Majstrovstvá sveta 2014 vo futbale v Brazílii
Re: Majstrovstvá sveta 2014 vo futbale v Brazílii
Aj ja mám dojem, že zápasy sú zatiaľ fajn (inak futbal už vôbec nesledujem roky, ani finále LM, maximálne sem-tam zápas ACM). Ale či lepšie ako po minulé MS, to neviem porovnať.
Nemcom verím na titul.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
uvidime co ukazu v prvom zapase. zranil sa im tahun muzstva Reus co im urcite na pohode nepridalo (tlak medii a fanusikov). Z doterajsej hry urcite kazdy favorizuje Holandanov, ja som zvedavy na Franc a Argentinu dnes. Obaja maju narocny zapas proti superovi, ktory sa neboji hrat
Holanďania vyhoria ako vždy. Robbenov nemôže tá sťahovačka na ľavačku vychádzať večne...
Podla mna niekto z Ameriky, vcera anglicania ledva dychali, ten vlhky vzduch je tazky na ich zauzivane taktiky, preto aj prehrali.
-
DanielDevil
Addict
ešteže Taliani sú z Ameriky 
Ja som zvedavý na výkon Nemcov. Ak spravia úspešne prvý krok a nabudia sa, zvalcujú všetkých 
Z tímov, ktoré som zatiaľ videl, sa mi asi najviac pozdávalo Holandsko (ale myslíš, že na pohár to nebude) - hoci je fakt, že im ESP dosť pomohli, min. 2 góly totálne kiksy, takže výsledok by som nepreceňoval.
Dnes sa celkom teším na Francúzov, majú dobre poskladaný tím a za sebou solídnu prípravu.
Z tímov, ktoré som zatiaľ videl, sa mi asi najviac pozdávalo Holandsko (ale myslíš, že na pohár to nebude) - hoci je fakt, že im ESP dosť pomohli, min. 2 góly totálne kiksy, takže výsledok by som nepreceňoval.
Dnes sa celkom teším na Francúzov, majú dobre poskladaný tím a za sebou solídnu prípravu.
a teraz babo raď, bol ci nebol? 
-
vladenko007
VIP
Vysoko rýchlostné kamery v akcii. Krásne vidieť že gól bol. Páči sa mi táto technológia.
//autoeditácia príspevku (15 Jún 2014, 22:14)
Ale nepáči sa mi ako hrajú hráči Hondurasu. Zápas plný faulov.
//autoeditácia príspevku (15 Jún 2014, 22:14)
Ale nepáči sa mi ako hrajú hráči Hondurasu. Zápas plný faulov.
-
t0m4s3
Admin
pre zvedavcov 
inak parada, necakal som, ze takto skoro sa technologia vyuzije a ze to bude tak tesne
inak parada, necakal som, ze takto skoro sa technologia vyuzije a ze to bude tak tesne
Pekne využité, hoci na STV boli komentátori dosť dlho v tom, že aj napriek goal-line technológii to gól nebol 
Červená pre hráča Hondurasu inak veľmi, veľmi prísna IMO.
Červená pre hráča Hondurasu inak veľmi, veľmi prísna IMO.
-
t0m4s3
Admin
Cervena bola po druhej zltej, takze myslis druhu zltu, ze bola prisna? Nebola, zlozil borca v 16tke v jasnej sanci.
https://vine.co/v/MI1AmljxLPQ
Kontakt tam bol, penalta správna, ale Pogba tomu dosť pridal a nemyslím, že bol vo vyloženej šanci, okolo bolo dosť hráčov Hondurasu.
Kontakt tam bol, penalta správna, ale Pogba tomu dosť pridal a nemyslím, že bol vo vyloženej šanci, okolo bolo dosť hráčov Hondurasu.
-
t0m4s3
Admin
Pridal? Ty pre oci nevidis? Herda do chrbta, ze mu hlavu prehlo dozadu
https://vine.co/v/MI1KLPTLxQ6
Možno teda ešte jeden záber. Stále to bude názor proti názoru, zbytočne sa tu budeme naťahovať, ale podľa mňa bola penalta dostatočným trestom. Nebol to last-man tackle, nebol to zákerný zákrok.. Klasický kontakt v boxe.
(možno zohrala úlohu aj prvá žltá, ktorá mohla byť červená - https://vine.co/v/MI1zxbExnPU - a následne to už rozhodca posúdil prísnejšie)
Možno teda ešte jeden záber. Stále to bude názor proti názoru, zbytočne sa tu budeme naťahovať, ale podľa mňa bola penalta dostatočným trestom. Nebol to last-man tackle, nebol to zákerný zákrok.. Klasický kontakt v boxe.
(možno zohrala úlohu aj prvá žltá, ktorá mohla byť červená - https://vine.co/v/MI1zxbExnPU - a následne to už rozhodca posúdil prísnejšie)
-
vladenko007
VIP
Vysoko rýchlostne kamery prvý krát v akcii.
uz ti to zablokovali
-
Silmer
Darca
inac da sa tomu na 100% verit?
ako presne to funguje? kde su kamery? kolko ich je? ako a co snimaju? co maju rozhodcovia na ruke?
je to nieco podobne ako na tenise? nie je to az prilis prekomlikovane? nestacilo by svetlo za brankou ako na hokeji?
ako presne to funguje? kde su kamery? kolko ich je? ako a co snimaju? co maju rozhodcovia na ruke?
je to nieco podobne ako na tenise? nie je to az prilis prekomlikovane? nestacilo by svetlo za brankou ako na hokeji?