Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
nerozumiem, telefon musi podporovat standard qi, musis mat bezdrotovu nabijacku a k tomu adekvatny zadny kryt
-
nejakymarko
Addict
lumia 920 napriklad. staci ti len nabijacka.
dik za odpovede, myslel som to tak ze ta bezdrotova nabijacka uz bude sucastou balenia.Ale co som pozeral tak v baleni byva len klasicka a tuto bezdrotovu je potrebne dokupit zvlast 
-
LatteMacchiatoo
Light Star
Ahojte 
Prepáčte ak to je troška OT, ale neviem kde inde by mi poradili.
Kúpil som si Nokiu Lumiu 625 a chcem sa opýtať, či budem mať update na 8.1. Obávam sa toho preto, lebo mám EU distribúciu a neviem či tá to bude podporovať.
Ďakujem za každú odpoveď a prepáčte že sa pýtam tak blbú otázku, ale neviem kde inde sa opýtať
Prepáčte ak to je troška OT, ale neviem kde inde by mi poradili.
Kúpil som si Nokiu Lumiu 625 a chcem sa opýtať, či budem mať update na 8.1. Obávam sa toho preto, lebo mám EU distribúciu a neviem či tá to bude podporovať.
Ďakujem za každú odpoveď a prepáčte že sa pýtam tak blbú otázku, ale neviem kde inde sa opýtať
samozrejme ze update na 8.1 mat budes, tak ako kazda lumia...
-
Stano White
Novice
Sestra má o pár dní narodeniny a chcel by som jej kúpiť nejaký dobrý telefon do 250€. Vaše návrhy?
Stano White.. aspoň nejaké požiadavky (okrem ceny) si mohol dať, že čo s tým mobilom bude robiť.. ak bude iba telefonovať, tak jej stačí aj mobil za 20€.. 
-
Stano White
Novice
Tak aku ju pznám tak fotiť bude hlavne:Dbrm napísal:Stano White.. aspoň nejaké požiadavky (okrem ceny) si mohol dať, že čo s tým mobilom bude robiť.. ak bude iba telefonovať, tak jej stačí aj mobil za 20€..
Tak jej kúp nejaký kompaktný fotoaparát.. za tú cenu sa dajú zohnať už celkom slušné kúsky.. 
-
Stano White
Novice
Ale ona chce telefonbrm napísal:Tak jej kúp nejaký kompaktný fotoaparát.. za tú cenu sa dajú zohnať už celkom slušné kúsky..
Trošku nad limit, ale oplatí sa. http://www.hej.sk/mobilny-telefon-lg-ne ... d-cerveny/Stano White napísal:
Ale ona chce telefonAby mohla ísť na fb poprípade sa zahrať nejakú hru.. premýšľam nad LG Optimus L9 2 alebo nejakú xperiu no neviem.
jj, ten Nexus by bol naj, tých 29€ snáď nebude robiť problém.. 
-
rocketter23
Medium Expert
Je mi do placu ked nexus 5 uz stoji iba 270€ a ja som ho kupoval za 450€. Do konca roka to uz bude lowcost telefon 
Určte dolož tých pár € a zober jej ten Nexus 5...za tú cenu TOPka
rocketter23.. ale to je len červená verzia, pravdepodobne veľmi nejde na odbyt, ostatné sa stále držia pekne okolo 350-400€ (v závislosti od obchodu)
-
bashnator
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Zdravim,
potreboval by som Vasu radu, mam Sony Xperiu X10i, ktora je nefunkcna po softwarovej stranke teda mrtvy phone, fyzicky je v poriadku uplne, zaujimalo by ma za kolko a ci vobec by sa dal predat takto nefunkcny telefon, popripade, ci by ho bolo mozne "ressurectnut" skusal som uz asi vsetky mozne navody, restarty atd, takze ak ma niekto nejaky napad este sem s nim.
Dalsia otazka znie za kolko by sa dala hodit Xperia rovnako X10mini, ktora je funkcna, ale baterka je v pomerne zlom stave, vydrzi maximalne den.
Dakujem za odpovede.
potreboval by som Vasu radu, mam Sony Xperiu X10i, ktora je nefunkcna po softwarovej stranke teda mrtvy phone, fyzicky je v poriadku uplne, zaujimalo by ma za kolko a ci vobec by sa dal predat takto nefunkcny telefon, popripade, ci by ho bolo mozne "ressurectnut" skusal som uz asi vsetky mozne navody, restarty atd, takze ak ma niekto nejaky napad este sem s nim.
Dalsia otazka znie za kolko by sa dala hodit Xperia rovnako X10mini, ktora je funkcna, ale baterka je v pomerne zlom stave, vydrzi maximalne den.
Dakujem za odpovede.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
mas x10mini alebo minipro?
tu x10 jedine predas na suciastky na bazosi, vela od toho necakaj. povedal by som tak max 30e, to iste za tu druhu ale tak ci tak si to dal do zlej sekcie..nabuduce bazar-informacie o cene
tu x10 jedine predas na suciastky na bazosi, vela od toho necakaj. povedal by som tak max 30e, to iste za tu druhu ale tak ci tak si to dal do zlej sekcie..nabuduce bazar-informacie o cene
Ahojte, low-end do 90 Euro s DPH, idealne novy/pripadne bazar novy. Vyuzitie - Wifi surfovanie, GPS navigacia a telefonovanie. Pre cloveka, co mal doteraz nedotykove telefony.
Rozmyslam nad Lumia 520. Mate pripadne nieco ine ?
Rozmyslam nad Lumia 520. Mate pripadne nieco ine ?