Fake Samsung Galaxy S5
Fake Samsung Galaxy S5
Zdravím
Chaloši mám možnosť kúpiť "S5 fake" a chcem sa spýtať, či sa to vôbec oplatí alebo sú to vyhodené euráče. Predávajúci tvrdí že je to velmi kvalitný fejk s funkciami ako origo S5. Zajtra sa mám s ním stretnúť a vyskúšať,tak reku sa tu popýtam či sa do toho oplatí investovať,alebo radšej kúpiť origo S4 v dobrom stave? Kto by mal nejakú skúsenosť,alebo hocičo ohladom toho,tak budem povďačný.
Cena cca 210 eur. Zatial vďaka
Chaloši mám možnosť kúpiť "S5 fake" a chcem sa spýtať, či sa to vôbec oplatí alebo sú to vyhodené euráče. Predávajúci tvrdí že je to velmi kvalitný fejk s funkciami ako origo S5. Zajtra sa mám s ním stretnúť a vyskúšať,tak reku sa tu popýtam či sa do toho oplatí investovať,alebo radšej kúpiť origo S4 v dobrom stave? Kto by mal nejakú skúsenosť,alebo hocičo ohladom toho,tak budem povďačný.
Cena cca 210 eur. Zatial vďaka
Re: Fake Samsung Galaxy S5
Určite kúp radšej tú S4 alebo trochu došetri a kúp G2.
Tiež som naklonený radšej k tej S4 ,ale reku napíšem sem ,či ju niekto nemá a aké sú skúsenosti. Zatial dík sa rýchlu reakciu. Máš + 
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Je pravda ze na aliexprese su ozaj pekne fejky 1:1 na oko velmi slusne aj papierovo parametre no nemal som osobnu skusenost tak neviem povedat.
No lenže keď to on predáva za 2 kilá, tak za koľko to on kúpil...za kilo? A to už smrdí šuntom...
A vôbec, tieto fejky aj keď možno niektoré nevyzerajú výzorovo najhoršie, tak odladenosťou prostredia, kvalitou displeja a podporou sa s originálom určite porovnávať nemôžu
A vôbec, tieto fejky aj keď možno niektoré nevyzerajú výzorovo najhoršie, tak odladenosťou prostredia, kvalitou displeja a podporou sa s originálom určite porovnávať nemôžu
To mi je jasné ,že displaj a parametre nebudú ako u origo ,ale či sa to nebude sekať nejako a či hry tie lepšie pôjdu na tom .
Pochybujem, že by to sekalo menej a hry išli plynulejšie ako na originálnej S4.
no chcelo by to zobrať na skušku aspon na deń
a potom sa dohodnúť,ale to asi nepôjde. Uvidím zajtra aky urobí dojem.
Nechce to žiadnu skúšku. Chce to zdravý rozum. To sa fakt rozhoduješ medzi originálnou S4 a nejakou napodobeninou S5? Ako vážne? Bez srandy? S4, samozrejme. A ak sa "rozhoduješ", tak sa s tebou nemám o čom baviť. 
Nikde som nepísal že sa rozhodujem medzi S4 a S5 fake. Písal som že mám možnosť ju kúpiť tak som chcel vedieť Váš názor a či niekto nemá "hlavne" osobnú skúsenosť s tou faknutou S5. Jemi jasné že na origo S4 sa parametrovo nechytá. Tak sa hneď nejeduj 
k tym fejkom z aliexpressu... posledna kolegova skusenost je taka, ze kupil fake Lenovo P780, co mu poslali si mozete precitat v tomto inzerate: 
http://mobil.bazos.sk/inzerat/38712920/Lenovo-P780W.php
No lenze ked je to na pohlad jasny fake a colnici to odchytia, tak mas smolu a daju to zlikvidovat.
No ten fake S5 je pravdepodobne z podobneho zdroja, takze svojim postom som len chcel upozornit kolegu aby to nekupoval... Cize osobnu skusenost s tou konkretnou fake S5 nemam, ale mam skusenost s niecim podobnym a nestoji to za to.
