Ako dostať škvrny z plastov ?
-
ktozesomja
Medium Star
Ako dostať škvrny z plastov ?
Umyval som dnes auto a vsimol som si, ze stale mi ostavaju skrvny na plastoch, kde niekto blatnou topankou stupil na plast .. kym je to mokre tak sa zda, ze je to ciste a ked to vyschne uz je to skarede, Prikladam fotky. S cim sa to da vycistit ?
-
ktozesomja
Medium Star
Re: Ako dostať škvrny z plastov ?
no skusim, ale drhol som to handrou a neslo to dolu, tak neviem ci kefka pomoze
Na druhom fote by som tiež použil kefku, aby sa štetiny dostali do tých špinavých "pórov"..
A z prvého fota.. určite je to špina? Nie je ten plast už ošúchaný?
A z prvého fota.. určite je to špina? Nie je ten plast už ošúchaný?
kup si VINET .. je to v plastovej flaske podobne ako CLIN len priesvitna s rozprasovacom.. na cistenie plastov som nic lepsie nevidel...
// za 560 bodov ho mas na slovnaftke
// za 560 bodov ho mas na slovnaftke
-
ktozesomja
Medium Star
tak neviem ci to nie je uz aj poskrabane .. ale tak topankami by sa to az poskrabalo ? Auto nema ani rok este.
Skusim zohnat ten cistiaci prostriedok, na slovnaftke netankujem, takze body nemam ... ale isto to niekde predavaju.
Skusim zohnat ten cistiaci prostriedok, na slovnaftke netankujem, takze body nemam ... ale isto to niekde predavaju.
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Ano,poskriabe sa to aj topankami,presnejsie blatom/spinou,ktore na nich su.
Konkretne na tej foto to poskriabane nieje,len je v tom bordel,ktory sa da naozaj hravo vycistit napriklad kefkou a saponatom.
Konkretne na tej foto to poskriabane nieje,len je v tom bordel,ktory sa da naozaj hravo vycistit napriklad kefkou a saponatom.
s kefkou to v pohode zíde dole, stačí nejaká "purová voda" alebo nejaké APC-čko napríklad to čo dával FRUXXO prípadne hocijaké APC z tesca a podobne...
prípadne tieto hubky http://www.sonax.sk/index.php?route=pro ... ct_id=1030 minule som ich skúsil a bol som prekvapený čo všetko vyčistili, avšak vydrží to tak 15 minút a potom sa začne rozpadávať a mrviť... ale či už z plastov alebo z kože na sedačkách dali dole také veci o ktorých som myslel, že už ani nie sú špina a nikdy sa ich nezbavím... a to si umývam interiér dvakrát mesačne minimálne po tri hodiny, čiže nieje zanedbaný

prípadne tieto hubky http://www.sonax.sk/index.php?route=pro ... ct_id=1030 minule som ich skúsil a bol som prekvapený čo všetko vyčistili, avšak vydrží to tak 15 minút a potom sa začne rozpadávať a mrviť... ale či už z plastov alebo z kože na sedačkách dali dole také veci o ktorých som myslel, že už ani nie sú špina a nikdy sa ich nezbavím... a to si umývam interiér dvakrát mesačne minimálne po tri hodiny, čiže nieje zanedbaný
Len nezabudni, že čím menej prípravkov na plasty používaš, tým lepšie. Ak budeš čístiť plasty roznymi sprejmi, tak po 5 rokoch z toho môžeš dobrý sajrajt na palubovke, lepkavé čudlíky a tak podobne. Menej je niekedy viac.
-
ktozesomja
Medium Star
zišlo to kefkou, diky