Blbne mi telefon

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Greeny7
Novice
Novice

Blbne mi telefon

Príspevok od používateľa Greeny7 »

Dobry den. Som na tomto fore novy a chcel by som vyriesit jeden dost velky problem ktory ma obmedzuje. Moj telefon sa hocikedy odpaja a pripaja do sluzby (Mam Telekom) a kvoli tomu nemozem volat ani posielat spravy ani nic. Ucet za telefon platim poctivo ale toto mi robi velky problem lebo v jednu chvilu s niekym volam a v druhu chvilu chcem niekomu zavolat a uz mi to nejde. Este som nenasiel ziadne riesenie tak prosim moc by ste mi pomohli ak poznate ako to opravit.
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Blbne mi telefon

Príspevok od používateľa audiotrack »

aký je to telefon? Má telekom v tvojom meste/dedine dostatočné pokrytie (nenapísal si z kade si)?
Greeny7
Novice
Novice

Telefon Samsung Galax Ace 2 GT-I8160 a som z Martina takze to bude asi tazko problem pokrytia.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Môže byť aj chybná simka, si myslím.. ak je možné, daj do telefónu nejakú inú simku (požičaj od rodičov, súredencov, kamarátov, kolegov, spolužiakov), ideálne od Telekomu a pozoruj, či sa tento problém opakuje.
Greeny7
Novice
Novice

OK skusim to.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:| mne robi ze z nizoho nic mi klesne signal na nulu, a napise ze neregistrovane v sieti, .... nemas nieco podobneho ?
Greeny7
Novice
Novice

Nieco take lenze mne signal blbne tiez ze raz je signal na nule raz je signal vyborny.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

qwerty, tvoja S2-ka má vyhorenú GPS anténu, niet divu, že ti aj GSM signál blbne...
M&M
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa M&M »

Mne to robi na E51-notke takisto telekom aj 5 krat za den mi napise ze vlozte SIM... a robi to aj ina karta takze je mozne ze problem bude v telefone?
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

hrban, uz nie, vymenil som to cele, cely stredovy kryt aj s antenami, .... :| teraz odisla baterka, ...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

M&M: Pri E51 som mal aj ja ten problem, telefon na reklamacii a nic. Nakoniec som vymenil SIM kartu a bolo po probleme.
M&M
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa M&M »

Tak ale je to normalne ze to robi aj na inej sim? Je to nejaky rakusky operator telering myslim...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Normalne to urcite nie je. Mas dve jednoduche cesty, ta prva je aktualizacia firmware telefonu doma pomocou USB kabla. Treba si vsak vsetko zalohovat, lebo o vsetko prides v telefone (konakty, sms spravy, poznamky). Druha vec, ktoru mozes spravit, tak to je ist k operatorovi a nahlasit poskodenu sim kartu a dat si ju vymenit. V lepsom pripade za SIM nezaplatis nic, v horsom to bude par eur. Nepoznam podmienky a cennik v Rakusku, takze neviem ci sa bude platit a pripadne kolko sa bude platit. Tretia, najhorsia moznost je, ze je telefon poskodeny, trebars zoxidovane konakty pri plieskoch, ktore sa dotykaju sim karty, pripade poskodena doska... Tam pomoze reklamacia. Kedze E51 je hitovy telefon z roku 2008, tak si myslim, ze ten telefon uz v zaruke asi nebude. Teoreticky este by to slo vyriesit tak, ze vezmes daku staru SIM kartu, strieknes na plochu, ktora sa dotyka plieskov v telefone kontox, tj. sprej na vycistenie elektrickych spojov od oxidacie, vopchas do telefonu, nechas to chvilu tak, potom to este zo 2x zopakujes, nechas par minut vyschnut a potom vlozis svoju sim kartu. Tu by som potom este vytiahol, utrel a vlozil spat.
Napísať odpoveď