Son-Goku napísal:na druhom odkaze ma zaujalo citat: Martine, našla jsem ve zkušenostech tvůj první příspěvek ve skupině, bohužel jsem ještě nekopírovala i data, teď už to dělám. Ale je až neuvěřitelné, podle toho , co jsem četla, jak to maminka s Vaší podporou zvládá ...s dovolením vložím ...." Dobrý den tak po dnešku co jsem byl za mámou v nemocnici jsem uplně překvapen a myslím že za zlepšení může opravdu CDS2 pravidelného pití.když nastoupila tak po dvou týdnech ji dávali jen 14dní života 2 týdny pití kdy jsme se dostal podle vašeho návodu na 4 protokol.Dnes po 14 dnech Máma se prí cítí o 100procent lépe než když nastoupila do nemocnice chuť k jídlu opravdu velká, dobrá nálada, pořád se prochází po oddělení.Ani to žebro kde má metastáze ji už pomalu nebolí, jen je ted postavena před velké rozhodnutí a to je chemoterapie zítra se rozhodne. Ale chci ji mít doma abych zkusil ještě tohleto cds2 jestli se její stav ješte více nezlepší a zkusil ji vymluvit chemo. Nevím jak se při chemo dávkuje DCS2 zda se vubec může a zda to pomůže. Opravdu nevím ale moje manželka je sestra a říkala že nato cds nevěří ale po dnešku neví co říct že je zpět v plném elánu a začína věřit v účinek. Říkala že lidem po 4 týdnech v nemocnici kde podávali jen prášky na bolest se nemůže takhle zdraví vrátit. To je snad zázrak. Jinak mamce diagnostikovali rakovina plic 4 stadia metastáze do plic a do kostí
piju tam zazracny napoj,o com to je konkretne to dcs?
my imperialisticki spehunia a protiruski stvaci ich uz mame a updatuje nam ich HAARPom (teda ked nim nekradnu malajske boeningy, nerobia zemetrasenia, lesne poziare, alebo odchytenymi meteormi nebombarduju Sibir)
ale to je len pre media. oficialne bezi dalej. ovlada nas, ovce, sposobuje prirodne katastrofy a vsetko dalsie... aj Nikolajevov plyn vznika pri jeho funogvani a da sa nim pocuvat Kolsky vrt
jackb napísal:
my imperialisticki spehunia a protiruski stvaci ich uz mame a updatuje nam ich HAARPom (teda ked nim nekradnu malajske boeningy, nerobia zemetrasenia, lesne poziare, alebo odchytenymi meteormi nebombarduju Sibir)
no ja neviem cipy v hlave aby si nemal pochybnosti o zabijani,priznaj sa dal by si si nejaky do hlavy?
jackb napísal:ale to je len pre media. oficialne bezi dalej. ovlada nas, ovce, sposobuje prirodne katastrofy a vsetko dalsie... aj Nikolajevov plyn vznika pri jeho funogvani a da sa nim pocuvat Kolsky vrt
nie ja z tajnych zdrojov viem, ze HARRP konci, a to preto lebo zdokonalili technologiu, zmensili ho a teraz male HARRP-y montuju na spionazne druzice
Hojí sa mi rana. Boha jeho tam, čo budem robiť? Pomôžem jej tak, že si tam nadrbem bordel, lebo nejakí laureáti rozumu z fb skupiny predávajú bielidlo za ťažké lóve. A keby sa to náhodou zvrtlo, chu*i sú samozrejme lekári, čvangla mi trošku pohnije, lebo sa detoxikuje ale to je ok. Hlavne že sa všetcia ľúbime a že medzi nami hrá vesmírny súzvuk.
pri tej haksni ma naplo, pri precitani len faceplam. pri pani, ktora si travi vazne choru maminu som cakal "bazinga" na konci. a pri dezinfikovani jedla som si spomenul na prof. Farnswortha: ani ja uz viac nechcem zit na tejto planete