Fake Samsung Galaxy S5

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
seatik
Light Expert
Light Expert

Re: Fake Samsung Galaxy S5

Príspevok od používateľa seatik »

Hensym napísal:seatik: Necháp ma zle, nejedujem sa, len to máš tak, keď sa pravidelne, tu na hojku, aj na iných diskusiách ľudia vypytujú na skúsenosti s fejkami, všetci im radia, že žiadny fake nestojí za to, a mnohých presvedčia obrázky alebo vykonštruované recenzie, a aj tak si to kúpia. Potom sa popália a predávajú to na Bazoši, ako chlap v linku nado mnou. Vždy je to tak, takže tými ostrejšími slovami som ťa chcel len viac odradiť. :)
No tak sa Ti to podarilo - odradili ste ma /máte ma na svedomí/ :smt068 :D
Ale nie som rád že som sa dočkal nejakých argumentov - aj keď som si v duchu hovoril /nekupuj to Ty debko ,šak je to fejk,čo na ňom môže byť dobré/.
Hľadá sa S4. :reporter:
typek61
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

piton tak tam mal dat dohodou alebo ponuknite :roll: a nepisat tam sracky ze osobny odber a pi*ov***.
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

alebo rovno napisat pre menej chapavych, ze ten inzerat nie je mysleny vazne... odkazem mu... :roll:
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

"Ja ho ani nechcem predat. Na bezne pouzitie v pohode staci, fotak som nikdy neuvazoval pouzivat, GPS som chcel ale to ze nie je nejako rozchodim a prezijem. Ak by som ho predaval, predal by som ho za 70-80€. Ja som len chcel dat vediet kolko ma stal a ake ma skutocne parametre, lebo niektory ho predavaju za 159-200€ s popisom ako z Aliexpressu. Tak aby iny neboli prekvapeny ked si ho kupia."
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Ja nechápem prečo práve Samsung. Za tie peniaze môžeš mať aj lepšie telefóny. Skus radšej LG g2,pripadne Nexus 5. Samsung by som nebral ani zadarmo, už len kvôli tej škaredej nadstavbe.
Ja osobne by som bral asi ten Nexus nakoľko tam je čistý android ktorému tomu sa nič nevyrovná .
seatik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa seatik »

Chalani neviete ako je to s kúpou telefonu od Telekomu? Mám na mysli samozrejme prekúpený. Ak je na zmluve meno ,tak je to jasné že iba dotyčný môže reklamovať,ale keď tam nie je uvedené tak malo by to byť v pohode v prípade reklamácie?
Ako je to s podporou softu,popripade je nejako upravovany pre Telekom?
Mam dva ponuky - na S4 obe Telekom. Na jednej zmluve je meno na druhej nie. Asi radšej ten bez mena?

Som niečo počul že aj Orange už nepíše meno na zmluvu- nevie niekto niečo, či je to pravda?
Napísať odpoveď