google maps pre Android

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
blister33
Light Expert
Light Expert

google maps pre Android

Príspevok od používateľa blister33 »

ahojte, mam mensi problem z google maps pre android...ak s tym ma niekto skusenosti tak by mi mohol poradit, vlastne google maps mi funguje len ak mam zapnutu mobilnu siet, inak mi nefunguje. Sucastou google maps by mala byt aj aplikacia s nazvom: Navigacia, je to taka mala modra šipočka, samostatna ikona v telefone, tato navigacia by mala normalne fungovat cez GPS. Problem je v tom ze tato aplikacia mi zahadne zmizla, urcite som ju neodinstaloval, skusil som restartovat pamet telefonu na vyrobne udaje, tato modra šipočka sa mi tam objavila....ale po 2-3 dnoch znovu sama od seba zmizla, to znamena ze nemam v telefone ziadnu navigaciu ktora by fungovala na GPS, vedel by mi s tymto niekto poradit? Skusal som aktualizovat google maps ale nepomohlo.
Dakujem
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: google maps pre Android

Príspevok od používateľa brm »

Neviem od ktorej verzie Google Maps (už je tomu možno pomaly aj rok) tá samostatná šípka zmizla. Ak chceš použiť navigáciu cez Google, vieš to spustiť priamo z Google Maps.. dáš si vyhľadať miesto a hneď tam budeš mať možnosť.. buď autíčko alebo trasy alebo tak nejak.

S tou mobilnou sieťou nepomôžem, ak Ti inak wifi funguje a nefunguje jedine s Google maps, skúsil by som vymazať cache/užívateľské údaje cez Nastavenia - Aplikácie..
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

ta ikona ti zmizla zrejme, kvoli tomu, ze sa aplikacia aktualizovala a plati to po novom tak ako napisal brm.
blister33
Light Expert
Light Expert

aha tak dakujem teda, neviete mi teda aspon odporucit nejaku dobru navigaciu do telefonu ktora je zdarma? dakujem
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

No tieto Google Maps alebo potom môžeš skúsiť offline navigáciu Be-On-Road - s OSM mapami je zadarmo.
blister33
Light Expert
Light Expert

aha dakujem teda, praveze hladam navigaciu ktora potrebuje len GPS..... pretoze na google maps musim mat zapnute aj datove pripojenie
Napísať odpoveď