Cierna obrazovka
Cierna obrazovka
no nazdar,nieco sa deje s pc na ktorom je win 7,hdd nepocut ze by pracoval,nesvieti ani neblika cervene svetielko na hdd.zvycajne po zapnuti svietili 6 svetielok vnutri v pc,mam pocit ze su na maticnej.po zapnuti svietili par sekund pootom zhasli ako startoval win.teraz je to tak,ze svietia nejako dlhsie ,obcas zhasnu teraz napr ide 2 min v kuse a stale svietia.ale podstata je ze nenaskoci win.viete mi poradit,mozem to este rozbehat alebo to je uz na kupu noveho zeleza?btw vsimol som si podobnu temu hore od goga,len neviem ci to moze mat rovnaky scenar.moj pc ma 5 rokov,cize asi skor hw ako windovsacka chyba ze?
ps:pardon za hlupo opisany problem ale som pc analfabet.
ps:pardon za hlupo opisany problem ale som pc analfabet.
Re: Cierna obrazovka
Ak si nájdeš niekoho ,kto sa v PC viacej vyzná,tak ten problém skôr odstrániš.
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
s tymi svetlami som to akosi nepochopil
nic nepipa?do biosu sa dostanes?
6 diod na maticnej vzdy na chvilku posvietili tesne po zapnuti,teraz to robi tak ze bud svieta neprestajne alebo sa im podari vypnut.mne nikdy nic nepipalo po zapnuti a ani bios nefachci,jednoducho sa tocia fany,ziaden text iba cierna obrazovka.
-
typek61
Darca
to prvy krat pocujem ze tolko diod je na doske
skus resetovat bios cez piny ak sa da.popripade skus vyskusat zapnut komp iba s jednou ramkou
nebolo treba,problem grafika vraj skapala pre ten obsah prachu,ze sa len prehrievala atd.i ked 5 rokov sa drzala.
priznam sa za 5 rokov ani raz vyfukana nebola,strach ze nieco dobabrem..sry za kvalitu
priznam sa za 5 rokov ani raz vyfukana nebola,strach ze nieco dobabrem..sry za kvalitu
-
typek61
Darca
len aby si jedneho dna nezhorel aj ty
kaslete na prach.stacila iskra alebo co 
tak nic ine mi nezostavalo,vymenil som ju za MSI N450GTS za 60 eciek,z kaluze do blata 
-
typek61
Darca
ja som to myslel tak,ze druhy raz prach povysavaj
viem ako si to myslel,moja chyba ze som nevedel ako sa to robi.smola