rozchod po 5 rokoch

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

rozchod po 5 rokoch

Príspevok od používateľa cORP. »

Po dlhsom case pisem bohuzial znova ,poradte ,som na dne ,zili sme spolu v jednej domacnosti 1,5 roka bez problemu ,zrazu ma uz udajne nemiluje ze ma lubi a chce byt sama ,mozno ponorkova choroba neviem ,uz som vyrastol z toho aby som sa tu rozpisoval ze co a ako ,skor by ma zaujimalo ci tu niekto riesil podobnu situaciu ,nejedol som absolutne nic 3 dni ,mam velky stres ,je mi zle z celeho mojho zivota ,vsetko ma sere ,teraz sedim v praci a pozeram len tupo pred seba ,niesom schopny pracovat ,nejem ,len fajcim a pijem vecer s kamaratmi niekde a slzy sa mi tlacia do oci pokazde ked sa troska zamyslim ,strasne ma to boli a nemam uz ani chut zit ,rozisli sme sa par krat ale nikdy ma to nezasiahlo tak ako teraz ,mozno sa ozve mozno nie ,ja dufam ze hej ale nejdem to tu riesit ,kazdopadne si nenamyslam . Mne ide len o par rad ako sa nad to povzniest ,zatial sa mi to vobec nedari a uz neviem ako dalej ...... Dakujem za nejake rady .
DarkNation
Expert
Expert

Re: rozchod po 5 rokoch

Príspevok od používateľa DarkNation »

Bohuzial neexistuje 100%ny navod ako sa dostat z rozchodu. Chce to cas, zamestnat niecim hlavu nech nad nou tolko nerozmyslam, idealne je najst si novu znamost. Tak hlavu hore a prestan fajcit, su to uplne vyhodene prachy, len si zbytocne skodis.
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

Zamestnaj si niecim hlavu, na kazdu hodinu dna si naplanuj nieco tak aby si ani nemal cas pomysliet na nu. Rano vstat, ist behat, potom dat sprchu, ist do prace, po praci sa ist venovat nejakemu tvojmu konicku co ta bavi, pripadne posilka, potom si navarit veceru a idealne ist spat fyzicky vycerpany. Velmi dobre je travit cas s nejakym kamaratom, ktory by ti pomohol, pretoze ked si s niekym tak to ide lepsie a podrzi ta, nenecha ta upadnut zase do myslienok. Snaz sa aspon nieco jest, aspon male davky... snad nechces skoncit v nemocnici za to ze niekde odpadnes od hladu a smadu.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

tak, hlavne nebud sam
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Robis to co skoro vsetci. Nesustredis sa, nejes, rozmyslas a spominas. Tazko sa spravat inak a branit tomu. Ako ti napiseme vsetci, treba hlavu zamestnat niecim inym, treba vyhladat kamaratov, sportovat, proste nieco cim by si nemyslel na nu. Idealny je spor, znicit sa, vycerpat sa. Alkohol nie je riesenie a ani ti nepomoze. Hlavne sa snaz nemysliet na nu, nepozeraj si fotky, nebadaj v myslienkach.
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

cORP. napísal:...zrazu ma uz udajne nemiluje ze ma lubi a chce byt sama ...
Nemiluje ale lúbi ťa? Čo je to za logiku?
To sa nestane len tak, podľa mňa len stretla niekoho, kto ju priťahuje viac ako ty. Že chce byť sama je úplná sprostosť. Do pol roka má nového, to ti garantujem.

Predpokladajme že sa už k sebe nevrátite.
Ty sa s tým hlavne teraz musíš zmieriť a ísť ďalej. Kľúčové je, aby si cítil pocit šťastia aj keď si sám. Skús baliť iné baby, nájdi si známosť kľudne len na sex, bude to lepšie ako sa niekde utápať v žiali a spomínať na niečo, čo už stejne nevrátiš. A tak ako ti radia ostatní, zamestnaj hlavu, športuj, poriadne sa znič, aby si nemal čas myslieť na ňu. Máš nejaké koníčky nie? Venuj sa im, alebo si nájdi niečo nové, možno pri tom stretneš babu, ktorá je 1000x lepšia ako tá bývalá.
Len na ňu proste nemysli!

Keď budeš šťastný sám, tak nejaký vzťah bude len otázkou voľby, či to k svojmu šťastiu pridáš alebo nie.
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Prestan chlastat, to ti nepomoze, iba to oddiali. Kludne sa vyplac, ked to na teba pride a aj ti to trosku pomoze a ulavi sa ti. Radsej prevetrat hlavu sportom, casom to prejde, uvidis.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

"rozisli sme sa par krat..."
znova tvrdím to čo vždy. Rozchod môže byť len jeden. Ak sa po rozchode dáte dokopy, iba oddialite nevyhnutné. Ten šrám tam stále bude v takom vzťahu.
Takýchto tém tu bolo kopec. Riešenie nedostaneš, ale vo všeobecnosti väčšinou platí zamestnať hlavu aby si ľahšie zabudol. Prípadne veci od nej niekde zabaliť do krabice a zaniesť do pivnice, odstrániť všetko čo ti ju pripomína. Ak to zachádza až do extrémov ako opisuješ, možno by si sa mohol skúsiť aj presťahovať ak je to reálne nech ti ten byt nepripomína všetky chvíle čo ste tam spolu prežili.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no ved hej ,pockam a uvidim co sa stane ,ona ma jemne psychycke problemy teraz aj v robote a este aj otec chlasce ,+ sme sa mali stahovat ,tak pockam
letri
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa letri »

