Tipy a rady, co robit ked klimatizacia boli
Tipy a rady, co robit ked klimatizacia boli
otazka jasna, co robite ked zistite ze po dni stravenom v klimatizovanom prostredi, je vam zle, mate suche hrdlo, palia vas oci, a boli vas krkcna chrbtica.
Re: Tipy a rady, co robit ked klimatizacia boli
Do oci by som si kvapkal aspon 2 dalsie dni nejake kvapky do oci (nie ziadne antibiotika, ale klasicky roztok na suche oci)
Na krk by som si urcite dal nejaky hrejivy sacok (taky ked stlacis vo vnutri ten pliesok, tak sa cely zahreje) alebo inym sposobim poriadne nahriat, dat si ho premasirovat niekym s nejakou hrejivou mastou. Mna by hned seklo v krku, keby ma po celom dni v klimatizovanom prostredi bolel krk.
Na krk by som si urcite dal nejaky hrejivy sacok (taky ked stlacis vo vnutri ten pliesok, tak sa cely zahreje) alebo inym sposobim poriadne nahriat, dat si ho premasirovat niekym s nejakou hrejivou mastou. Mna by hned seklo v krku, keby ma po celom dni v klimatizovanom prostredi bolel krk.
klimu treba pouzivat iba s mierou,skor menej ako viac, pit dostatok tekutin,tj v teple dni minimalne 2-2,5litra
na druhy den ju uz nezapnem
Niekedy nie je iná možnosť. V práci nie vždy rozhoduješ.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Na oci kvapky (suche slzy), na hrdlo tenku satku a pit vela vody. A na chrbitu asi len bunda.
Ludia co maju casto s tymto problem hned zvyknu odsudzovat klimatizaciu a pritom pricina je len ta, ze fuka priamo nanich a nie samotny chlad.
Treba klimu aj vycistit a dezinfikovat. Tak ako sa to robi v aute, tak sa to robi aj v budovach.
dik za odpovede...
teply obklad pomohol...
oci vyplachnute...
hrdlo pomaly prechadza...
teply obklad pomohol...
oci vyplachnute...
hrdlo pomaly prechadza...