Sluchadla do 30€
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Sluchadla do 30€
Vyssie mas odporucane aj dalsie modely. Napr. o nieco lepsie su Vsonic VSD1. Vyjdu s postou nejakych 34 eur. Aj s pripadnou DPH (sanca ze ju zaplatis je velmi mala) to mas do 40 eur.
Lepsie hrajuce sluchadla u nas nenajdes ani za dvojnasobnu cenu.
Konkurenciu v podobnej cene najdes jedine u Sony MH1C. Tam je to ale velky kompromis v pohodli vzhladom na konstrukciu kabla. Cokolvek ine ako tie spominane bude hrat vyrazne horsie.
Lepsie hrajuce sluchadla u nas nenajdes ani za dvojnasobnu cenu.
Konkurenciu v podobnej cene najdes jedine u Sony MH1C. Tam je to ale velky kompromis v pohodli vzhladom na konstrukciu kabla. Cokolvek ine ako tie spominane bude hrat vyrazne horsie.
Nad tými VSD1 tiež rozmýšľam, pri tých VC02 sú tie odpojiteľné slúchadlá asi viac na škodu ako na úžitok. Čítal som že sa to rado stráca. A tie VSD1 hrajú lepšie ako tie VC02?
-
Ryan Giggs
VIP
Hraju zhruba na rovnakej urovni. Su ale lepsie prave konstrukciou.
Takže nakoniec som objednal MH1, nakoľko ma vyšli na 10€ a nie 40€, so zvukom som spokojný, na to že sú není rozohrané, tak to hrá o niečo lepšie ako tie MH-650, nekupoval som MH1C lebo mobil mám starší - Xperia X8, keď spravím upgrade, tak dokúpim iba redukciu. K
ťa Ryan neminie 
//Edit: Ryan, ešte som sa chcel opýtať, čo je bežnou súčasťou balenia? Cez ebay som tie kúpil sluchátka v bulk prevedení, počítal som že tam budú 3 páry nastavcov, ale bolo tam až 8 párov - S, M, L, XL, a tieto veľkosti v dvoch farbách - čierna a zelená. Takže o to viac ma uspokojili keď prišli
//Edit: Ryan, ešte som sa chcel opýtať, čo je bežnou súčasťou balenia? Cez ebay som tie kúpil sluchátka v bulk prevedení, počítal som že tam budú 3 páry nastavcov, ale bolo tam až 8 párov - S, M, L, XL, a tieto veľkosti v dvoch farbách - čierna a zelená. Takže o to viac ma uspokojili keď prišli
Zdravim,
potreboval by som sluchadla do 30e pre priatelku, pocuvajucu electro/pop (semtam dubstep) cez iphone.
zobral by som VSD1, ale nestihaju sa mi dorucit, potrebujem ich do nedele, cize idealne nejaky miestny obchod (napr alza, hej..)
Osobne mam AKG K 321, takze rad sa priklonim k tej znacke. (btw dobre isli dole, pred par rokmi stale cez 30eur, teraz 10).
Keby bola samozrejme nejaka ina znacka lepsia v pomere/cena vykon, tak kludne.
Neni audiofilka, len nechcem jej kupit nejaku blbost
Dakujem
potreboval by som sluchadla do 30e pre priatelku, pocuvajucu electro/pop (semtam dubstep) cez iphone.
zobral by som VSD1, ale nestihaju sa mi dorucit, potrebujem ich do nedele, cize idealne nejaky miestny obchod (napr alza, hej..)
Osobne mam AKG K 321, takze rad sa priklonim k tej znacke. (btw dobre isli dole, pred par rokmi stale cez 30eur, teraz 10).
Keby bola samozrejme nejaka ina znacka lepsia v pomere/cena vykon, tak kludne.
Neni audiofilka, len nechcem jej kupit nejaku blbost
Dakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Ked nie su VSD1, tak VSD1S. To je az na nejake nuwncie to iste. Aj ked to su oboje viacmenej vyrovnane sluchadla, neviem ci ju to preto pri tych styloch uspokoji. Mohlo by jej tam chybat nejake to vacsie dunenie.
Z viac duniacich pozri napr. vyssie spominane Sony MH1C. Az na kabel su to vynikajuce spunty. Alebo Soundmagic E10.
Z viac duniacich pozri napr. vyssie spominane Sony MH1C. Az na kabel su to vynikajuce spunty. Alebo Soundmagic E10.
Tie vsonic a aj ostatne su zbytocne drahe, vychadzaju na 40eur v alze. To je zbytocne vela, nie je nieco medzi 20-30max ?
Popripade nejake lacnejsie AKG? proste nieco, co sa vyslovene da dostat tak, ze to budem mat na druhy den doma, popripade niekde v kamennom (nay a pod.)
Dakujem
Popripade nejake lacnejsie AKG? proste nieco, co sa vyslovene da dostat tak, ze to budem mat na druhy den doma, popripade niekde v kamennom (nay a pod.)
Dakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Mas tam odporucanie na dalsie modely. Tych 5 eur hore dole, oplati sa dolozit. Pripadne este Klipsch S3. Pokial to ale musi byt silou-mocou do 30 eur, tak napr. Soundmagic ES18 alebo Jivo Elements. Do 20 jedine Superlux HD 381. AKG su nic moc.
Okej, pojdem pozriet do muzikeru alebo nay do auparku, ci nieco s toho maju.. dakujem pekne!
