Fargo
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Fargo
hughito: čierna komédia/dráma. Je tam dosť wtf situácií. Miestami to nudí, ale určite kvalitka. Jak to skončí si hneď mrknem film Fargo, ktorý má u niektorých hodnotu ako Pulp Fiction.
vies co, najlepsie bude, ked si pozries prvy diel, pripadne film, lebo ta atmosfera ostala presne taka ista. inac zatial som videl iba prvy diel, ale som skutocne prekvapeny, aj ked to coenovci nereziruju, tak si to zachovalo ich styl, velmi slusne. necakal som, ze nieco take bude fungovat aj ako serial.
No je tam toho dost:
Spoiler
Co mali znamenat tie ryby co spadli na auto v ktorom sa viezol syn toho bohaca?
Kto zahrabal do snehu ten kufrik, ktory on v mladosti nasiel??
Preco Lester na konci zautocil na Malva, ved vedel ze po nom pojde?
Preco Lester naraficil vrazdu na svojho brata, viem sice, ze sa nepohodli, ale az tak??
Co robil Malvo 6 mesiacov s tym co ho nakoniec zabil vo vytahu??
a kopu dalsich veci, ktore mi niesu jasne, ked ma este nieco napadne tak to sem napisem
Kto zahrabal do snehu ten kufrik, ktory on v mladosti nasiel??
Preco Lester na konci zautocil na Malva, ved vedel ze po nom pojde?
Preco Lester naraficil vrazdu na svojho brata, viem sice, ze sa nepohodli, ale az tak??
Co robil Malvo 6 mesiacov s tym co ho nakoniec zabil vo vytahu??
a kopu dalsich veci, ktore mi niesu jasne, ked ma este nieco napadne tak to sem napisem
Spoiler
Tie ryby neviem, to bola asi nejaka surealisticka blbost, toto mi tam tiez vadilo.
To ma nieco s filmom Fargo, osobne som to nevidel, ale ma to nieco s tym.
Nechapem? Myslis tu pascu. Vsak Malvo ho isiel zabit, tak co ine mu ostavalo.
Lester bol psychopat, blazon, zabil svoju zenu kladivom, svoju druhu zenu nemal problem poslat na popravu, cize hodit vrazdu na brata o ktorom jeho prva zena stale hovorila, ze preco neni ako on asi nebol moc problem.
Ak si dobre pamatam, ten zubar poznal niekoho, kto bol v ochrane svedkov. V tom bare, ci kde boli o tom hovorili, ze aj ked by nemali sa spolu stretavaju.
To ma nieco s filmom Fargo, osobne som to nevidel, ale ma to nieco s tym.
Nechapem? Myslis tu pascu. Vsak Malvo ho isiel zabit, tak co ine mu ostavalo.
Lester bol psychopat, blazon, zabil svoju zenu kladivom, svoju druhu zenu nemal problem poslat na popravu, cize hodit vrazdu na brata o ktorom jeho prva zena stale hovorila, ze preco neni ako on asi nebol moc problem.
Ak si dobre pamatam, ten zubar poznal niekoho, kto bol v ochrane svedkov. V tom bare, ci kde boli o tom hovorili, ze aj ked by nemali sa spolu stretavaju.
Spoiler
Chcel ho asi ovalit aby mal moznost utiect z hotela, ale moc mu to nevyslo. A nwm ci si myslel, ze ho nenajde alebo nie. Ale skoro sa mu to aj podarilo, ak si spominam, tak ho k nemu doviedli ti policajti.
- mozno to mal vzdy v sebe a az Malvo to odkryl. Ten plagat, "co ak sa vsetci mylia a ty mas pravdu". Mozno si ani neuvedomoval, ze robi nieco zle.
- mozno to mal vzdy v sebe a az Malvo to odkryl. Ten plagat, "co ak sa vsetci mylia a ty mas pravdu". Mozno si ani neuvedomoval, ze robi nieco zle.
Spoiler
ale sak mohol odist normalne z hotela ked mu Malvo povedal ze ma odist, ale nie on za nim isiel do vytahu a potom ho este ovalil, ved musel vediet ze ho potom bude chciet Malvo zabit, tak preco to spravil??