Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
Bob Sinclar Feat. Fireball - What I Want
Čaute, ako sa vola ten song čo chodí na diskotékach, spieva sa tam niečo ako "medulienka" a "žienka tak akurat" sa mi zdá ako keby po rusky.
Neviem to nájsť.
VOPRED ĎAKUJEM
Neviem to nájsť.
VOPRED ĎAKUJEM
Hladam tuto pesnicku... dakujem ... nazov?
- Prílohy
-
- 12.mp3
- (483.7 KiB) 521 stiahnutí
Len skúsim, nemyslíš toto?kamo_444 napísal:Čaute, ako sa vola ten song čo chodí na diskotékach, spieva sa tam niečo ako "medulienka" a "žienka tak akurat" sa mi zdá ako keby po rusky.
Neviem to nájsť.
VOPRED ĎAKUJEM
Zdravím, hľadám názov jednej pesničky. Pesnička je zložená zo spevu ženy a chlapa, ktorý rapuje. Beat si pamätám, že bol skôr pop/hiphop. Nie je to stará pesnička, počujem to aj v rádiách, určite to bude niečo novšie. Máte nápady?
Mne napadlo hneď totoSp!rit napísal:Zdravím, hľadám názov jednej pesničky. Pesnička je zložená zo spevu ženy a chlapa, ktorý rapuje. Beat si pamätám, že bol skôr pop/hiphop. Nie je to stará pesnička, počujem to aj v rádiách, určite to bude niečo novšie. Máte nápady?
Díki za snahu, ale toto poznám už keď to hrá prvú sekundu. Pesnička, ktorú hľadám, je od zahraničných interpretov.uNfEiL napísal: Mne napadlo hneď toto
Nebude to niečo od Eminema? Má plno pesničiek rap + ženský spev, skús sa popozerať po Monster, Love the Way You Lie, a podobne. 
Nie, fakt to nie je žiadny takto známy interpret a ani interpreti.Hensym napísal:Nebude to niečo od Eminema? Má plno pesničiek rap + ženský spev, skús sa popozerať po Monster, Love the Way You Lie, a podobne.
Long shot, ale nebude to Wax - Rosana? Aj keď je to starší song, slovenské rádiá to objavili iba minulé leto, a hrali to nonstop.
(Teraz ma napadlo, že tam nie je ženský spev)
(Teraz ma napadlo, že tam nie je ženský spev)
-
Zlatkomojko
Novice
Ahojte Neviete kde najdem pesnicky zo serialu Druhy Dych ? okrem pesnicky I.M.T smile ... dakujem
hľadám skladbu, ktorá bola použitá v upútavke na TV JOJ na "Seriálové leto" na dvojicu seriálov Knight Rider a Terranova
Cauko, nevie niekto tuto pesnicku
spieva sa tam nieco ako bela be bella, alebo tak nejak. S najvacsou prevdepodobnostou je bud spanielska alebo anglicka, a zrejme z 90. rokov. a nie som si isty, ale tusim v rozmedzi od 14:30 do 15:30 isla na exprese alebo europe 2, ale asi nie lebo som pozeral z playlistu tak narychlo a nenasiel som ktora by to mohla byt. velky dik tomu kto to najde 
Nebude to Francesco Napoli - Balla Balla ? Akurát na Europe ide skoro všetko len anglicky , tak pochybujem , že to bude ono ...spieva sa tam nieco ako bela be bella, alebo tak nejak
alebo podľa playlistu by to mohol byť :
Enrique Iglesias & Sean Paul - Bailando
uNfEiL napísal: Len skúsim, nemyslíš toto?
jo, presne. DIK
Hľadám song, asi v inom jazyku, ale je v ňom zreteľne počuť "Ešte sa napi".
Proste to znie ako v slovenčine. (Niečo ako Zdeno z Popradu). Teda, aspoň myslím, že to neni slovenský song.
// mám.
Proste to znie ako v slovenčine. (Niečo ako Zdeno z Popradu). Teda, aspoň myslím, že to neni slovenský song.
// mám.
-
qkvaterpipe
Amateur
Hladám song, je to slovenský rap, s najväčšou pravdepodobnosťou niečo okolo kontrafaktu, je to určite novinka a ma to dosť melodický začiatok, nieje to nič z albumu navždy - možno aj niečo česke.. viac info neviem 
Nevie niekto co je to za hudbu v pozadi?