Veľa ľudí ti už tu dalo rady, ja by som sa len opakovala, takže ja ti chcem zaželať iba veľa šťastia. :) a hlavne jedz!
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Pomaha aj vybehnutie na daky koncert/akciu medzi ludi. Nie nadarmo sa vravi hudba lieci (diskofilna nie) :P
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ja by som to tak aj riesil ,nanestastie sme spolu este boli na novarocku ,tam by som sa len zacal opustat .....,to s tym ze ma niekoho ineho sa mi nezda pravdepodobne pretoze sme rok a pol zili spolu sami v jednej domacnosti ,stale sme boli spolu ,v praci ma zensky kolektiv a tych ludi aj poznam ,je tam jeden chalan ale to je gay takze podla mna by to fakt mohla byt ponorkova choroba ,uvidime .
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

letri napísal: a hlavne jedz!
suhlasim. tym, ze nejes si robis este vacsie psychicke zlo.
M4RoS3K
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M4RoS3K »

trocha OT: všimli ste si (aj tu na fóre), že v poslednej dobe je to naopak? Baby sú väčšinou tie svine, ktoré "odkopávajú" a striedajú chalanov a chalani potom vyplakávajú doma, spovedajú sa na internete a hľadajú cesty ako sa z toho dostať? Osobne poznám viac chalanov, ktorý si týmto prešli ako dievčat..
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ja tiez poznam viac chalanov ,zial asi to tak bude
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa uNfEiL »

No doba je už raz taká. Tak ako píšeš... dievčatá sú v dnešnej dobe väčšie svine. Osobne poznám aj veľa takých dievčat, ktoré majú vzťah a popritom vypisujú iným ako by ich chceli po**bať. Dokonca konkrétne môjmu bratrancovi jedna furt vypisuje ako by ho chcela, fotky v spodnom prádle mu posiela a pritom má vzťah. A to je len 1 prípad z X. Samozrejme nehovorím, že každá je takáto, ale keď sa nad tým pozastavím, tak som aj občas rád že som sám. Nájsť normálne dievča je už ťažšie ako ihlu v kope sena...

A k autorovi... Myslím že všetky ďalšie príspevky sa budú už len opakovať. Tiež ti prajem veľa šťastia. Osobne som sa len zo 7 mesačného vzťahu dostával pol roka. Ale čo je 7 mesiacov oproti 5 rokom... Najlepším liekom je čas, ale ešte lepším je nájsť si novú známosť.
M4RoS3K
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M4RoS3K »

Predsa kedysi behali chalani za babami a potom sme boli také prasatá, že sme ich odkopli, no jediné čo z tej doby ostalo je ten prívlastok, že sme prasatá. Asi som staromódny...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Ono to má svoje dovody prečo je to tak.
Bud je chlap na nu príliš dobrý/zlý, nema svoj nazor pri nej,stráca pri nej sebavedomie,nekomunikuju o všetkom možnom,chce snou stráviť celý svoj volný čas a nemá svoj vlastný život, pchá sa jej do zadku,nechce urobit kompromis,príliš žiarli,je netolerantný,nudný stereotypný sex,...atd...kludne si vyberte je tolko dovodov prečo poväčšinou ženy nechaju chlapov...takisto može aj ženský skrat za rozpad vztahu.
Ono aj rozpadnutý vztah sa dá vrátiť späť a može byt aj lepší ako predtým,záleží od okolností rozpadu.
Može aj nemusí to tak byť.
Inak vo vztahu má byť práve tá žena viac zamilovaná ako ten chalan.
Určite niektoré dovody z tých co som menoval určite splna aj autor témy.
Zeny niesu sväté su minimálne rovnako natom s chybami ako muži, ja sám to na sebe viem.
Teraz k téme:
no nic nové ti nepoviem, jedine sa jej prestan ozívať a mozes jej zacat chýbať a potom ona sa bude tebe pchať do priazne.
Ziadnym prosíkaním si ju späť nezískaš.
Je to 50:50, tak zatial sa venuj tomu co ti tu ostatní napísali.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

cORP.

pokial si nepochopil ze ziadna zena nestoji za velke trapenie, tak si toho este vela asi nezazil. Musis si tym prejst a do buducna ziskas urcitu "imunitu". Problem je ked pre chlapa znamena zena vsetko.Ona to velmi rychlo vyciti a je jasne ze mnohe to zacnu zneuzivat. Podla mna by mal mat muz vzdy situaciu plne kontrolou v tom zmysle ze sa nenecha citovo ani inak vydierat,ale to je normalne ze takato schopnost prichadza az s vekom.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

ja by som este navrhol aby si hocijake popijanie obmedzil na minimum. ozieranie je klasicka vec po rozchode, ale cez tie rana sa budes citit este horsie a moze ti to privodit este vacsie depresie.
Napísať odpoveď