaný z pravej strany. Robí mi to zatiaľ na 2 pc čo som si všimol... môže to byť nejakým rozšírením?
Stretol sa s tým niekto?
Zda sa, ze v najnovsom Chrome to uz je opraveneuNfEiL napísal:Nová 64-bitová verzia Chrome je o 25 % rýchlejšia ako 32-bitová
Veru tak, v najnovšom Chrome je to už opravené, konečne.
Páči sa vám zmena fontu?
Pred a po...
Páči sa vám zmena fontu?
Pred a po...
- Prílohy
-
- font.png (22.9 KiB) 1746 zobrazení
nepaci, hned som si to vypol
Nejaky bordel sa mi dostal do PC (mam Eset) a vzdy po starte Chrome mam nastaveny defaultny vyhladavac (otvorena karta + omnibox) od yahoo - nejaky sweetpack. Odstranenie zo zoznamu vyhladavacov nepomoze, pri dalsom starte chrome je tam znova. V rozsireniach nieje nic. Neviete co s tym?
-
krankenwagen
Professional
Ovladaci panel - Programy a sucasti, tam to nie je?
pippo, ako sa to da vypnut? aj kvoli tomu (mimo iné) som sa vratil na firefox
V chrome://flags/ das Zakázať DirectWrite Windows
Aha tak to ma nenapadlokrankenwagen napísal:Ovladaci panel - Programy a sucasti, tam to nie je?
pippo: ďakujem
už som dokonca po rokoch nainštaloval firefox a začínal presedlávať
no ja tu mám ešte o dva problémy naviac:
1. videá na YT - problémy s "pixelovým" akoby postsharpeningovým obrazom
- dobré video (ako bolo predtým - také je vo firefoxe)
https://drive.google.com/file/d/0B9ComM ... sp=sharing
- video v chrome - akoby po postsharpeningu
(priblížte obrázok cez ctrl+scroll a pozrite mu napríklad na prsty - tam to fest vidno)
2. niekedy sa neukazujú miniatúry videí - napíklad skočím na YT na nejaký channel do sekcie videá a miniatúry niekedy vôbec nenabehnú - najhoršie je, že to nerobí vždy - no vadí mi to pri nejakých weboch
no ja tu mám ešte o dva problémy naviac:
1. videá na YT - problémy s "pixelovým" akoby postsharpeningovým obrazom
- dobré video (ako bolo predtým - také je vo firefoxe)
- video v chrome - akoby po postsharpeningu
(priblížte obrázok cez ctrl+scroll a pozrite mu napríklad na prsty - tam to fest vidno)
2. niekedy sa neukazujú miniatúry videí - napíklad skočím na YT na nejaký channel do sekcie videá a miniatúry niekedy vôbec nenabehnú - najhoršie je, že to nerobí vždy - no vadí mi to pri nejakých weboch
kde?pippo napísal:nepaci, hned som si to vypol
chezter...už to písal V chrome://flags/ das Zakázať DirectWrite Windows
nikto nemá rovnaké problémy s videami ? robí to pri hocjakom videu
nikto nemá rovnaké problémy s videami ? robí to pri hocjakom videu