Zdravim,
nainstaloval som si outlook 2013, nahodil firemny account. Po doruceni a precitani sprav sa mi cca po 10-20 min dorucene spravy vymazu. Neda sa to nejak urobit aby tam tie spravy ostavali?
ten isty problem na mobiloch..
dakujem
Outlook 2013 - Vymazavanie dorucenej posty
Re: Outlook 2013 - Vymazavanie dorucenej posty
Nepametam si, ale neda sa tam nastavit platnost tych sprav v kazdom priecinku osobitne? Klikni na priecinok pravym a vlastnosti ak take tam nieco je. V Thunderbirde som take veci davnejsie nastavoval.
Nie je tam nič, je tam iba archivacia....
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
treba si nastaviť aby sa nemazali zo servera pri sťahovaní do klienta. Ty si zrejme sťahuješ celú správu, nie len hlavičky. Tým pádom sa zo servera zmaže a presunie do klienta. Po 10-20 minútach sa znova robí synchronizácia schránky, a keďže na serveri nie je, tak sa zmaže aj z klientaAwattar napísal:Zdravim,
nainstaloval som si outlook 2013, nahodil firemny account. Po doruceni a precitani sprav sa mi cca po 10-20 min dorucene spravy vymazu. Neda sa to nejak urobit aby tam tie spravy ostavali?
ten isty problem na mobiloch..
dakujem
Dakujem, to som niekde cital. Kde to prosim ta najdem?
Hladal som to v outloku2013, v gmaili kde mam taktiez nastaveny tento firemny mail, na mobiloch, aj websupporte kde mame mail a nikde to neviem najst.
Hladal som to v outloku2013, v gmaili kde mam taktiez nastaveny tento firemny mail, na mobiloch, aj websupporte kde mame mail a nikde to neviem najst.
@audiotrack: ja to tak mam nastavene, ze zo servera zmaze ked mne Thuderbird stiahne celu spravu. Aktualizacia kazdych 5 minut, ale v mojom postovom klientovy sa ziadne spravy nemazu. Ono to skor vyzera ako keby nestahoval nove spravy zo servera, ale robil len "obraz" toho co je na serveri v Dorucenej Poste.
Takze nejak som tam nastavil archivovanie, ale nemyslim ze to je to, co ste opisovali vyssie.