Vankúš

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
energy00
King
King
Používateľov profilový obrázok

Vankúš

Príspevok od používateľa energy00 »

Čaute, takže nová dilema v mojom živote :
Rozmýšlam nad kúpou vankúša, niečo z tých lepších pre kvalitnejší spánok (nechcem hneď matrac), lebo v poslednej dobe mi ten môj klasický už nevyhovuje. Hocikedy sa budím na to, že ma bolí ruka, keďže ju mám pod hlavou (?). Chcem od vás nejaké názory prípadne skúsenosti, či ísť do pamäťovej peny alebo rovno nejaký tvarovaný.... Čo by ste mi doporučili ?
Hensym
VIP
VIP

Re: Vankúš

Príspevok od používateľa Hensym »

Ja mám 3x za noc asi 30 sekúnd strach z kompletne odumretej ruky. :D Tá ti odumrie aj na drahom vankúši.

Mám aj relatívne drahý vankúš s pam. penou, ale nedokážem na tom spať, zdá sa mi to moc vysoké, neprirodzené, tlačí ma to na krku. Ja mám proste rád keď si vankúš hocijak vytvarujem a tým prispôsobím jeho hrúbku, toto pam. pena do veľkej časti nepodporuje.

A odporučil by som ti ísť do predajne, a tam si "ošahať"/vyskúšať všetky vankúše ktoré sú pod cenovým stropom,a kúpiť. :) Ja som nakoniec aj tak skončil pri klasike za <10€. :)
Aiden
Darca
Darca

Re: Vankúš

Príspevok od používateľa Aiden »

Tiez mam podobnu skusenost. Radsej raz za polrok/rok podla potreby vymenim lacny vankus a mam pokoj. Na druhej strane matrac potrebujem lepsi. Skor by som aj tebe odporucal vyriesit skor ten. Obycajny vankus nie je problem, ale nepohodlny matrac vacsinou ano.
Napísať odpoveď