Maturita z FYZ/INF?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
phox2
Novice
Novice

Maturita z FYZ/INF?

Príspevok od používateľa phox2 »

Čaute!
Momentálne končím tretí ročník na gymnáziu a s tým spolu súvisia aj voliteľné maturitné predmety. Chcem ísť na FEI-TUKE(kybernetika) a tak som si zvolil matematiku a informatiku. Avšak po dlhšom čase zvažujem, či si nedať namiesto informy fyziku. Predsa len sa v prvom semestri stretnem s fyzikou. Avšak neviem, či je seminár z fyziky potrebný k tomu aby som ju zvládol. Programovanie v štvrtom ročníku je z polky o lazaruse. Myslím si, že vedomosti z tohto programovacieho jazyka na VŠ veľmi nevyužijem avšak je to pre mňa jeden z tých ľahších maturitných predmetov. Preto chcem vedieť Váš názor, radu k tomu, či na štúdium na FEI-ke by mi citeľne pomohla maturita z fyziky alebo sa zaobídem aj bez nej a môžem ísť kľudne maturovať z informatiky. Za Vaše odpovede vopred ďakujem.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Maturita z FYZ/INF?

Príspevok od používateľa mirak2 »

fyziku ti netreba.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

ja si osobne myslim ze je to uprdele jedno z coho maturujes, v prijimacom konani to nezavazi a vedomosti zalezia viac od toho ci neflakas ci hej. Do stvrtaku ajtak zabudnes vsetko z gympla.
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ktozesomja »

Choď kludne maturovať z INF, na VŠ tú fyziku dáš v pohode aj bez maturity z FYZ. Ja chodím na FEI TUKE a z fyziky som nematuroval a dal som to bez problémov.
Napísať odpoveď