Majstrovstvá sveta 2014 vo futbale v Brazílii
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Majstrovstvá sveta 2014 vo futbale v Brazílii
zisiel by sa mu aj trosku dlhsi a tvrdsi trest. ocividne tohtorocny bol primalo
-
guess.whoo
Redeemer
no mna mrdne.. ti greci su neskutocni. s jednym golom postupia dalej a budu hrat najatraktivnejsi zapas vo vyradovackach proti Kostarike. Predpokladam, ze tam tiez vyhraju 1:0 a futbalu mozeme vystavit pomnik 
-
Ryan Giggs
VIP
No a ? Pointa je kde? To je uplne jedno ci to bolo v afekte, v stave pominutia mysle alebo v comkolvek inom. To ten skutok nijako neospravedlnuje ani neznizuje vinuguess.whoo napísal:ten laket Chieliniho bola len reakcia v afekte si myslim..ked ta nieco postipe na telo tiez hned tlesnes rukou na postipane miesto. jemu isto ani vo sne nenapadlo, ze by ho mohol ten kreten pohryzt a len reflexivne sa zahnal
To ale moze potom ospravedlnit aj Suareza ze to urobil v afekte. Neuniesol to ze ho Chiellini cely zapas okopaval, urazal atd. Taky argument v ziadnom pripade neobstoji.
No ako som napísal, na Grékov sa podarilo podať. 
keď som videl výsledok grékov, a pozrel na tabuľku
tam mi neostáva nič iné len smiať sa ako naposledy.
FIFA začala disciplinárne konanie voči Suarezovi. Som zvedavý, aký trest mu dajú, hranica sa pohybuje od 2 zápasov až po 24 mesiacov. Minimálne taký rok by som ho nechal odpočívať, lebo keď nepatrí do futbalu simulovanie a všade sú vylepené bannery Fair Play, tak toto tam nepatrí ešte viac. Psychopatov na trávniku netreba rovnako tak, ako ani simulantov.
-
guess.whoo
Redeemer
ryan giggs to snad nemyslis ani vazne
suarez isiel cielene po ramene obrancovi a ten ho jednak ani nevidel ani nemohol tusit ze to ide spravit. keby sa za nim otocil a potom na neho zautocil to je ina vec.
preco potom fifa neriesi aj Chielliniho za napadnutie a umyselny utok laktom na tvar protihraca? a nie, nie je to kvoli tomu, ze Taliani uz vypadli.
preco potom fifa neriesi aj Chielliniho za napadnutie a umyselny utok laktom na tvar protihraca? a nie, nie je to kvoli tomu, ze Taliani uz vypadli.
je v najlepsom veku v najlepsej forme, na vrchole, 2 sezony bez futbalu, vo veku 29 rokov bez 2 rocnej zapasovej praxe - to je skoro koniec kariery, ak aj nie, jeho hodnota klesne na stvrtinu
Ban na 2 roky nedostane, a aj tak by to bolo iba v zapasoch za reprezentaciu...
Moc to nesledujem, ale keď vidím to simulovanie na futbale, tak mi je to v podstate jedno. Skôr ako si pozriem video, určite si viem živo predstaviť ako sa uhryznutý zvalil na zem, chytil si inkriminované miesto a váľal sa po zemi akoby hasil oheň na kabáte... Tfuj.
Mám pravdu?
EDIT: A určite vrešťal viac ako celý štadión.
Mám pravdu?
EDIT: A určite vrešťal viac ako celý štadión.
skor behal hore dole po travniku a ukazoval kusanec
a suarez si drzal chrup 
To bolo naozaj vtipné, ako si držal tie zuby.
Ako keby ešte on utrpel škodu, že mal Chiellini tvrdé rameno alebo čo. 
-
guess.whoo
Redeemer
on si ich drzal prave kvoli tomu, ze dostal do nich laktom
-
DanielDevil
Addict
a samozrejme že Suaréz tvrdí že je nevinný
toto ma dostalo
že pohol ramenom a ja som doňho trafil
"Nie je to tak, ako hovoria. Bežal som k nemu, on pohol ramenom a ja som ho doňho trafil, pretože som bol v pohybe smerom k nemu. Nemyslím si, že by sa niečo stalo. Ako som už povedal, sú to veci, ku ktorým na ihrisku prichádza."
