Majstrovstvá sveta 2014 vo futbale v Brazílii

O športe...
Innocence
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Majstrovstvá sveta 2014 vo futbale v Brazílii

Príspevok od používateľa Innocence »

FANTOM092 napísal:A z tym si uplne zabil ze Alzirsko trapilo Belgicko. Vsak pomaly ani loptu nemali na kopackach cely cas betonovali.
Však tým ho predsa trápili, nie? :)

Pred zápasom si pasoval Belgicko do roly jasného favorita, písal si, akoby mali vyhrať 7:0. Nakoniec vyhrali LTT a čakajú ich už len ťažší súperi, takže to, čo písal plusminus, že môžu mať problém s postupom, reálne je.
FANTOM092
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FANTOM092 »

Innocence: ja neviem ci aj rozmyslals ked nieco pises...Belgicko ma prvy zapas za sebou kde ziskalo 3 body a pises ze ma realne problemy z postupom...a vobec nic som take nepisal ze Alzirov nabiju vysoko opakujem v zapasov ked tim zacne betonovat je tazko scorovat. Prizvukoval som ze su jasny favorit skupiny H ak by Alziri hrali otvorenejsi zapas tak by mozno nejaky debakel vznikol. Predsa Belgicko nastrielalo 16 striel a Alziri len 3 strely.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

FANTOM092 napísal:Innocence: ja neviem ci aj rozmyslals ked nieco pises...Belgicko ma prvy zapas za sebou kde ziskalo 3 body a pises ze ma realne problemy z postupom...a vobec nic som take nepisal ze Alzirov nabiju vysoko opakujem v zapasov ked tim zacne betonovat je tazko scorovat. Prizvukoval som ze su jasny favorit skupiny H ak by Alziri hrali otvorenejsi zapas tak by mozno nejaky debakel vznikol. Predsa Belgicko nastrielalo 16 striel a Alziri len 3 strely.
a) AK BY Alžíri hrali otvorenejší zápas. A nehrali. Ani nikto zo zvyšných súperov hrať nebude. Tak nešpekuluj.
b) Futbal sa nehrá na strely, 70 min. hrali Belgičania hovno, prihrávali si v strede poľa a strieľali z 30 metrov.
FANTOM092
Light Star
Light Star

Lebo proti nim sa neda hrat otvoreny zapas pri kvalite Alzirska konecne si k niecomu normalnemu dospel. A opakujem nepisal som ze rozbiju Alzirov taky vysledok som ocakaval.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Tak po Akinfejevovej chybe sú po nočnom zápase Rusi možno aj radi za 1 bod s Kóreou. Tento výsledok hrá do kariet Belgičanom. Pre Belgicko je klúčové, aby postúpili z 1. miesta, ak chcú na turnaji niečo dosiahnuť, lebo ak by išli ako 2. tím tabuľky, tak so všetkým rešpektom, Nemcov by asi z turnaja domov neposlali, ale kto vie.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

fantom tvoje tvrdenia su na urovni 10 rocneho chlapca. Alzirsko trapilo Belgicko, ale hlavne Belgicania mali stres co vyustilo do toho nezmyselneho zakroku. Potom Alzirsko vyborne branilo a do nicoho ich nepustali. Ku konci dochadzali sily a Belgicania ukazali, ze maju jednu z najlepsich laviciek co napokon rozhodlo.

Brazilia podla mna pojde s tymto futbalom max do stvrtfinale, nemaju hrotoveho utocnika ale ani klasickeho tvorcu hry. Paulinho a Luiz Gustavo su skor do defenzivy a moc toho nevyprodukuju, Oscar by to mohol hrat no hrava kridlo, Hulk ne skor invisible man a Neymar sa sice snazi, ale nema s kym
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

komu predovšetkým fandíme ja a Hughito a ako na to? :wink: Guide to Boycotting the World Cup
10299938_774683192566164_2275980580798171046_n.jpg
FANTOM092
Light Star
Light Star

Geuss: neurazaj ako neviem naco sa k tomu vyjadrujes opakujes uz tisici krat to iste co uz zaznelo. Neviem co som take zle povedal na urovni 10 rocne ho chlapca apon budme objektivny.

