Kam s autom BA/okolie ?
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kam s autom BA/okolie ?
...tak samozrejme, ze cez dedinu pojdes 50, nie 120 
Čo sa týka Pezinskej Baby, tak je plne prechodná. Od Kameňolomu až po Pernek je rýchlosť upravená na 70km/h a samozrejme je tam zákaz predchádzania. Ešte predtým, než sa zosunula cesta na troch miestach, bol prejazd obmedzený na Pezinskej strane (začiatok Pezinskej Baby ako sú Vstupy až po vrchol Pezinskej Baby) na rýchlosť 60km/h. Od vrcholu až do Perneku už potom obmedzenie nebolo čo sa rýchlosti týka. Teraz je na niektorých miestach na Pezinskej strane obmedzenie na 30km/h kvôli výmene zvodidiel. Inač v noci a cez víkendy toto obmedzenie na rýchlosť 30km/h neplatí. A ešte jedno upozornenie. Cez víkendy bývajú na Babe dobrovoľný darcovia orgánov. Na tích pablbov si treba dávať pozor. Nie raz sa mi stalo, že jeden z darcov skončil na zemi pred mojím autom.
//autoeditácia príspevku (03 Jún 2014, 19:28)
//autoeditácia príspevku (03 Jún 2014, 19:28)
Žitný to skúšal medzi Rohožníkom a Kuchyňou. A inač na Ratziho trase je dosť nebezpečný úsek, a to medzi Malackami a Rohožníkom. Tá cesta je úzka a je to tam samý flek. Išiel som tadiaľ v apríli tohto roka.Frikso napísal:Tam to tusim Zitny skusal
Ako píše kolega nadomnou, Baba je plne prejazdná a po celej dĺžke je zóna 70, ale cez víkendy je plná samovrahov na motorkách - jazdia zárkuty kľudne aj v protismere. Zo strany Pezinku napravo od zvodidiel menšie parkovisko, kde môžete trénovať donuts a zrejme to nikomu nebude vadiť. Povrch je dobrý a bez dier, až na občasnú prítomnosť kamienkov a prachu.