"Nie je to tak, ako hovoria. Bežal som k nemu, on pohol ramenom a ja som ho doňho trafil, pretože som bol v pohybe smerom k nemu. Nemyslím si, že by sa niečo stalo. Ako som už povedal, sú to veci, ku ktorým na ihrisku prichádza."
Nie je to tak, ako hovoria.. nech si pozrie videozáznam.. do boha! Tí futbalisti.. ehm.. filmárikovia ma už vážne serú! Som sa tešil na tieto MS, ale keď vidím ako padajú pri najmenšom ťuku, tak som stratil chuť pozerať.. a ešte k tomu rozhodcovia.
FIFA s tým niečo musí spraviť.. nech zakážu kamery na štadiónoch, aby neboli dôkazy, aké kiksy robia futbalisti a rozhodcovia!
FIFA s tým niečo musí spraviť.. nech zakážu kamery na štadiónoch, aby neboli dôkazy, aké kiksy robia futbalisti a rozhodcovia!
-
DanielDevil
Addict
všetko by sa to dalo vyriešiť keby je vôľa
veď koľko trvalo kým sa zaviedli tieto kamery a to sa využije len minimálne oproti tomu aký zásah by bol keby sa s kamerami posudzujú aj offside-y...a to spätné trestanie simulovania už malo byť dávno, záznamy majú a veľmi rýchlo by sa naučili hráči že nemajú padať jak hrušky, sú síce žlté karty za simulovanie, ale nečudujem sa, že rozhodca to ťažko v tej rýchlosti niekedy posúdi, btw nespomínam si že na týchto MS bola žltá za simuláciu
Tak v anglickej sa to uz pouzivaju tie kamery no do dalsich lig sa to zatial nejako nerozsiruje. Ja som iba za trestanie simulovania po zapase ak si to rozhodca nevsimne lebo to je fakt hnus.
&
http://www.futbalovysvet.sk/clanok/1874 ... stne-chyby
&
http://www.futbalovysvet.sk/clanok/1874 ... stne-chyby
Uznávam, že na takom veľkom ihrisku rozhodcovia nemajú šancu vidieť všetky fauly a simulácie. Možno by som pridal druhého hlavného rozhodcu podobne ako to je na hokeji. Alebo im povinne nacapiť na hlavu nejaké google glass, v ktorom by si hneď mohli pozrieť opakované zábery. V dnešnej pretechnizovanej dobe spoliehať sa na staré praktiky je jednoducho nemysliteľné..
-
DanielDevil
Addict
tak Lugano tiež exceluje
Chiellini je síce plačko, ale teraz mal dôvod "plakať"
"Televízne záznamy nič nedokazujú. Bol tam súboj, ale každý hlupák mohol vidieť, že sú to staré jazvy," uviedol Lugano.
http://www.independent.co.uk/incoming/a ... i-bite.jpg
inak
"Televízne záznamy nič nedokazujú. Bol tam súboj, ale každý hlupák mohol vidieť, že sú to staré jazvy," uviedol Lugano.
http://www.independent.co.uk/incoming/a ... i-bite.jpg
inak
Nemenovaný mladý Švéd stavil na Luisa Suaréza, že v zápase proti Taliansku bude opäť hrýzť a tak vyhral pri kurze 175:1 takmer 1500,- eur ktoré chce teraz akú fanúšik Manchesteru United použiť na výlet do Anglicka, aby konečne zažil zápas na Old Trafford. ,,Teraz musím nájsť niekoho, kto pôjde so mnou na zápas Manchesteru United a keby som mal Suarézovu adresu, rád by som mu poslal pohľadnicu s poďakovaním. Bolo od neho milé, že mi takto daroval výlet do Manchesteru." dodal tento švédsky fanúšik červených diablov.