Stavkovanie
Re: Stavkovanie
Ten Kuipers je teda dobrý ch*j, už mohol kľudne tie 3 žlté karty dať.
Aspoň, že mi vyšiel live, tak som dnes nejakých 5€ v pluse.
Aspoň, že mi vyšiel live, tak som dnes nejakých 5€ v pluse.
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja som nakoniec hral predzápasom Taliani 3 striedania a LIVE obaja gól tak spokojnosť 
Prachy späť v nike: Ak dá Brazília v 1. polčase gól, vrátime Vám tieto prehraté stávky z hry "Prachy späť"
1. polčas dať X2, oplatí sa
1. polčas dať X2, oplatí sa
Haha, tak toto trošku nedomysleli 
-
DanielDevil
Addict
láka ma to naložiť aspoň za 50 len ako by to bolo riešili keby som vyhral 
-
guess.whoo
Redeemer
na X2 je tam kurz 2,01. To znamena ze ak to svihnem za 200 mam ev. 402 a ak vyhra polcas Brazil vratia mi 200 hej?
nie, max 100
A počítaj aj s tým, že 6% vkladu ako manipulačný poplatok ti nevrátia, čiže ak podáš za stovku, vrátia ti len 94 
-
guess.whoo
Redeemer
manipulacny je dan, ktoru som ochotny zaplatit
a co sa stane ak tam supnem 200? nepovoli mi podanie stavky alebo mi nevratia potom peneži?
proste ti to nepoda
-
guess.whoo
Redeemer
bastardi znizili kurz na 1,75..davajte kym to ide 
1,7 kurz už, mal som dávať keď bolo 2
svine
-
guess.whoo
Redeemer
asi si uvedomili co spravili 
Ked ste davali peniaze na ucet NIKE platobnou kartu, dalo vam ich tam vzdy okamzite? Prvy vklad som dal 20eur a dalo mi ich hned, potom som dal dalsich 80eur a uz asi polhodinu mi nic nepripisalo. Nemam to ani medzi "Moje prevody" na NIKE ucte, ale v historii platieb v internet bankingu mi ukazuje obidve platby aj 20eur aj 80eur. Skusit pockat, alebo rovno kontaktovat NIKE podporu?
Počkaj do večera a ak nič nepríde, kontaktuj ich 
tak čo nemci či portugalci
ja som za X 
-
guess.whoo
Redeemer
ak budem hrat ten zapas tak na nemcov jednoznacne..ale zas predpovedal som X na spanielov tak s rezervou 
dal som v nike za kilo X2 za 1,75..rozmyslal som asi 3 minuty a uslo mi to z 2,05 na toto.
//autoeditácia príspevku (15 Jún 2014, 14:06)
a dal som tiez za 4ecka na vsetky dnesne zapasy striedania over 5,5. musim povedat, ze kurzy v nike su o dost biednejsie ako tie v tipsporte aspon co sa tyka tychto striedani
dal som v nike za kilo X2 za 1,75..rozmyslal som asi 3 minuty a uslo mi to z 2,05 na toto.
//autoeditácia príspevku (15 Jún 2014, 14:06)
a dal som tiez za 4ecka na vsetky dnesne zapasy striedania over 5,5. musim povedat, ze kurzy v nike su o dost biednejsie ako tie v tipsporte aspon co sa tyka tychto striedani
-
blackieees
Medium Expert
Aj mne to niekedy nepripise hned (tak cca pri kazdom 10.-15. dobiti), problem je v tom, ze nike neobdrzalo notifikaciu z banky, preto ti konto nenavysili a dnes ti ho uz ani nenavysia. Peniaze mozes ocakavat v priebehu zajtrajsieho dna (vacsinou medzi 10:00-14:00). Takto to byva u mna, mam sporitelnu.z3t napísal:Ked ste davali peniaze na ucet NIKE platobnou kartu, dalo vam ich tam vzdy okamzite? Prvy vklad som dal 20eur a dalo mi ich hned, potom som dal dalsich 80eur a uz asi polhodinu mi nic nepripisalo. Nemam to ani medzi "Moje prevody" na NIKE ucte, ale v historii platieb v internet bankingu mi ukazuje obidve platby aj 20eur aj 80eur. Skusit pockat, alebo rovno kontaktovat NIKE podporu?
Tak dal som tú brazíliu v Niké X2 za 80€ (nemám viacej na účte) a v Tipsporte idem dnes prvý tiket 5-6 striedaní a LIVE ešte neviem, ale asi oba tými gól...Tak dúfam, že už aj konečne niečo vyhrám 
-
guess.whoo
Redeemer
sa tu rozputal majstrovsky hype