Windows 8.1 Wifi (obmedzené/

Informácie o software, ankety...
BrNcO55
Light Expert
Light Expert

Windows 8.1 Wifi (obmedzené/

Príspevok od používateľa BrNcO55 »

Ahojte všetci :) Potreboval by som zistiť ako opraviť pripojenie cez Wifi k môjmu routeru. Skúšal som už všelijaké návody a videa a stále sa mi to nepodarilo Fixnuť. Takže aky mám? problém? Kupil som si čisto nový wifi router D-link DIR-605L. Prvé dni po upgrade z Windows 8 na Windows 8.1 všetko fungovalo ale zhruba po týždni tam naskočil žltý trojuholník s keď pozeram čo tam je tak píše OBMEDZENÉ ale keď sa k routeru pripojím cez kábel tak všetko ide na 100%. Neviem prečo ale nič nemá stým routerom problem iba moj notebook po upgrade na Windows 8.1 (skúšal som tablety,mobily a ine nootebooky a vždy všetko išlo). Už neviem čo mám stým robiť. Windows som preinštaloval už vyše 5 krát a nechcelo ma k wifi pripojiť už počas prvého spustenia windowsu. Skúšal som aj fóra lenova či tam niekto má rovnaký problém jak ja ale všetkym stačilo preinštalovať ovladač a išlo im to. Dolu prikladám obrázky aby ste videli to čo vidím ja.

Wifi router: D-Link DIR-605L
Notebook: Lenovo Ideapad Z580
Windows 8.1 Enterprise

Po diagnostike siete píše: Predvolená brána nieje dostupná.
Prílohy
Wifi.jpg
Wifi-C.jpg
Wifi-C2.jpg
Wifi-C3.jpg
Wifi-C4.jpg
Wifi-C5.jpg
Wifi-C6.jpg
WIFI-C7.jpg
Router .jpg
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Windows 8.1 Wifi (obmedzené/

Príspevok od používateľa Michaelo »

Na 99% ťa čaká obnova Windows.
Môj otec mal rovnaký problém ani nie pred mesiacom (pôvodne mu net šiel, no potom si zobral book do Holandska, tam ho zapojil cez kábel a bye bye), nešiel mu vôbec net cez wi-fi (ale ani kábel), stále písalo neznáma sieť a obmedzené pripojenie. Pravdepodobne to robili nejaké drivery, alebo programy, no nepodarilo sa mi prísť na to, čo to bolo.
Osobne som musel použiť obnovu systému (so zachovaním súborov). Skus sa s tým pohrať (odinštalovať ovládače od wi-fi, nainštalovať nové atď., ale pochybujem, lebo to isté som robil ja a nepomohlo).
BrNcO55
Light Expert
Light Expert

Ja som skúšal už úplne všetko čo som našiel na youtube aj na podpore od lenova a windows som celý reinštaloval minimálne 5 krát .. Ja už som v koncoch ešte nikdy som nemal problem so žiadnou wifinou len na tuto stále píše obmedzené ale keď som skúšal ine wifiny tak všetko išlo .. neviem či je vo wifine niečo zle nastavené alebo v počítači ale nechápem prečo ma nepripoji ani po preinštalovani windowsu kde to nemôže nič blokovať .. Fakt som vyskúšal všetko čo som našiel ale neviem prečo mi to blbne ..
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ak ti funguje ine wi-fi ale tato nie, tak moze byt problem v nej. Ine zariadenia sa na nu napoja?
Lebo na otcovom lenove nefungoval net nikde, ani cez wi-fi ani cez kabel, takze tam bola jasna chyba v PC.
BrNcO55
Light Expert
Light Expert

Natej wifine mam napojený mobil a tablet a všetko ide len notebook ked chcem pripojit tak nejde ale ked som mal ešte windows 8 pred updatom tak išiel aj notebook :/
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Momentalne mas win 8 alebo 8.1? Lebo update na win 8.1 ma dost chyb a je lepsie nainstalovat priamo win 8.1
BrNcO55
Light Expert
Light Expert

Mám priamo Windows 8.1 Enterprise x64 z cdčka nainštalovaný.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Instaloval si nejake wi-fi drivery? Pri otcovom booku som neinstaloval ziadne ovladace na net a funguje :)
BrNcO55
Light Expert
Light Expert

Nijake wifi drivery som teraz neinštaloval. Ani keď som mal windows 7 všetko išlo samo odseba. Jedine som sa snažil updatovat wifi driver ale nepomohlo mi to ://
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

skus pomenit sifrovanie wifi, nastav si ju ako nesifrovanu bez hesla a skus sa pripojit potom, ci to nepomoze..
4040
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa 4040 »

Zvoľ si zmiešaný režim WPA/WPA2.
BrNcO55
Light Expert
Light Expert

Skúsil som všetky možné šifrovania a aj bez neho a nejde to :/ len niekedy sa mi s routerom niečo stane a wifi sieť sa mi premenuje sama odseba na RTL8186-default a vtedy sa mi notebook dokáže pripojiť len tam je problem že keď sa to stane tak wifi je bez hesla a automaticky keď dam nastaviť šifrovanie tak sa všetko vráti do pôvodného stavu a znovu mi to nejde :/
4040
Guru wannabe
Guru wannabe

Máš nastavené získať IP adresu ... na auto?Máš v routri posledný dostupný firmware?
BrNcO55
Light Expert
Light Expert

Áno a áno všetko som skontroloval. Preto som v koncoch vôbec to nechápem prečo to nejde :/
4040
Guru wannabe
Guru wannabe

Pozri cez ten program či nájde novší ovládač na wifi.
http://www.drivereasy.com
Nainštaluj a spusti sken.
BrNcO55
Light Expert
Light Expert

4040 napísal:Pozri cez ten program či nájde novší ovládač na wifi.
http://www.drivereasy.com
Nainštaluj a spusti sken.
Veľmi pekne ďakujem 4040 :) ten program mi našiel novší driver na wifi (a iné) ale nechápem ako je to možne lebo predtým som si sťahoval najnovší driver z internetu a ešte cez program driver booster som si stiahol ďalší driver a neišlo to :/ ale teraz to už ide tak dúfam že sa to znovu neporuchová :) som velice vďačný za pomoc :)
4040
Guru wannabe
Guru wannabe

Niekedy stačí tak málo.Ja používam iba ten program na hľadanie nielen novších ovládačov ale aj tých ,ktoré OS ani nerozpozná a je celkom slušne úspešný.
BrNcO55
Light Expert
Light Expert

Tak už poznám poriadny program na hľadanie a aktualizaciu driverov :) ešte raz ďakujem za radu
Napísať odpoveď