Majstrovstvá sveta 2014 vo futbale v Brazílii

O športe...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Majstrovstvá sveta 2014 vo futbale v Brazílii

Príspevok od používateľa guess.whoo »

a ktore by to boli audio?
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Tak dnes konečne začína sviatok, mesiac, v ktorom dostane väčšina žien absolútny pokoj od mužov, mesiac, kedy zažijú muži viac orgazmu, ako za ďalšie 4 roky dokopy. Už sa neviem dočkať, pre fajnšmekrov prikladám aj klasický excelovský súbor, ja to používam ako moje tipy a odhad a potom na konci šampionátu si to vyhodnotím s realitou a smejem sa na tom, ako neschopne odhadujem postupujúcich zo skupiny. :D

Dnešný tip BRA 2:1 CRO
Prílohy
World Cup 2014.xlsx
(354.8 KiB) 131 stiahnutí
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Ja povazujem Belgicanov za hlavneho aspiranta na prve miesto :) dneska tipujem 2:1
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

Sakra Chorváti pekne sebavedomí. Niekedy až moc. Ale aspoň to má náboj, neprechádzajú sa tam.
Ja tipujem Brazíliu, zlomia to v druhej časti.

_hd: ten excelovský súbor je fasa :D
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

jednotka hd - pocas zapasu ta kvalita obrazu poslabsia
na ct hd je to krajsie no v nemcine zdf hd to ma najzivsie :)
mireccko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa mireccko »

Oscarový výkon v podaní Freda a 2:1 škoda :(
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

a preto zastavam nazor, ze taketo podujatia by nemali piskat azijcania, africania alebo americania
uplne zarezal skvelych chorvatov
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Rovnako na hovno by to kludne mohlo odpískať 90 % tohto fóra. Neskutočné, akých trápnych amatérov si dovolí FIFA nominovať. Chorvátsko hrá dnes perfektný zápas, tie protiútoky nemajú chybu, hlavne v 1. polčase to bolo bez chyby. Verím, že postup im neujde.
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

Rozhodcovi treba narovnat tie sikme oci lebo asi nevidi
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Brazília dosť biedny výkon - až na pár akcií v podstate nič (tie góly: 2 strely z diaľky a penalta). Útok žiadny, stred pola takisto, obrana neistá. Zachraňovali to krídla.

Chorváti v podstate sympatický výkon, som zvedavý, ako zahrajú aj proti papierovo slabším tímom, ale myslím si, že majú na postup.
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Zápas bol skvelý až do hereckej vložky Freda, čím on svojou teatrálnosťou a rozhodca svojou povrchnosťou neuvedomujúc si vyrovnanosť zápasu a stúpajúcu prevahu Chorvátov, čo sa prejavu týka, odpískal trápnu penaltu.

Dúfam, že Brazília nepôjde do finále, nakoľko s takým výkonom aký predviedli včera, neviem či nebude štvrťfinále ich stropom.

Každopádne už od úvodného hvizdu bolo vidieť, že Brazília nevie čo s loptou, ťukali si ju pri stredovom kruhu ako horúci zemiak a mne to prišlo, že nikto nechcel na seba zobrať zodpovednosť za rozohranie akcie. Samozrejme netreba len kritizovať Brazíliu, ale hlavne pochváliť Chorvátov, ktorí majú impozantný stred poľa s Modričom a Rakitičom, či Oličom a v budúcom zápase už na hrot pôjde Mandžukič, čo zvýši ich efektivitu v zakončení.

