Seriály z detstva
-
qwerty-xyz
Re: Seriály z detstva
8 minut 8 sekund, ... najepickejsia scenka. Bol som z toho hotovy vtedy som aj teraz. jednoducho fanusik sa nezaprie .
-
mirak2
Hardcore addict
len strelim naprazdno http://www.csfd.cz/film/164929-zvidava-rodinka/Ogi22 napísal:Ahojte ludia.
Ako vidim asi iba ja som rad pozeraval
NAUCNE ROZPRAVKY
Vobec si neviem spomenut na meno jednej
Bolo to o takej rodinke ktora mohla mat cca od 5 do 8 clenov. Bolo tam zvedame male dieta(mozno v plienkach) a ostatny ho ucili kadejake veci zo zivota
Kazdy jeden clen rodiny sa vyznal do niecoho ineho.
Striko sa tusim vyznal do VESMIRU
Babka do PRIRODY
Dalsi niekto zasa do VEDY A TECHNIKY
Dalsi zasa do takych beznich veci ako preco si umyvame ruky a podobne
Velmi to bolo dobre ale vobec neviem ako sa to vola a lde to najst. Prosim poradte mi.
Tiez bol dobry BOL RAZ JEDEN ZIVOT (čt1)
A mozno nie naucka ale priserka z lochnesu ,taku chitlavu znelku to malo
Pa a Pi boli tiez super.
Prosim ale poradte mi ako sa volala ta naucka s tym dietatom zvedavim. Dakujeem
(Chcem to pre svoje deti najst.)
Neviete ako sa volala kreslená rozprávka/seriál o fyzike, vynálezoch, vede, technike...myslím že tam boli aj mamuty, hlavný vedec (alebo kto to bol) mal klobúk, červenú košeľu a ak si dobre pamätám, tak mal fúzy na brade ako Shaggy so Scooby-doo. Neviem či si správne pamätám, ale myslím že to vyzeralo ako keby to bolo kreslené ceruzkou. Vysielané niekde medzi ?2000 - 2004? ...ak vás napadne hoc čo tak píšte..diky 
Ahojte hladám jednu rozprávku o malom chlapcovi v podstate o nej nic neviem pamatam si iba hlášku žazamo pyžamo a že tam lietal na takej posteli hladal som to všade ale nikde to neviem najst... ak niekto viete ako sa to volá tak prosim napíšte 
Nie je to Little Nemo? 
neviete náhodou niekto ako sa volala rozprávka chodila v telke (mysli že na markíze) 2004 - 2006. Bola o vílach a elfoch. A niekedy mam také spomienky na ňu a neviem si spomenúť na názov:(
zdravim,hladam nazov nemeckeho serialu bezal na stv asi 90'-92. bolo to nieco ako Beverly Hills 90210. Len nemecky serial. Spominam si na studentku volala sa Ajša. Bol tam aj borec, co mal ruzovy stary Cadillac a balil vsetky baby. Otec rodiny bol vojak a matka bola ucitelka. Ak by niekoho napadol nazov serialu budem vdacny. Dakujem
Jammil, malo by to byť "Nicht von schlechten Eltern". Slovenský preklad je "Tie deti nie sú až také zlé". Tiež som našiel názov "Alle für Aisha".
Staré dobré rozprávky a večerníčky z detstva ako napr. Bambuľka, Bol raz jeden život, Ferdo Mravec, Gumkáči, Jurošík, Šmolkovia, Pat a Mat, Macko Uško, Čerkík Lucifuk, Krtko, Miazgovci, No počkaj zajac, Požiarnik Sam,.. Ze silna nostlagia 
Space Cases. Veľká škoda, že ich zrušili po dvoch sezónach.
Taktiež Jimm Button. Romanticko-dobrodružný fantazijný seriál podľa knihy Michaela Endeho. Čo viac si priať.
Taktiež Jimm Button. Romanticko-dobrodružný fantazijný seriál podľa knihy Michaela Endeho. Čo viac si priať.
Dobrý hľadám jeden starší seriál (asi scifi) ktorý šiel na slovenskej TV Markiza možno pred 10 rokmi alebo možno aj viac. Bol o 2 asi policajtoch ktorý mali na ruke prisatého takého tvora - myslím, že bol mimozemský a mohli s neho vystreľovať také energetické gule (keď vystrelili viac fyzicky ich to oslabilo). Viac si o tom seriály nepamätám - som mal možno 5-7 rokov ak by niekto vedel názov napíšte budem rád.
earth: final conflict
Nazdar, preco ste mi zmazali prispevok? Dal som sem len link na stranku kde si mozete online pozriet serial z detstva.. 
Mal som rád rozpravky ako Krtko, Šmolkovia, Gumkáči. Ale aj slovenského zbojníka Jurošíka, ktorý stále prekabátil zemepána. 
Zdravím. Nevie niekto, z kade by som mohol zohnať seriál Extreme Dinosaurs?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
V Slovencine asi nikde (nenasiel som dvd dake). V anglictine http://www.ioffer.com/i/extreme-dinosau ... -149584527 ..Bohuzial warez sa tu neprevadzkuje, takze ak hladas alternativu "zdarma" tak mozno najdes niekde aj slovenske (nezvycajne dinosaury) na wareze 
Ahojte. Brutal témička, fakt si väčšinu seriálov stadiaľto pamätám. Dokonca jeden som tu objavil, čo som ani nehľadal
, ale !!! Už sa tu na to niekto pýtal:
1) Spomenie si prosim niekto na serial, kde parta deti roztrusena po celom svete tvorila akusi organizaciu a kazdy clen mal videokomunikator (na tu dobu, to bolo velmi pokrokove zariadenie)? Mali centralu na farme. Casto sa to odohravalo v Sydney, preto myslim, ze to bol australsky serial.
- Ktomu doplním, že jediné čo si z toho pamätám, že v ODKVAPOVEJ rúre mali kameru na nejakom dome
2) Pamätám si na chalana ktorý spadol, udrel si hlavu a bol v kóme. No v tej kóme sa jemu sníval sen, čo bol vlastne dej seriálu a popritom sa to prelínalo aj so svetom reálnym.... V tom sne jazdili tam na buginách. Na viac si fakt nespomeniem.

1) Spomenie si prosim niekto na serial, kde parta deti roztrusena po celom svete tvorila akusi organizaciu a kazdy clen mal videokomunikator (na tu dobu, to bolo velmi pokrokove zariadenie)? Mali centralu na farme. Casto sa to odohravalo v Sydney, preto myslim, ze to bol australsky serial.
- Ktomu doplním, že jediné čo si z toho pamätám, že v ODKVAPOVEJ rúre mali kameru na nejakom dome
2) Pamätám si na chalana ktorý spadol, udrel si hlavu a bol v kóme. No v tej kóme sa jemu sníval sen, čo bol vlastne dej seriálu a popritom sa to prelínalo aj so svetom reálnym.... V tom sne jazdili tam na buginách. Na viac si fakt nespomeniem.
Misisiak: ten druhý seriál sa nevolal náhodou Odysea?
http://www.csfd.cz/film/129385-odyssea/
http://www.csfd.cz/film/129385-odyssea/
Jooooo
To je presne ON. Ďakujem