perovani jednotlivych blokov ktore energiu rozlozia postupne do viacerych bodov. To by is nepochopil nato nemas mozog....
Kam s ?novym? vynalezom?
-
qwerty-xyz
Pride mi to, ako keby si chcel upravit tu nepriestrelnu vestu nejakym gelom, alebo cim, aby to este viac utlmilo, kedze struny mi pridu neprakticke
...Kazdopadne neviem ci toto uz nebude vo vyvoji dalsej rady tej vesty...Kazdopadne s takymto niecim sa nespovedaj tu na fore, ale skus sa obratit na tych ,co vyrabaju tuto vestu, ci by ti nemohli pomoct, ze ta napadla nejaka vec a ci by si sa o nu nemohol podelit...myslim, ze sa volaju Pinacle Armors...
-
qwerty-xyz
Gajdy napísal:nuz a tu to hned zacina vies nieco materialoch vies nieco o ich vyrobe ako sa sprava projektil vo vzduchu atd proste ked nemas skolu nepomozu ti ani napady mozno ze si vymyslel nieco prevratne ale ked sa to nebude dat vyrobit tak ti to bude uplne na nic
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
daktore tvoje argumenty nemaju chybu...si horsi populista ako Fico, fuj!qwerty-xyz napísal:budem chodt so smetiarmi, ale aspon som mal napad .. . .. . . .
-
vladenko007
VIP
-
Grim
Darca
Re: Kam s ?novym? vynalezom?
...podľa mňa ten článok ani video nepodávajú žiadne dôkazy o perpetum mobile...
-
audiotrack
VIP
...a keď to vypol, žiarovky zhasli 
absolútne nič to video ani článok nepodali, takže stále platí fyzika akú poznáme a v ktorej je to nemožné
absolútne nič to video ani článok nepodali, takže stále platí fyzika akú poznáme a v ktorej je to nemožné
No ja som nahodou robil v istej firme, ktora vyraba civilne a vojenske helikoptery a videl som, ako tam tiez rozni "vynalezcovia na volnej nohe" (tak zvykli sami seba nazyvat) posielali patenty a zlepsovacie navrhy no a väcsinou sa na nich skuseni konstrukteri len zabavali, lebo boli daleko od reality a nesplnali prisne kriteria.. Cize ak mas nejaky "novy vynalez", urcite si najdi niekoho, kto v tom odvetvi pracuje alebo sa vyzna aby ti povedal o vsetkych normach co to musi splnat
inak keď si dám žiadosť o patent na svk zaplatím si čo treba a pridelia mi ho mám neaký papier ktorým sa môžem oháňať že som bol prvý ale platí mi ten papier iba na slovensku/EU alebo celosvetovo ?
na slovensku, ale zverejnil si ho do celeho sveta 
ak ho niekto v cz okopci, mas smolu
ak ho niekto v cz okopci, mas smolu
ak ale mám na Svk uznatý patent môžem si podávať do ostatných krajín bez neakých dodatočných papierovačiek ?
(niektoré firmy majú proste patenty v každej krajine tak sa čudujem či sa im to oplatí)
(niektoré firmy majú proste patenty v každej krajine tak sa čudujem či sa im to oplatí)
-
vladenko007
VIP
Môj známy pred niekoľkými rokmi vymysleli niečo niečo ohľadom čistenia mastenca.
http://www.patentgenius.com/patent/8142752.html
http://patents.justia.com/inventor/leo-benkovsky
A viem že si to dávali patentovať. Minulý rok som sa ho na to pýtal ako to funguje z patentom.
Všetkému som moc neporozumel ale niečo v zmysle že ako prvé si to nechali patentovať pre ameriku alebo len pre USA. A potom ešte pre EU. A funguje to nejak tak že napríklad pre USA im to po 5 rokoch schválili čiže 5 trvalo kým patentový úrad zisťoval či to už niekto nepoužíva čiže či boli prvý. A to pre tu európu asi ešte čakajú na vyjadrenie lebo tam to trvá viac ako 5 rokov.
Takže nie v zmysle že prídeš na PU a podáš patent a si za vodou. Lebo sme v EU a keď niekto také niečo vymyslel a podal v inej krajine EU tak ti to neschvália.
http://www.patentgenius.com/patent/8142752.html
http://patents.justia.com/inventor/leo-benkovsky
A viem že si to dávali patentovať. Minulý rok som sa ho na to pýtal ako to funguje z patentom.
Všetkému som moc neporozumel ale niečo v zmysle že ako prvé si to nechali patentovať pre ameriku alebo len pre USA. A potom ešte pre EU. A funguje to nejak tak že napríklad pre USA im to po 5 rokoch schválili čiže 5 trvalo kým patentový úrad zisťoval či to už niekto nepoužíva čiže či boli prvý. A to pre tu európu asi ešte čakajú na vyjadrenie lebo tam to trvá viac ako 5 rokov.
Takže nie v zmysle že prídeš na PU a podáš patent a si za vodou. Lebo sme v EU a keď niekto také niečo vymyslel a podal v inej krajine EU tak ti to neschvália.
5 rocne schvalovanie? 
Jj, niekedy im pri EPO (European Patent Office) trva vecnost kym ti ten patent schvalia.. Aj materialy k nemu musis dodat presne take ake oni chcu, vysvetlenie ako to funguje, nacrty atd.. Ak predsa len nikto nic podobne nema, schvalia ti ho a prvych tusim 18 mesiacov este nie je nikde zverejneny, aby sa toho nechopila konkurencia ked to ty budes este len zavadzat.. No a potom treba platit poplatky, inak ti patent prepadne
-
vladenko007
VIP
No jasné to nieje sranda. Podali to v roku 2008 a až v roku 2012 im vydali patent.wladas napísal:5 rocne schvalovanie?
Inak ten patent má hodnotu niekoľko milionov alebo aj desiatky. Lenže má to háčik. Kedže normy po celom svete sú upravené tak že nieje potrebné čistiť mastenec na viac ako 50-60 percent, tak patent ktorý to dokáže až na 95 percent zatiaľ stojí u ľadu.
Takže vlastne aj tabletky ktoré obsahujú účinnú látku len 5-10 percent a zbytok je mastenec alebo krieda žerieme vlastne vyčistený len na 50-60 percent. Doterajšia technológia čistenia proste nedokáže vyčistiť lepšie a podľa toho sa upravili normy po celom svete.
Nie som chemik takže ospravedlnte moje podanie. Som len bežný občan ktorý sa rozprával z vlastníkom patentu.