-
guess.whoo
Redeemer
ziaden fake nestoji za to. bud ma katastrofalny display, fotak alebo aj celu konstrukciu. nehovorim uz o rychlosti..ked proste niekto nema na origi a silou mocou ho chce ma smolu. kupovat fake len preto, aby si mohol po ulici chodit s napodobeninou pri uchu a zvysok dna nadavat na jeho fukncnost je ubohe.
seatik neber to osobne, napisal som to vo vseobecnosti
seatik neber to osobne, napisal som to vo vseobecnosti
Jasne berem to.
Som rad ze sa rozbehla trocha diskusia okolo toho aspon ma clovek vacsi prehlad co a ako. Kupu som uz zrusil ani som nebol pozriet a teraz zhanam nejaku slusnu S4 White v co najlepsom stave.
Takze vdaka vsetkym zainteresovanym za komenty = ciel temy splneny si myslim.
Som rad ze sa rozbehla trocha diskusia okolo toho aspon ma clovek vacsi prehlad co a ako. Kupu som uz zrusil ani som nebol pozriet a teraz zhanam nejaku slusnu S4 White v co najlepsom stave.
Takze vdaka vsetkym zainteresovanym za komenty = ciel temy splneny si myslim.
-
typek61
Darca
kupil ho za 84,cinan mu vratil 44 a predava ho za 150?to je pekny ko*ot.tak skrz papulu by mal dostatpiton napísal:k tym fejkom z aliexpressu... posledna kolegova skusenost je taka, ze kupil fake Lenovo P780, co mu poslali si mozete precitat v tomto inzerate:
seatik: Necháp ma zle, nejedujem sa, len to máš tak, keď sa pravidelne, tu na hojku, aj na iných diskusiách ľudia vypytujú na skúsenosti s fejkami, všetci im radia, že žiadny fake nestojí za to, a mnohých presvedčia obrázky alebo vykonštruované recenzie, a aj tak si to kúpia. Potom sa popália a predávajú to na Bazoši, ako chlap v linku nado mnou. Vždy je to tak, takže tými ostrejšími slovami som ťa chcel len viac odradiť. 
-
Arkaz
Addict
typek61 napísal:
kupil ho za 84,cinan mu vratil 44 a predava ho za 150?to je pekny ko*ot.tak skrz papulu by mal dostat
ja myslim ze zo pisal z recesie. nie preto ze by chcel zato 150.
-
typek61
Darca
Arkaz urcite nie
Predam Lenovo P780w dual SIM
Kód: Vybrať všetko
K mobilu mám krabicu, adaptér, USB kábel, slúchadlá. flip case, čítačka atd.Len osobne Košice, kontaktovat na emailRe: Fake Samsung Galaxy S5
dobre rano stara mama
by som chcel vidiet toho, kto by ten sh*t kupil za 150, ked v inzerate je napisane, ze ho kupil za 40
Inzerat je napisany jednak z recesie (je to jasne aj z obsahu), ale hlavne(!) aby poukazal na ostatne fake-y na bazosi. Pozri si ako to predavaju ostatni experti: http://www.bazos.sk/search.php?hledat=l ... 5&kitx=ano
Toto su podvodnici. Napisu, ze to ma 8 jadro a neviem co vsetko a pritom je to lacny smejd z ciny! Jeden priklad za vsetkych: http://mobil.bazos.sk/inzerat/38820864/ ... M-NOVY.php
// a btw, ani ho predat nechce, je s nim (za tu cenu) spokojny...
Toto su podvodnici. Napisu, ze to ma 8 jadro a neviem co vsetko a pritom je to lacny smejd z ciny! Jeden priklad za vsetkych: http://mobil.bazos.sk/inzerat/38820864/ ... M-NOVY.php
// a btw, ani ho predat nechce, je s nim (za tu cenu) spokojny...