Keď sa na 42" TV budeš divať z 3 metrov, tak či je to HD ready alebo Full HD je uplne jedno. Z tej vzdialenosti to nerozoznaš. A ďalšia vec, kvalitu obrazu nerobi rozlišenie panela.
Nechcem nijak spochybnovat vase rady asi viete o com hovorite ale preco ked clovek pozera na internete tak ludia pisu skoro na kazdu z tychto TV co sem davam ze je skvely a ma skvely obraz
Pretože drviva väčšina z tych ľudi to nikdy neporovnala s ničim inym. Proste niečo kupia a vychvaľuju to, resp. potrebuju si kupu obhajiť. Bez porovnania ale môžeš byť spokony aj s nejakou noname činou za 100 eur. A väčšina ani nečita, resp. nerozumie recenziam kde su aj objektivne vysledky namerane sondou, ktore hovoria jasne ktory TV ako zobrazuje. Samo osebe byť s tym-ktorym spokojny byť môžeš, ale to neznamena že za take iste či o malo vyššie peniaze neexistuje niečo lepšie.
Pokiaľ maš vyčleneny nejaky rozpočet a doň sa vojdeš aj nejakym vyššim, obrazovo lepšim modelom tak nepoznam jediny dôvod prečo kupiť ten horši.
Ten Samsung čo si postol (F6400) je v pohode. Ma to už 100 Hz panel, takže to pohyb zobrazi plynulejšie. K Playstation sa veľmi dobre hodi aj vyššie spominany Sony 42W653. Ma to nizky input lag, takže na hranie ideal, a je to Sony, tak si to bude s PS3 či PS4 dokonale rozumieť.
mikes333 napísal:
EDIT : ten zly obraz u LEDkach myslis len pri pozerani klasickych tv programov ci aj pri videach divx a pod?
Zly obraz je zly obraz. Je jedno čo tam pustiš. Samozrejme pri HD obsahu to bude vyzerať lepšie ako pri SD, ale na lepšom TV budu samozrejme oboje lepšie ako na tom horšom.