Lacné niečo cca do 100€... myslím nejaké imitácie, repliky... prešiel som takmer všetky stránky a nenašiel som nič podobné, čo sa týka vzhľadu... myslel som, že existuje aj replika týchto hodiniek no nič som nenašiel...
Dik, ale takéto stránky som našiel aj ja Myslel som, či sa nenachádzajú aj na SK alebo CZ stránkach... a stále stoja viac ako 100€ Stačilo by mi niečo podobné, keď už nie rovnaké.. Ale tak vďaka za tvoj čas... aspoň niekto
No a kde inde to chces kupit ako niekde na takych cinskych strankach? Hadam si nemyslis ze napodobeninu najdes v nejakom eshope u nas ci v cr. V Europe totiz existuje nieco co sa vola autorsky zakon, ktory hovori ze falsovanie je trestny cin. Maximalne ked to najdes tak na nejakom aukre, bazosi ci podobnych inzertnych strankach. Urcite nie v nejakom regularnom nasom shope.
Tvrdit ze hodinky za stovku (ak su od nejakeho zavedeneho vyrobccu) vydrzia 2 roky je tazky blud.
Kamarati co mali lacnejsie hodinky vzdy nejaky problem, strojcek sa posunul tj uz nebola rucicka v sekundovniku na 12 ale trosku pred (cena 230e), druhemu sa nejak vysunul remienok a hodinky mu spadli z ruky.. Urcite by som to nekupil ale setril na nieco lepsie.
Osobne mam keramicke RADO a Omegy a zatial spokojnost :}
Je to normalny gumeny (kaucukovy) remienok. Nema ziaden specialny nazov.
To se kamarat ma nejaky smejd, resp. ze narazil na nejaky zly kus, resp. nejak tomu pomohol (napr. pad) neznamena ze tak koncia kazde hodinky. Vydavat par skusenosti za vseobecnu pravdu je uplne mimo realitu.
Drahe hodinky maju samozrejme (vacsinou) lepsi strojcek, ale ten rozdiel je v jeho presnosti. Lacnejsie je treba castejsie nastavovat. To ale nie je nijaka vada.