Moto Naked - Naháče

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Patrik222
Light Star
Light Star

Moto Naked - Naháče

Príspevok od používateľa Patrik222 »

Chcel by som si na rok kúpiť moju prvú motorku vodičák mám do 35kw.
Chcel by som nijakého naháča ktorý je pekne živý ale neviem si vybrať. Strašne sa mi páči KTM 390 Duke čo na to poviete alebo viete poradiť niečo lepšie ?
http://www.ktm.com/sk/naked-bike/390-duke/390-duke.html
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Moto Naked - Naháče

Príspevok od používateľa Soviet »

"moju prvú motorku" - Ak chces roztrepat tolke prachy niekde na ceste,tak good luck :) Prva motorka by mala byt povacsine lacna, ale spolahliva, ked uz sa dostanes do cviku atd, tak vtedy by som po lepsich masinach siahal. Teda ak mas navyse par tis, tak uz tvoje rozhodnutie.
Patrik222
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Patrik222 »

práveže nemám prachy preto až na rok vtedy by som mal mať nijakú sumu na účte
chcem nijakého naháča ktorý aj nijako vyzerá na ceste... alebo niečo poradte ale nech to je žive a do 35kw
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Tak ked nechces nijakeho tak si ho nekup a mas...
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

ak si na nicom nejazdil len urobil vodicak,kup si dukeho aj ked je to len 390 tak ta da na poriadok neboj nic :lol:
skus na zaciatok toto Honda cbf 250 :smt006
redfoxik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa redfoxik »

Honda Hornet 600 v pohode za 4000 zozenes aj ten novsi s ABS, ducati monster (ta je ale troska mensia) Suzuki Bandit, Yamaha Fazer 600N, Kawasaki Z750... vsetko su to troska vacsie kubaturi, ale neni problem ich kupit aj z 25-35kw v TP. Ak si trufas a mas rozum, tak sa to podla mna da zvladnut aj taka silna moto na zaciatok. A mozno ti to aj dlhsie vydrzi, lebo ti to nepride slabe.
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

Chod do osvedčených naháčov typu Honda, Suzuki...nejaká 500, 600ka...tie mašiny prežijú všetko, aj teba ( :mrgreen: ) Na začiatok budeš mať výkonu habadej a ak nemáš naprdené v hlave, tak sa dožiješ aj ďalších rokov kedy zistíš, že ti ešte stále stačí a že tvoje možnosti sú stále tak na 60% možností motorky.

Brand new kus na začiatok neodporúčam, ak sa vysypeš, bude ta to srať (a stáť) slušné nervy a prachy a lopkárom tiež padne do oka lepšie naleštený novú kus.

Inak téma o motorkách tu už je, tak si to mohol dať tam.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Ked som kupoval nahaca, riesil som dilemu ci Hondu 500 alebo 600. Nizsie kubatury som zavrhol hned, nakoniec som skoncil pri Hornete 600ke (rv2005) ktory je posledny z "honda hornet" serie ktory sa mi paci. To co produkovali po 2006tom bol hnus, tie posledne su uz pekne, no jednak su drahsie a hlavne ten dizajn je dnes uz ako kazdej moto - z dialky pri "agresivnom" vzhlade casto hned nespoznam, ci to nie je nejaka 125ka skuter.
Co sa tyka moto samotnej, idealna motorka. Pouzitelne spektrum otacok tak do 11tisic, v beznom spektre do 6 ti ta moto nenakope zadok, odpusti chyby. Pri tych 8tisic a viac je to neskutocne zihadlo... ved tych 71kW tam niekde skrytych je.

Kupoval som pred rokom a pol, z CR, s dovozom a vsetkymi papierovackami ma to stalo 3300e.
Napísať odpoveď