League of Legends - PING si robí čo chce

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
haluskaxD
Novice
Novice

League of Legends - PING si robí čo chce

Príspevok od používateľa haluskaxD »

Dobrý deň,
Mám problém s PINGom u hry League of Legends (LoL). Čítal som si na tomto fóre už zopár tém ohľadom problému s PINGom v LoL, ale ešte ani jeden užívateľ nemal podobný problém ako ja (ak mal, tak mi stačí iba poslať link a ja si to prečítam :) ).........Môj problém je v tom, že keď hrám trošku dlhšie (cca 35-40 min.)tak môj PING je už vysoký a z LoL-ka sa stáva nehrateľná hra :/. Záhada je, že keď idem prvú hru, tak môj PING je cca 37....čo je výborne...Po chvíli, pri druhej či tretej hre, sa môj PING zvýši niekedy aj na 650+.....15 sekúnd mam ping 37 a 15 sekúnd PING 650+......Neviem kde je problém....Doma máme síce router ale ja mám stolový PC do ktorého je riadne napojený hlavný kábel od internetu.....Prosím poraďte mi čo mám robiť :(

P.S. Mám vypnuté dokonca aj všetky procesy v PC, ktoré by mohli zvyšovať PING + mám vypnuté automatické aktualizácie Windowsu

Ďakujem
uNfEiL
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: League of Legends - PING si robí čo chce

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Nie je to len napr internetom? Zapni si počas hry napríklad TS. A keď ti vyskočia pingy na 650, tak sa pozri na TS aké máš pingy tam. Ak bude ping 650 aj na TS, tak vieš že to bude netom... Aj mne teraz posledné dni nejak hapruje a skáče ping.

Čo máš za net? Nesťahuje niekto iný v dome niečo?
haluskaxD
Novice
Novice

Príspevok od používateľa haluskaxD »

Dobre, vyskúšam ten TeamSpeak3....Net mám Antik 802.11a Turbo Wireless....Môže to byť aj tým, že mám internet, ktorý je cez vzduch a nie cez kábel?.....Viackrát som si to overil a v ten čas nikto iný nič nesťahoval...
Herky
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Herky »

kamko ked ides cez wifi, tak sa necuduj...
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Otvor si prikazovy riadok a napis tam: ping www.hojko.com -t

a sleduj. Ak to bude skakat, tak mas problem v nete.
Napísať odpoveď