Smejú sa mi kvoli môjmu výzoru

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Smejú sa mi kvoli môjmu výzoru

Príspevok od používateľa Daggertail »

Blastbit napísal:Autor témy-
Nie si jediný s tvojim prípadom, kedže poznám chalana čo merá 165 cm a vyzerá v tvári na 15 a to má 22 r.
Jemu sa síce nikto nesmial, no proste niekto vyzerá mužnejšie a niekto nie, ale nájdeš si aj tak dievča.
Nepozname sa? :D Ten popis uplne na mna sedi :lol: az na to, ze 22 mam az za 3 mesiace :D kazdopadne mne sa za moj mlady vyzor nikto nikdy nesmial. Ludia byvaju len prekvapeni ked im prezradim moj vek :) Ja to berem pozitivne, aspon budem aj v pokrocilejsom veku vyzerat mlado :D
Unkown
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Unkown »

No, stručne a jasne. Ak niekto nevyzerá na svoj vek, ale hormóny má OK, tak niet čo riešiť. Ale ak je problém v hormónoch, tak to liečiť treba, keďže je to choroba ako každá iná.

A rady ako "choď do posilky, správaj sa sebavedomo..." mu veľmi nepomôžu, dva roky dozadu sme na škole mali podobného štvrtáka z ktorého sa tiež polka jeho ročníka nepretržite smiala. Jedným časom sa snažil tváriť sebaisto, ale (nie len) z môjho pohľadu to vyzeralo skôr komicky.

Takže rada? Nejak to vydrž kým liečba nezačne zaberať.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Takéto typy žiakov sú v amerike tisícky a sú to časovane bomby keďže tam v usa sa povaluju zbrane kde tade a tí šikanovaní to riešia drastickým spôsobom keď im rupnú nervy a sa pomstia každému a aj tým ktorí sa len prizerali,.. Malo by sa to riešiť s danou učitelkou a keď ani ona to nevyrieši tak podať žalobu na školu a na šikanovatelov a snaď to prestane
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

MiniMark

ak si prilis nizky tak treba zacat co najskor s liecbou rastovym hormonom,aj ked v 17tich je uz mozno na to aj neskoro. Na druhej strane chalani bezne rastu aj do 20tky,mam jedneho kamosa ktory bol celu strednu skolu uplne nizky a drobny,nijako to ani neriesil, a teraz ked je davno dospely ma 178cm, co je slušné
Napísať odpoveď