-
Ryan Giggs
VIP
V nay asi tazko, maximalne tie Sony. Tam ale budu predrazene. A v muzikeri jedine Superluxy.
Dobre, tam skusim objednat zo stranky sluchatka.net.
v recenziach pisu ze max do dvoch dni dodacia lehota (1,6priemer)
takze skusim objednat nieco odtial a ked nic, tak kupim v muzikeri.
otazka, ktore s tychto budu najidealnejsie pre electro/pop/dubstep ?
http://sk.sluchatka.net/222-soundmagic-es18/
http://sk.sluchatka.net/106-soundmagic-pl11/ (pisu ze zo silnym basom)
http://sk.sluchatka.net/145-jivo-elemen ... eho-dreva/
diki!
v recenziach pisu ze max do dvoch dni dodacia lehota (1,6priemer)
takze skusim objednat nieco odtial a ked nic, tak kupim v muzikeri.
otazka, ktore s tychto budu najidealnejsie pre electro/pop/dubstep ?
http://sk.sluchatka.net/222-soundmagic-es18/
http://sk.sluchatka.net/106-soundmagic-pl11/ (pisu ze zo silnym basom)
http://sk.sluchatka.net/145-jivo-elemen ... eho-dreva/
diki!
-
Ryan Giggs
VIP
Ano PL11 najviac dunia. Naj lepse ale hraju ES18.
objednane ES18 - Dakujem.
-
Michaelo105
Light Professional
Nazdar, potreboval by som slúchadlá do uší - pecky. Nechcem štuple, lebo žiadne mi nedržia. Hudbu počúvam od klasiky až po rock, hip hop......skoro všetko. Tie slúchadlá by mali byť zhruba vyrovnané. Na doma mám AKG Q701 a tie mi zvukovo vyhovujú. Tu mám menší rozpočet ako na domáce slúchadlá. Cenová predstava je niekde okolo 30-50 euro.
Ešte zdroj zvuku - to vidím na mobil LG G2, teoreticky časom by som možno, ak by to bolo potrebné kúpil niečo iné.....(mp3)
Čo by ste mi vedeli odporučiť?
Ďakujem.
Ešte zdroj zvuku - to vidím na mobil LG G2, teoreticky časom by som možno, ak by to bolo potrebné kúpil niečo iné.....(mp3)
Čo by ste mi vedeli odporučiť?
Ďakujem.
-
Ryan Giggs
VIP
Ziadne ti nedrzia lebo si neskusal viacero nastavcov. Nejaka velkost a tvar ti sadnut musi.
Ak to musia byt za kazdu cenu pecky, tak jedine Yuiny alebo Hisoundaudio.
V tom rozpocte konkretne Yuin PK2 alebo Hisoundaudio Live.
Ak to musia byt za kazdu cenu pecky, tak jedine Yuiny alebo Hisoundaudio.
V tom rozpocte konkretne Yuin PK2 alebo Hisoundaudio Live.
-
Michaelo105
Light Professional
Ja som skúšal 4 odlišné slúchadlá, ktoré mali 3-5 nádstavcov v balení a žiadne nedržali.
-
Ryan Giggs
VIP
To je ale dost malo. Napr. penove atd. nemaju preco vypadavat. Len si nenasiel tie spravne. To je cele. A existuje aj moznost zleho usadenia.
Kazdopadne ak pecky tak jedine niektore z vyssie spominanych. Kupovat ine sa rovna vyhodenym peniazom.
Kazdopadne ak pecky tak jedine niektore z vyssie spominanych. Kupovat ine sa rovna vyhodenym peniazom.
Mierne OT k tým štupľom.. k mobilu som dostal takéto sluchátka (nikdy som také v uchu nemal) aj s troma nástavcami.. najväčšie sa mi nezmestia do uší, malé mi mierne vypadávajú, ale zvuk je taký plechový a pri stredných je zvuk super, keď ich mám v uchu fest narvané, že sa cítim akoby som bol pod vodou. Má to tak byť? 
-
Ryan Giggs
VIP
Ved to je podstata spuntov. Spravne usadenie. Zasunut ich tak hlboko ako sa da, netreba sa to ho bat. Samozrejme nie narvat ich do ucha nasilu, ale tlacit jemne az nadoraz.
Pokial tam mas zly nastavec tak sa to nejako negativne prejavi (vypadavanie, bolest atd.). Nejakou bolestou sa moze prejavit aj ak mas ten spravny, ale to je o zvyku. Ono sa to casom podda.
Ked mas spravny nastavec, spravne usadeny a zvyknute ucho, vydrzis to mat v uchu hodiny denne bez toho zeby si si to vobec uvedomoval, nieco ako ked nosis hodinky, okuliare, retiazku...
Pokial tam mas zly nastavec tak sa to nejako negativne prejavi (vypadavanie, bolest atd.). Nejakou bolestou sa moze prejavit aj ak mas ten spravny, ale to je o zvyku. Ono sa to casom podda.
Ked mas spravny nastavec, spravne usadeny a zvyknute ucho, vydrzis to mat v uchu hodiny denne bez toho zeby si si to vobec uvedomoval, nieco ako ked nosis hodinky, okuliare, retiazku...
Aha, čiže ten pocit - akoby byť pod vodou, či mať zaľahnuté v ušiach, mať úplne zapchaté uši (chápem, že nie na silu) to je normálne.. to som chcel vedieť!