Osobne sa mi veľmi páčil vo včerajšom zápase Vrsaljko, ktorý neúnavne dopredu, dozadu ťahal loptu a posielal umne, často nebezpečné centre....v chorvátskom tíme je najväčšou slabinou zrejme stopérska dvojica, obzvlášť Čorluka tam kiksoval pri rozohrávke...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Suhlasim, Vrsaljko paradny vykon. Chorvati tahaju tychto hracov z rukava kazdy rok. Corluka je pravy obranca cely zivot a teraz vlastne len zaskakuje na tomto poste tak sa mu to da prepacit.
Velmi ma prekvapil vcera Oscar. Vsetci o nom pisi ze nema formu alebo ju hlada, ale vcera bol naj hracom Brazilie. Vsetko slo po jeho strane a zaklincoval to golom.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Zapas som nevidel, iba opakovacky dolezitych momentov. OK, rozhodca mozno nevidel, mozno nechcel vidiet. Co, ale musi FIFA co najskor zaviest, je disciplinarne pozapasove tresty za taketo "filmy". Fred mal dostat min. 3 zapasy stopku a bol by od (minimalne) jeho filmovania nadlho klud.
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

podla mna Belgicania vyhoria ako fakla.. zvycajne, o kom sa vela hovori, malo ukaze..
vcerajsiu frasku tazko komentovat.. remiza by bola asi spravodlivejsia..
skoda, ze techniku neukazali pri Neymarovej nahravke, ci bola alebo nie uz za ciarou (mozno mimo branky technika nesiaha, neviem).

HD_ : excel paradny!
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

za to filmovanie by aj tak nic nedostal lebo ho Lovren pridrzal za ruku, pridal tomu ale na trest by to urcite nebolo.
taka penalta sa vsak nepiska ani na dedine
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

tak keď toto nebolo na kartu za filmovanie tak neviem čo, súhlasím s tým že filmovanie by sa malo spätne trestať po zápasoch, keby hráč dostane stop 3 zápasy ako písal t0m4s3, ďalší krát 5, a postupne by sa to navyšovalo, určite by si každý rozmyslel či sa bude hrať na Suaréza alebo nie, včera penalta proti Chorvátom čo nemala byť, tretí gól po faule, a neuznaný gól Chorvátov pre faul, ktorý nebol, Brazília obrovské sklamanie, v tíme nebol hráč, ktorého by som vyzdvihol
hughito
Redeemer
Redeemer

t0m4s3 napísal:Zapas som nevidel, iba opakovacky dolezitych momentov. OK, rozhodca mozno nevidel, mozno nechcel vidiet. Co, ale musi FIFA co najskor zaviest, je disciplinarne pozapasove tresty za taketo "filmy". Fred mal dostat min. 3 zapasy stopku a bol by od (minimalne) jeho filmovania nadlho klud.
Áno, toto by sa malo fakt riešiť, ale ešte tvrdšie, nech sa to naozaj vytratí z futbalu. Je to otras.

Inak toto všetko svedčí o tom, že treba viac dômyselnej techniky aj do futbalu, ktorá by čo najmenej zasahovala do priebehu hry. Nechápem moc tomu konzervatívnemu postoju. To je lepšie sa potom donekonečna dohadovať?
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

ale aj v hokeji máš video ale nie na všetky situácie a simuluje sa tam tiež, akurát nie tak okato a často a tak isto je to aj s chybnými verdiktami, okej, nech nie sú kamery vo futbale na všetko ale nech sa to trestá spätne a úplne mi to bude stačiť :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Sú dve akútne veci: riešenie ofsajdov a simulovanie. Simulovanie riešiť pokojne aspoň spätne - podľa mňa by sa to pri naozaj prísnych trestoch podarilo vymiesť zo štadiónov. Čo sa týka tých ofsajdov, tak tam by to už bolo zložitejšie. Ak už raz rozhodca odpíska ofsajd pri akcii, ktorá sa ešte len rozbiehala, tak sa už nezmení s tým nič. Ale stáva sa aj to, že padne gól z ofsajdu a ten buď neuzná, lebo vraj ofside - resp. opačná situácia, že gól padne z ofsajdu. Tieto dve situácie by sa dali riešiť dohovorom (na podnet) s videorozhodcom.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

:D
Napísať odpoveď