Zistenie mena
Re: Zistenie mena
pepino2000.. veď si ich v mobile daj medzi zablokované čísla... a už Ťa nebude otravovať.... (závisí od typu mobilu).
Re: Zistenie mena - otravuje vas neznamy
ja to mam vyriesene - otravoval ma o 3 hod rano neznamy madar /nech to nikto neberie ako urazku ale madarsky nerozumiem/
podal som trestne oznamenie na policii - policia zistila osobu a pohrozila ze ak este raz zavola bude sud.
Odvtedy mam pokoj.
Pokial sa nebranite nic nevybavite - brante sa ucinne - aj podanim trestneho oznamenia - nikto Vas nemoze beztrestne obtazovat
podal som trestne oznamenie na policii - policia zistila osobu a pohrozila ze ak este raz zavola bude sud.
Odvtedy mam pokoj.
Pokial sa nebranite nic nevybavite - brante sa ucinne - aj podanim trestneho oznamenia - nikto Vas nemoze beztrestne obtazovat
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
to ta otravoval kazdy den?
kvoli tomuto chodit na policiu, ked niekedy stacia 3 kliky v mobile..
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
"pohrozila ze ak este raz zavola bude sud"
prezváňanie je odkedy trestný čin? A to chcem vedieť ako to číslo zistili, keď bez súdneho príkazu ich operátor pošle do preč lebo by inak porušil zákon o ochrane osobných informácii. Nehovoriac o tom, že polícia by sa tým vôbec nezaoberala, keď je to taká prkotina. Ale ako story dobré
prezváňanie je odkedy trestný čin? A to chcem vedieť ako to číslo zistili, keď bez súdneho príkazu ich operátor pošle do preč lebo by inak porušil zákon o ochrane osobných informácii. Nehovoriac o tom, že polícia by sa tým vôbec nezaoberala, keď je to taká prkotina. Ale ako story dobré
vie mi niekto poradiť kde sa da na nete stiahnut uniknuta databaza tel.cisel z roku 2003? boli tam orange aj tm