BF3 vs. BF4
Re: BF3 vs. BF4
stále rozmýšľam nad tým, že či si to mám kúpiť, alebo ostať pri BF3. neviem sa rozhodnúť
Ja by som sa rozhodol podľa toho, či budem kupovať BF: Hardline (skús betu). Ak nie, kúp BF4, ešte na min. 2 roky to bude hra, ku ktorej nebude alternatíiva 
Hardline isto ja kupovat nebudem. Ak ta hra bude obsiahnuta v nejakom HumbleBundle baliku OK, ale normalne nie.
ale keď si odmyslíme Hardline, tak je lepšie kúpiť 4ku, alebo radšej ostať pri 3ke?
-
rocketter23
Medium Expert
-
xH4wK
Po patchi ktory podstatne zrychlil frekvenciu posielania informacii o polohe hraca na server (a po nastaveni v hre aj zo servra hracovi) sme skusali po dlhej dobe s kamosom bf4 a pocitovo to je omnoho lepsie, takze ak by som sa rozhodoval medzi bf3 a bf4 tak jednoznacne by som siel do bf4
Ako myslíš "a po nastaveni v hre aj zo servra hracovi" ? Ď.
-
xH4wK
v hre je nastavenie neviem presne ako sa vola ale je pod network smoothing, tam sa nastavuje off - 10/sec, low 15/sec, medium 20/sec a High 30/sec
A má tam byť off / hight? Já som niekde čítal že čím väčšie teda High tým lepšíe ..xH4wK napísal:v hre je nastavenie neviem presne ako sa vola ale je pod network smoothing, tam sa nastavuje off - 10/sec, low 15/sec, medium 20/sec a High 30/sec
-
xH4wK
Ano High 30/sec je lepsie pretoze dostavas 30x sa sekundu informacie o polohach ostatnych hracov.
-
Kok
Light Professional
network smoothing factor - high (ak mas na to dostatocny bandwidth)
high frequency network updates - tiez posunut ten bar na full
a malo by ti to ist podstatne lepsie, mne to pomohlo
high frequency network updates - tiez posunut ten bar na full
a malo by ti to ist podstatne lepsie, mne to pomohlo
-
xH4wK
Network smoothing factor praveze co najnizsie treba nastavit.
ja mam medzi 10-30% podla toho ci sa mi teleportuju ludia alebo este nie
a high frequency network updates na High.
ja mam medzi 10-30% podla toho ci sa mi teleportuju ludia alebo este nie
a high frequency network updates na High.
-
Solo_Kamen
King
Aby som to vysvetlil, network smoothing vyvolá celkové oneskorenie scény, čo má 2 efekty:
1. Plynulejšie animácie aj pri trochu väčšom pingu.
2. Udalosti sú oneskorené iba na strane hráča, takže ak na teba niekto vyskočí spoza rohu a strelí vás do hlavy, tak na tvojej strane to bude vyzerať ako keby ta zastrelil ešte za rohom. Prípadne, že sa schováš za roh a aj tak ta protihráč trafí.
Ptero je treba bat nastavené network updates na full a network smoothing vypnúť. Občas bude vidiet trhaný pohyb nejakého hráča ale na druhej strane, čo by človek nespravil pre lepšie K/D?
1. Plynulejšie animácie aj pri trochu väčšom pingu.
2. Udalosti sú oneskorené iba na strane hráča, takže ak na teba niekto vyskočí spoza rohu a strelí vás do hlavy, tak na tvojej strane to bude vyzerať ako keby ta zastrelil ešte za rohom. Prípadne, že sa schováš za roh a aj tak ta protihráč trafí.
Ptero je treba bat nastavené network updates na full a network smoothing vypnúť. Občas bude vidiet trhaný pohyb nejakého hráča ale na druhej strane, čo by človek nespravil pre lepšie K/D?
Toto ani nespominaj, uplne bezny jav v BF BC2Solo_Kamen napísal:ak na teba niekto vyskočí spoza rohu a strelí vás do hlavy, tak na tvojej strane to bude vyzerať ako keby ta zastrelil ešte za rohom. Prípadne, že sa schováš za roh a aj tak ta protihráč trafí.