A tu mate Rusov ktorych ste tak obhajovali. Sam neviem preco ihned nehrali z Kerzakovom ktory je najlepsi strelec Ruska. Rusi si to uz riadne pokaslali neziskali povinne 3 body.
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Ale vobec si neuvedomujete ze Belgicko bude hrat uz iba proti silnejsim superom a to je pre nich vyhoda kedze nebudu iba branit a Belgicko tak bude moct aj viac ukazat.
FANTOM092
Light Star
Light Star

To mas pravdu....ale taka Juzna Korea si myslim ze je o nieco slabsia ako Alzirsko...uvidime ako Belgicania zahraju z Rusmi to bude celkom zaujimavy zapas, lebo Rusi musia poriadne zabrat ak chceju postupit zo skupiny. Celkovo ruske muzstva sa v sucasnosti nevedia presadit ci uz v Europskej lige alebo lige majstrov a tiez taky Zenit taha vela legionarov.
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

FANTOM092:
1: nie, neriadim sa kurzami, potom by som kurz 5,7 a podobne nikdy nepodal.
"prekvapujuci bol len ten zdrvujuci vysledok." potom vela ludi zarobilo na tom uzasnom kurze a vsetky stavkove su uplne tupe, ze dali na NED taky kurz. Pracuju tam isto amateri s kalkulackami..

2: som rad, ze si po mojom upozorneni, slova prehodnotil:
Rusko má všetkých hráčov z domácej súťaže väčšinou hravajucich za Zenit (len 4ria)
Ano Rusko ma vsetkych hracov z domacej sutaze a ty najklucovejsi tahuni su zo Zenitu (-) ty trubka hlavne Kerzakov nanho budu hrat.
Ak je taktika postavena na Kezakova, trener o tom asi nevedel, ked ho nenominoval do uvodnej 11tky. Brilantne oklamanie supera.
A z tym si uplne zabil ze Alzirsko trapilo Belgicko. Vsak pomaly ani loptu nemali na kopackach cely cas betonovali. - S betonovacou taktikou Greci vyhrali majstrov europy, ak si nepametas.

FANTOM092: Prajem prijemny slnecny den. Urcite si ho uzi niekde vonku, na vzduchu. Nech sa ti dari. (Nemyslim to vobec ironicky)

Innocence&guess.whoo: palec hore. objektivny diskuteri :)
FANTOM092
Light Star
Light Star

No cudoval by si sa vela ludi zarobilo na tom kurze Holandska, ano Španieli boli favoriti z nabitou supiskou a mohli aj vyhrat duel no Holandsko nie je vobec slaby super co sa aj ukazalo ale vysledok bol prekvapujuci az prilis vysoky. A kurz 5,7 nie az tak vysoky pri väcsich outsidroch su kurzy este ovela vyssie. Tak Kerzakova by trener mal dat do dalsich zapasov do zakladnej 11 je to klucovy hrac Ruska ale aj taky Kokorin disponuje celkom dobrou kvalitou. Ale ja sa k tebe uz viac nevjadrujem lebo si uplne smiesny prirovnavas tu uz Grecko z jakeho roku ku Alzirsku hovor o sucasnosti ty trubadur.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

a znovu ten isty styl vyjadrovania..
sam si napisal, ze Alzirsko cely cas betonovalo. popri tom sem tam vyrazili do protiutoku kde na to maju vybornych hracov. presne s touto istou taktikou vyhralo Grecko titul majstrov Europy takze plusminusove prirovnanie bolo uplne na mieste. s touto istou taktikou sa greci uz pravidelne dostavaju na vrcholne podujatia a trapia tam tie nalepsie muzstva. hraju to uz aspon 15 rokov a vychadza im to.
FANTOM092
Light Star
Light Star

V súčasnosti to Grékom vyšlo len v kvalifikácií aj to z veľkým šťastím no na týchto MS to zjavne nestačí. "a znovu ten isty styl vyjadrovania.." lebo stále o tom istom diskutujete. Ja neviem či vôbec pozeráte tie zápasy alebo vychádzate len z histórie.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Takže dám prvé dojmy po tom, čo sa vystriedali všetky mužstvá. Nech je na čo spomínať o 3 týždne, čo za kraviny som popísa.. :D
Opticky najlepšie vyzerá Holandsko, ale neverím im. Výsledok netreba preceňovať, najlepšie zatiaľ IMO Nemci.
Čo sa týka Brazílie, tak sklamanie. Podľa mňa cez 1/4 neprejde a problémy bude mať aj Argentína. Angličania asi zo skupiny ani nepostúpia..no a tak. Africké mužstvá zatiaľ bieda, Belgicko zatiaľ jemne a potichu.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Taliani to vyhrajú. :D
FANTOM092
Light Star
Light Star

Aj podľa mňa sú Nemci najkompaktnejším mužstvom a zatiaľ najsuverénnejší majú šancu na titul.
hughito
Redeemer
Redeemer

Austrália - Holandsko zatiaľ :shock:. Austrálčania veľmi sympatickí. Ja som dnes ale zvedavý aj na Chorvátov, ako si poradia v zápase, kde sú jasnými favoritmi.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

prvý polčas slabota, druhý super
hughito
Redeemer
Redeemer

Inak osemfinále pôjde podľa akého kľúča? Los alebo už sa vie, ktorí postupujúci proti ktorým podľa skupín?
Napísať odpoveď