cawte
mozno sa to tu uz aj riesilo ..nainstalovaneho toho mam uz dost ale win 8 som este neriesil..potrebujem asi polopate navod na instalaciu cisteho win 8.1
anglicke stranky mi nic nehovoria najlepsie keby niekto napise z vlastnej skusenosti
Notebook to je Sony Vaio SVF15N1Z2EB cize dotykovy.. Win 8.1 som nainstaloval v pohode ale ja potrebujem vediet ako ho nainstalujem tak aby teda fungovl ten rychly start nakolko ,ma na to v sebe ten mini kapacitny SSD disk plus teda 1TB disk...
Disky su ciste neni tam nai recovery ani ziadna ina particia ... pri instalacii som vidle len ten jeden terovy ktory som rozdelil na 2 a nainstaloval win 8.1 z CD .. len teda nestartuje rychlo ako predtym
Instalacia cisteho win 8.1
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Instalacia cisteho win 8.1
Ked robis cistu instalaciu a sformatujes si podla seba particie tak tam recovery, ani ziadny bludwer nebudes mat .... Nainstaluj si ten win na to SSD... vtedy ti to pojde rychlo ...
No ide o to ze to recovery a pod. tam ani nechcem cisto len C a D som rozdelil 200 a 800 GB ale nic ine tam nevidim ten 16 GB SSD vobec..a keby ho tam aj vidim nebolo by to casom malo 16 GB na windows ?
bude to malo