Ahojte,
dnes som po doskoku zle stúpla na nohu, neopuchla mi, ale veľmi ma to bolí - hlavne keď chodím (trocha chrámem).
Vyvrtnutý členok to asi nebude a neviem čo s tým mám robiť, prosím poraďte mi...
Zatiaľ si to len natieram Voltarenom ale neviem čo ďalej.
Na vsetky problemy sa da diagnoza vygooglit. Na vacsinu z nich sa umiera.
Vseobecny lekar ta zrejme posle k ortopedovi na RTG, ale vypytaj sa radsej na psychiatriu.
KoCi napísal:Na vsetky problemy sa da diagnoza vygooglit. Na vacsinu z nich sa umiera.
Vseobecny lekar ta zrejme posle k ortopedovi na RTG, ale vypytaj sa radsej na psychiatriu.
Nemôžem to nechať len tak, preto prosím o radu a nie o somariny.
Myslím si, že na diskusné fórum prišla pre radu, nie vidieť úroveň našich fór tak, ako ju vy "ukážkovo" prezentujete. A psychiatriu odporúčam tým, čo nemajú nič iné na práci, len rozdávať premúdrelý sarkazmus na tomto fóre. Takto vítať a správať sa k novým návštevníkom fóra a k tomu ešte k dievčaťu... Trošku sa nad sebou zamyslite... Viem, že na blbú otázku blbá odpoveď, ale nie každý má také sofistikované zmýšľanie ako vy.
K téme: Tak ako už niekto vyššie spomínal, budeš to mať zjavne len narazené, zlomené určite nie (to by bola určite väčšia bolesť a nevedela by si tým vôbec hýbať, prípadne by to bolo aj napuchnuté). Ak bolesť neustúpi ani po pár dňoch, poprípade ak je bolesť intenzívnejšia a tvoj pohyb obmedzuje vo väčšej miere, určite s tým choď k lekárovi, najprv ale k obvodnému a ten ťa už bližšie odporúča ďalej.
//A čakám, že tí experti sa mi za pravdu odvďačia K-, aby som ďalšiu noc nemohol spať.
prave som dojedol polievku, chutila mi, ale nedokážem vylizat tanier uplne do cista, co myslite? mam ho umyt alebo ho nechat tak? prosim poradte, neviem co dalej, uz som zufaly, bol to posledny cisty tanier doma
CheZteR - v ženskej domácnosti sa umývajú taniere po jedle, v mužskej pred jedlom. Daj ho do drezu a keď budeš znova potrebovať tanier, tak len vytiahni z drezu ten najčistejší a umy ho.