Cistenie klimy - ktory servis
Re: Cistenie klimy - ktory servis
heker - mas pravdu, za 10 eur sa dezinfekcia bezne najst neda, iba na zlavovom portale. ked som pozeral tak normalna cena za dezinfekciu ozonom je okolo 35 eur a to uz na zlavovom portale za 32 eur najdem kupon za komplet vyservisovanie.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ten sprej do klimy je taka dezinfekcia ako naliat pripravok do zachodu a mysliet si, ze sa sam umyje. Je to len obycajna vona, ktora sa strieka do priestoru ventilacie, po dvoch tyzdnoch to uz aj tak necitit. Okrem toho sa nedostane do celeho obehu.
Ak to je reakcia na mna, tak sa nejedna o spray, ktory aplikujes hocikam, ale konkretne na vyparnik a zjavne by si bol velmi prekvapeny ake svinstvo z toho vytecie..
sprej + dezinfekcia je take polovicate riesenie, ale vie to pomoct, mne to pomohlo su aj pripravky ktore automaticky nejaku dobu striekaju (10 minut v kuse - fontanka) v interieri, pri zapnutom vnutornom okruhu a toto by malo nicit infekcie a plesne, potom to smrdi v aute den ako u zubara ale fakt to funguje.
No ja som na klasicke klimy pouzival celkom drahy dezinfekcny sprej. 7 decka flasa so sprejovym davkovanim 45€. Ked som s tym cistil total zabordelovanu klimu ktora neskutocne smrdela, tak po poriadnom prestriekani bola ako nova. Ale ten hnus co z tade tiekol...skoro som utiekol. V aute je prave problem dostat sa k vnutornemu registru lebo treba to striekat nanho.
zrovna som bol na doplneni(olej,chladivo,uv latka) a cistenie klimy ozonom+ protokol stalo ma to 43€ s dph v bosch sevice NDCA z mojej strany spokojnost