Majstrovstvá sveta 2014 vo futbale v Brazílii
Re: Majstrovstvá sveta 2014 vo futbale v Brazílii
1A-2B, 2A-1B, 1C-2D, 2C-1D atď...
Sympatický výkon Austrálie no výborný výkon Holandska za 2 zápasy nasukali 8 gólov majú skvelú ofenzívu a postup majú skoro istý.
Dnes to nebol tak presvedčivý výkon Holandska, Austrália hrala dobre, uvedomili si, že už teraz ide o všetko, nemajú čo stratiť a išli do toho naplno. Mohli dať za stavu 2:2 gól, o 30 sekúnd padol na opačnej strane a bolo 3:2 pre Holandsko. Sympatický výkon, pekný zápas, napokon chyba mladého austrálskeho brankára, ale určite jeden z tých zaujímavejších zápasov.
Španieli začínajú o hodinu a majú nôž na krku, v prípade remízy s Chile budú ich šance na postup pomerne nízke.
Španieli začínajú o hodinu a majú nôž na krku, v prípade remízy s Chile budú ich šance na postup pomerne nízke.
Španieli dnes musia vyhrať a myslím, že sa im to aj podarí. Chile ich dnes nezastaví.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
neviem preco, ale ja to vidim dnes na remizu 1:1. Chile hra velmi sympaticky
chile zacalo velmi dobre uz mohli vyhravat v 1"
Tak Čile vyhráva, celkom solídne majú tie brejky, Španieli v obrane aj v útoku žalostní, Costa vypojený z hry 
Update: 2-0. Zdvihneme rúčky a kývame Španielom
Update: 2-0. Zdvihneme rúčky a kývame Španielom
tak 0-2 a dovolim si povedat ze spanielsko si moze balit kufre a zasluzene! nic neukazali 3 polcasy
Myslím že španielov čaká osud talianska spred 4 rokov podla toho ako sa vyvíja aktuálny zápas,.. Možno začína tradícia toho že obhajcovia to budú mať tažke v skupinách a nebude postupovať 
1-7 po 3 polcasoch ved to je neuveritelne, a ten gol z polovymyslenej penalty aj tak
-
guess.whoo
Redeemer
znova vyborna hra Chile. Maju velmi vyrovnane muzstvo, aj ked mozno len Sanchez, Vidal a Vargas su znamejsie mena. Vidno hlavne v obrane ako hraju kompaktne a nepustaju do hry Silvu a ani Iniestu a preto su Spanieli neviditelni
Plus majú dobrého brankára. Od budúcej sezóny hráča FC Barcelona.
No neviem co sa deje zo Spanielmi uz ich ta taktika tiki-taka vobec nevychadza tak ako prestala vychazat aj v Barcelone. Tak sa zda ze Spanieli vypadnu to by som pred MS nepredpokladal. Mali sa viac vrhnut na Chile kvalitu na to maju no nevyuzili to absolutne.
No neviem co sa deje s FANTOM092, jeho prognozy nevychadzaju
citujem
"Španieli dnes musia vyhrať a myslím, že sa im to aj podarí. Chile ich dnes nezastaví."
z tiky taka teamu su len 7ti (4ria v zostave), tak vecne nemozu vyhravat.. maju ostatne dve ME a aktualny majstri sveta..
mne to pride, ako keby bol nepokoj v kabine. nejak hraju nervozne, nepresne, bez myslienky.. ktovie..
citujem
z tiky taka teamu su len 7ti (4ria v zostave), tak vecne nemozu vyhravat.. maju ostatne dve ME a aktualny majstri sveta..
mne to pride, ako keby bol nepokoj v kabine. nejak hraju nervozne, nepresne, bez myslienky.. ktovie..
No ozval sa velky analitik hlavne tvoje tipy vyhadzaju uplne super "Belgicko nepostupi zo skupiny". No aky strategicky system podla teba hrali Spanieli ty trubka? Tak ja som veril ze Spanieli to vyhraju lebo na Chile urcite maju. Mne sa skor zda ze Spanieli to psychicky nezvladli. Ak by neprehrali mozno tak vysoko z Holandskom tak by hrali mozno inak. A najvacsi paradox je ze FIFA rankingu su prvy a maju najlepsiu zostavu celeho sampionatu.
-
guess.whoo
Redeemer
jasne ze su prvi ked su aktualni majstri sveta a europy..belgicko este stale nemusi postupit zo skupiny, staci aby prehrali s Rusmi a potom Korea je nevyspytatelna. Spanielom chyba utocnik, Costa je biedny, nikdy som mu nevedel prist na chut a myslim, ze ak prestupi do Cheslea vela vody nenamuti. Nechapem co tam robi taky Torres. Negredo mal vynikajucu sezonu, smola ze sa zranil, ale ku koncu sa dostaval spat tam kde bol. Navas hral tiez fantasticky celu sezonu a tiez sa tam nedostal..
nuž Chile ukazalo, ze tam opravnene patri. Boli rychli v utoku, presni a prakticky bezchybni az na sancu SB
nuž Chile ukazalo, ze tam opravnene patri. Boli rychli v utoku, presni a prakticky bezchybni az na sancu SB
Proste tá éra barcelonského/španielskeho futbalu skončila, to je normálne, trvalo to dosť rokov. 
FANTOM092, ak nechces aby ti pisali hluposti, tak najprv prestan ty pisat hluposti. Pises tu ako najvacsi odbornik futbalu, bol si si tak isty vitazstvom Spanielska, ze nakoniec si padol sam na hubu. A spanieli mozu mat papierovo najsilnejsi tym, ked nevedia vyuzit potencial timu...
-
guess.whoo
Redeemer
este by som to mozno nevidel na koniec tej ery barcelonskeho stylu hry. ja si myslim, ze v nej bude novy trener pokracovat mozno v inej forme ale zrejme hej. ja by som videl toto prestupove obdobie ako znovuzrodenie tohto stylu. bolo potrebne omladenie a refresh kadra. odchadza xavi, odisiel fabregas..mozno odide aj sanchez a pedro. Naopak prisiel Rakitic, ktory by mal nahradit pomalsieho Xaviho a vytvorit s Messim, Neymarom a Iniestom znovu udernu stvoricu.
Kazdopadne je to uz trosku mimo MS temy, ale barcelonski hraci a ich styl stale ovplyvnuje aj repre
Kazdopadne je to uz trosku mimo MS temy, ale barcelonski hraci a ich styl stale ovplyvnuje aj repre