Ake mate zvonenie na budik?
Ake mate zvonenie na budik?
Podobna tema tu je ale mna toto vazne zaujima. V poslednej dobe si neviem najst spravne zvonenie co by ma donutilo vstat a vypnut ho. V poslednej dobe proste len pol hodinu pocuvam, ako mi mobil hulaka a uz sa ani nezobudim.
Viete nieco poradit ? Mozete aj daky horibilny program (symbian s60v3, proste n95)
Viete nieco poradit ? Mozete aj daky horibilny program (symbian s60v3, proste n95)
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja len musim potvrdit, ze budik je cisto o psychike..na starsom Sony Ericssone ..myslim, ze t310 som mohol mat hociaky zvuk na budik..ale pred tym ako sa zapol zvuk to spravila take dvojite "tik-tik" rozsvietil sa display a zacal hrat budik.. mohol som mat melodiu aku som chcel na to "tik-tik" som si vypestoval taku nenavist, ze som sa budil uz na to.. cize si treba najst nieco co sa ti fakt nepaci
najlepsie nejake monotonne, pisklave tony
-
qwerty-xyz
Re: Ake mate zvonenie na budik?
Indigo napísal:Podobna tema tu je ale mna toto vazne zaujima. V poslednej dobe si neviem najst spravne zvonenie co by ma donutilo vstat a vypnut ho. V poslednej dobe proste len pol hodinu pocuvam, ako mi mobil hulaka a uz sa ani nezobudim.
to je uplne normalne, komu nestoji, ma problemqwerty-xyz napísal:(neviem ako vam ostatnym chlapi)
-
qwerty-xyz
ved ja si tiez myslim ze je to normalne len ako ze pecka sa rano zobudim, kolega hore a do toho bavi pesnicka me so horny tak mi pride vzdy trocha do smiechu,...ades napísal:to je uplne normalne, komu nestoji, ma problemneviem, ci poznate, ale asi najhnusnejsi je zvuk Samsung Tone- to vam je tak usi piliace, ze strach a hroza
by ma to ani nenapadlo si to dat na budik keby to nenastavila ta caja typkovi vo filme disturbia ako zvonenie, od vtedy to mam ,este som to nemenil . . .
ja mám Armin Van Buuren feat Jan Vayne - Serenity @ Sensation White
pekne to začína, pomaly sa zobúdzam
ak by som mal hned čosi nepríjemné, tak by mi to skazilo celý deň hneď zrána...
pekne to začína, pomaly sa zobúdzam
krátke budíky sa na dump SE riešia patchom. ako to je na nokiách, neviem. skús http://obelix.hojko.com/ 
-
P41NK1LL3R
Light Professional
ultrazvuk bleee nedáá sa spaťť ! 
mikino743, prečo si nepočkal ešte 10 dní? Tvoje obnovenie starej témy mohlo byť pekne zaokrúhlené na 5 rokov 
-
guess.whoo
Redeemer
ja si nedavam za ton ziadnu skladbu nakolko som ich v minulosti mal a sprotivili sa mi 
-
typek61
Darca
ved sa chcel pochvalit no
5 rokov hore dole