Podložka pod myš

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Curuj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Podložka pod myš

Príspevok od používateľa Curuj »

FlorQ napísal:tak ked po celkovom rozobrati hodinovom cisteny handrickami zachytavajucimi prach tam moze byt este prach tak dobre tak potom sa ospravedlnujem
to si predtým nepísal. inak by som to čistil skôr štetcom :) možno chytili len zlý kus. mám druhú razerku a senzor v pohode :)
cumilko
Star
Star

Príspevok od používateľa cumilko »

nechcem zakladať nové vlákno tak to spíšem sem..

zistil som práve že moja podložka (stôl) je už značne opotrebovaná vyšúchaná (resp. vyleštená) že sa z nej fakt odráža akýkoľvek svit atd.. proste je to už vyšúchané od myšky.. ja som si asi rok a pol dozadu kupoval klasickú podložku pod myš pod vidinou fajn hrania no nejako som si na nu nevedel zvyknúť príde mi strašné malá a ten "zklz" mi príde určite horší ako na stole takže som ostal na stole no ten sa mi už opotreboval čiže mi tam blbne kurzor v istých miestach alebo úplne odskočí ( ak mám myšku na nejakom papieri alebo spomínanej podložke ide myška úplne fajn (samozrejme aj hoc kde inde na stole ) )

mám skoro túto podložku doma http://www.alza.sk/hama-gelova-podlozka ... 256821.htm na túto som si proste nevedel zvyknúť ani za nič (ani teraz na tom neviem hrať ani len nejako pracovať.. ) môže to byť s tym že je to textilna obyčajná podložka ? aký rozdiel by som cítil napr medzi tou hore a touto ? http://www.alza.sk/steelseries-qck-d345772.htm je to fakt citelné alebo sa mám obrátit radšej na hlinik (alebo teda niečo tvrdé a nie textil..) mám myšku a4tech x747
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

S tou hama podlozkou som mal podobne skusenosti. Bol to otras. Nieco nepouzitelne. Uz par mesiacov pouzivam QCK a neviem si ju vynachvalit. Je uplne tenka cize ju vobec necitit pod rukou. Skusal som aj hliinikove a tie mi velmi nesadli, jednak hrubkou a tiez trenie po povrchu mi nevyhovovalo. Ak planujes kupu novej podlozky, jednoznacne budes musiet kupit aj nove teflony na mysku, inac to nebude mat zmysel.
cumilko
Star
Star

aké teflony odporúčaš ?

/resp. tie čo sú na myške sú nevyhovujúce ? lebo k myške som dostal ešte + nejaké dve sady ale asi tých istých čo sú na myške
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Narazal som na to: ze si pisal ze si mysku pouzival bez podlozky. To znamena ze stol ma drsny povrch a urcite ich musis mat uz osuchane. To uz je na tebe ake teflony pouzijes. Ak si dostal ku myske nahradne tak tie by mali postacit, len ich potom nezabudni vymenit ked nasadis novu podlozku.
//ked som mal este mx518 tak som kupoval tieto a boli v pohode. Este lepsie nez povodne.
http://www.progamingshop.sk/steelseries ... -3662.html
cumilko
Star
Star

sú minimálne opotrebované ale v pohode vymením ked boli náhradné.. ja som skôr myslel že myslíš z nejakého špecialneho materialu etc..
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Využijem starú tému, aby som zbytočne nezakladal ďalšiu takúto, ktorých je tu už viac.
Chcel by som Vás poprosiť o radu, akú podložku pod myš mám kúpiť. Mám myš Mad Catz R.A.T.3 a hrávam sa iba Warface. Požiadavky na podložku sú následovné. Nesmie byť textilná, nemala by sa šmýkať po stole, čo najtenšia, kompaktná veľkosť (do 200 x 250) a hlavne čo najpresnejšia. Cena ma nejako veľmi netrápi, nakoľko nechcem podložku cez polovičku stola a budem ju aj tak hľadať/kupovať cez ebay.
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa uNfEiL »

- Geared Gaming Surfaces Titan

- Mionix Ensis 320

- Tt Draconem

Tieto 3 radili na zahraničnom fóre.

Osobne by ma zaujímali 2 veci: Prečo nie textilnú a prečo ebay? Taká SteelSeries QCK (+) sa nepáči?
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Textílna podložka mi nikdy nesedela. Zachytáva sa na nej špina, ťažko sa to čistí a dve takéto podložky som po cca 2 rokoch používania zošúchal. Preto mi je lepšia taká, ktorá je skôr z takého umelého materiálu vyrobená. A prečo ebay? Tam zoženiem aj také podložky, ktoré by som u nás nemusel zohnať. Celkovo je tam oveľa väčší výber. Ale samozrejme ten ebay nie je priorita, pokiaľ sa nájde vhodná podložka pod myš aj v Slovenkých obchodoch.
Napísať odpoveď